Kategori -
12. juli 2016

Trådløs højtaler on the go!


Du elsker sikkert også musik – og din egen playliste. Vi er blevet et audiofilt folkefærd, der som noget helt naturligt tager vores egen Bluetooth-højttaler med, når vi mødes med vennerne på stranden, til fester eller tager på ferie. Libratones mission er at sætte musikken fri, og derfor har det danske designbrand skabt tre bærbare Bluetooth-højttalere, der kan tåle hverdagens strabadser – og oven i købet har smarte features, så du kan hænge dem på styret, på en krog eller nemt få plads til dem i en rygsæk.
Når man stopper god musik ned i en kompakt, vandafvisende og stødabsorberende højttaler, er det helt naturligt at frygte, at lyden bliver derefter. Men Libratone har videreført den samme høje, prisvindende lydstandard i den nye on the go-serie som i firmaets øvrige højttalere:

“I dag er mange udendørs Bluetooth-højttalere designet til at modstå ekstreme vejrforhold og går derfor i mange tilfælde på kompromis med lydkvaliteten. Vi havde den modsatte tilgang med de her tre bærbare Bluetooth-højttalere, hvor vi i højere grad har sat lyden i centrum,” siger Jan McNair, CEO hos Libratone.

Libratone ONE CLICK er spydspidsen i den nye on the go-serie, som markerer en helt ny, kompromisløs generation af bærbare højttalere. Den fleksible højttaler er den mest avancerede af de tre nyheder.
Udvalgte features ved Libratone ONE CLICK

  • Libratone ONE CLICK er formet som en bog, så den nemt glider ned i en rygsæk eller skuldertaske
  • Den støddæmpende ramme kan med et enkelt klik udskiftes med et håndtag i toppen eller en lille lås/krog, så du kan hænge den på et cykelstyr, en krog på badeværelset eller lignende
  • To Libratone Bluetooth-højttalere kan linkes og dermed give en endnu større musikoplevelse. Inden for nærmeste fremtid vil det også blive muligt at linke til ZIPP og ZIPP MINI
  • Speakerphones – bluetooth-højttalerne kan bruges som speakerphones, så du kan besvare et opkald via højttaleren
  • Vandafvisende – selv hvis regnen kommer, kan du lytte til musik
  • Batterilevetid på mindst 12 timer
  • Unik 360° FullRoom™-teknologi, så den store lyd kan glæde en stor gruppe
  • Muligt at koble to enheder til den samme bluetooth-højttaler, så brugerne kan skiftes til at sætte musik på
  • Betjenes enten via Libratones app eller touchpanelet på højttalere.

Vejl. udsalgspris: 1.499,-
Læs meget mere om Libratone One Click HER
Fotos: PR

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret