Kategori -
21. november 2019

Bæredygtig julehygge

{modtaget i gave}

Julen står for døren..

Med til julen hører levende lys! Levende lys giver lys, varme og hygge – men desværre produceres langt de fleste levende lys i dag af begrænsede ressourcer tilsat en pæn sjat tilsætningstoffer, som udledes i lokalet, når vi brænder lyet af. Og alt det indånder vi.

DERFOR er jeg SÅ glad for den her lille gave, som jeg har modtaget fra ÅBENLYS, som laver bæredygtige lys. Perfekt til #millesjulehjem og med (snart) to små børn på matriklen, så kan jeg tænde op i julelysene med lidt bedre samvittighed.

ÅBENLYS bruger 100% naturlig soyavoks, som er CO2-neutral, vegetabilsk og bionedbrydelig. De bruger ingen tilsætningsstoffer og rene naturvæger. Soyalys er anerkendt for at brænde renere end både stearin- & parrafinlys.

Så nu kan julen bare komme an, og jeg kan med god samvittighed ha’ det hyggeligt med lidt bedre samvittighed.

Læs meget mere om ÅBENLYS lige her.

Kalenderlys

Det tætteste, man kan komme på et soja-kalenderlys er denne enkle sag. Et lys med 51% bæredygtig sojavoks og 49% bæredygtig stearin af højeste kvalitet. Det giver lyset lige nøjagtig nok stabilitet til at sprede bæredygtig julehygge i hjemmet.

Dette kalenderlys er ikke så højt, men ÅBENLYS synes, at det er bedre at bruge få og mindre lys af høj kvalitet og med bedre samvittighed, frem for at brænde en masse dårlige lys af til skade for både mennesker og miljø.

Lyset her har en brændetid på ca. 90 timer, så der er rigelig hygge til hele december.

Find kalenderlyset her eller tag et kig på deres fine adventslys her.

Soya fyrfadslys

I denne pakke får du 42 fyrfadslys i almindelig størrelse, der passer til langt de fleste holdere og stager. De har en brændetid på ca. 4 timer, så også rigeligt med bæredygtig lys til julen.

Find dem her.

Kommentarer

  1. Line - 21. november 2019

    Hvor er de fine messing fyrfadslysestager fra? 🙂

    Mvh. Line

    1. Mille Emilie - 21. november 2019

      De er fra Jensenplus. Men ved ikke om de har dem længere. De er nogle år gamle!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret