Kategori -
14. juni 2019

Bæredygtig, udendørs kollektion: 292 flasker, 1 tæppe

Ferm LIVING introducerer bæredygtig, udendørs kollektion

ferm LIVING tager næste skridt på vejen til en mere bæredygtig produktion og introducerer en bæredygtig, udendørs kollektion Way-serien. Serien er lavet af genbrugte plastikflasker og polyester vil bidrage til reduktion af plastikaffald i havene.

Som et af de større design brands i Skandinavien, er ferm LIVING opmærksom på sit sociale ansvar overfor både mennesker og miljø, og brandet har da også igennem årene lanceret flere bæredygtige tiltag. ferm LIVING lancerede første gang en kollektion af økologiske viskestykker i 2008, og med introduktionen af Way-serien sigter ferm LIVING nu efter at reducere mængden af plastikaffald i havene med op mod 270.000 plastikflasker indenfor det næste år*. (*Hvis Way-serien bliver udsolgt).

Vores filosofi er altid at gøre det bedre, end vi gjorde det året før. Det gælder både hvad angår vores designs, mennesker og miljø. Med lanceringen af Way-serien, er vi tro mod vores designsprog uden at gå på kompromis med form og funktion, alt imens vi reducerer plastikaffald – for mig, er det hvad bæredygtigt design handler om.” siger grundlægger og Kreativ Direktør, Trine Andersen.

Reduktion af plastikaffald

Ved at tilføre værdi til affald håber ferm LIVING på at kunne hjælpe med at ændre forbrugernes opfattelse af affald.  Og som billederne nedenfor demonstrerer, så bidrager hvert produkt i Way-serien til at rense havene for plastikaffald og dermed bidrage til en bæredygtig fremtid.

Bæredygtigt og holdbart design

Way-serien er en utrolig holdbar serie af tekstiler, som kan blive brugt både inde og ude. Serien består af et tæppe, en løber, en måtte og en pude, som vævet af genanvendt polyester giver de enkelte tekstiler en skøn tekstur i farver. Way-serien har et klassisk udtryk med et twist i form af de asymmetriske frynser langs to kanter.

– Da vi skabte Way-serien, var vi inspirerede af det maritime univers; det bløde versus det grove og de sprøde hvide farver versus en dybblå farve, som får én til at tænke på en skøn dag på havet, afslutter Trine.

Find hele WAY-kollektionen her.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret