Kategori -
21. februar 2021

Baghus klar til gulv og ny vægfarve

Så kom dagen, hvor vi fik tømt baghuset og fik fjernet det sidste løse gamle beton. Nu står det helt klar til ny flydespartel.

Det var egentlig meningen at det skulle laves i dag, men vi kom i tanke om (i samme øjeblik, som vi skulle til at åbne første pose gulvspartel) at vi sgu da liiiiige havde glemt at prime gulvet. Og vi havde ikke mere primer, så det måtte Lasse lige ud efter.

Det skal nemlig lige have en tur med primeren for at sikre bedre og optimal vedhæftning af det nye lag. Såååå deeeet…

Men NU er det blevet primet, og er helt klar til flydespartel på hele gulvet, Øj, hvor jeg glæder mig! Så I får lige nogle dugfriske billeder fra i dag, her nedenfor…

Til venstre er et lille rum, med dør ud til baggården. På sigt skal døren udskiftes med et lille vindue, og hullet skal laves større. Men det bliver for dyrt lige nu, så det må vi have til gode. Så har vi også lidt projekter at hive fat i, for vi skulle jo nødigt kede os. Hehe..

Jeg tiltænker at lave et “gardinvæg” på hele væggen til venstre, så det bliver gemt væk og samtidig skaber noget stemningsfuldt og hyggeligt med bløde tekstiler.

Kig fra entreen. Og her kan man lidt fornemme den nye vægfarve i højre side af væggen (farven hedder “sommersne” fra Jotun Lady Pure Color). Det er fra “søjlen” og hele højre side her der er malet med den gråbeige. Til venstre for søjlen er resten af rummet bare hvidt.

Den er sådan lidt gråbeige “greige” i nuancen. Lige en tand for lys, men for ni er det fint så vi kan komme videre med gulv og køkken. Kan altid male det om!

Og resten af baghuset skal alligevel også males, så det kan være jeg giver køkkenet en tur igen når jeg skal male alt det andet. Nu må vi se.

Her ses malingen efter ét lag. Den er meget lys, men virkelig flot!
Det lille kontorkøkken med udgang til entreen.

Til venstre ses det gamle betongulv, som lå under gulvbrædderne. Til højre har Lasse lagt flydespartel på, så hele gulvet var jævnt.

NU skal hele gulvet så have et lag, så det hele bliver ensartet og det store “hul” i midten af rummet (se billede nedenfor) også kommer væk.

Kønt ser det jo ikke ud, vel? 🙈
For enden på bagvæggen kommer køkkenet.

Det var alt for nu… Måske jeg giver en lille status igen i morgen. TO BE CONTINUED… 🙈 Og hvis du er super nysgerrig, så følg med på min Instagram — @mille_emilie 🤎 Her deler jeg løbende på min story.

Kommentarer

    1. Mille Emilie - 21. februar 2021

      Ja ik? 🤗 Det skal være mit studio/kontor.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret