13. september 2019

Autentisk bryllup i idylliske omgivelser ude i skoven

I sidste weekend fejrede vi to af vores dejligste venner, som endelig sagde JA til hinanden. Sikke en dag! Vielsen startede kl. 11.00 i Dragør Kirke, med den smukkeste brud og den flotteste gom. Se lige en kjole. Ihhh, hun var så fin!

Brudeparret er nogle af vores dejligste, og nyeste, venner. Malte og hans smukke Tanja. Jeg mødte Malte i forbindelse med mit, dengang kommende, bryllup. Lidt skægt, ik? Måske husker du min træning med Strick Performance – well, that’s him!

Jeg kom i snak med Malte, som jeg startede et træningsforløb op sammen med, for snart 2,5 år siden. Vi ping-pong’ede fra dag et af og fandt ret hurtigt ud af, at Lasse og ham havde ret mange fælles interesser; cykling, kitesurf, hygge og øl. Ha!

Lasse startede lidt efter i hans famøse MANDEKLUB, og har trænet i mandeklubben flere gange. Derudover har vores døtre gået i vuggestue sammen, og nu bor vi begge i Dragør. Vi lavede hurtigt nogle “par-dates” og har bare klikket fra dag et. Tanja er et af de varmeste, mest nærværende og kærligeste mennesker jeg længe har mødt – vores mænd svinger som pot og pande og vores døtre er jævnaldrene og leger så godt sammen. What are the odds? Vi føler os heldige med sådan nogle dejlige venner!

Gode venner <3

LØB, BURBEEPS, BØRN & ET NYT VENSKAB

Alt ovenstående smeltet godt sammen blev altså startskuddet til et virkelig hyggeligt og dejligt venskab. Tænk hvad træning ikke fører til? Det havde jeg sgu ikke lige regnet med dengang jeg startede med at blive pisket igennm løb og (alle de skide!) burbeeps af Malte. Haha!

Men hvor føler vi os heldige. Tænk sig, at få så gode venner – som voksen. De er sådan nogle mennesker man bare holder af fra det øjeblik man møder dem, sådan nogle man virkelig har lyst til at hænge ud med. De er nærværende, omsorgsfulde, vildt sjove og så er de fyldt med så meget næstekærlighed Og god energi at det halve kunne være nok. De er ægte!

Et godt eksempel: Da vi var i fuld sving med renoveringen i huset i starten af året (evighedsprojektet aka. badeværelset med de 10.000 fliser), kom de “bare” lige forbi.. “Er I i huset?” – “Ja!” – Og pludselig stod de der med lune pandekager og lidt koldt at drikke. Bare fordi! Ægte.

Brudeparret skulle låne Lasses gamle Jeep som bryllupsbil til billederne rundt i Dragør, og vi havde derfor pyntet den fint med tyl, efeu og hortensia fra haven og dåser. Svigermor skal også lige have kæmpe kredit, for hun kom og hjalp med alle blomsterne.
Awwww, se dem lige!!! <3
Total mandebil med fine feminine hortensiablomster. Perfekt match! His and hers..

HURRA FOR KÆRLIGHEDEN

I lørdags fejrede vi de to lovebirds fra kl. 11 om formiddagen til langt ud på natten. Efter vielsen var der reception ude på gårdspladsen ved kirken, med sang, kaffebil, kolde øller (der var også tænkt på non-alcoholic til de gravide!) og en lille brun papirspose med en køresandwich. Vi havde nemlig endnu ikke fået af vide HVOR vi skulle hen og holde fest.

Efter snak, hygge og solskin drog vi hjemad og hentede vores ting og kørte afsted ud i det blå. destinationen hed OREMANDSGAARD GODS i Præstø. Har aldrig hørt om det før, men hold nu op det var, det ER, et vidunderligt sted. Wow wow og bare wow!

Vi kørte og kørte, dækningen på telefonerne forsvandt, og vi kørte ned af en laaaaaaaang og meget smuk allé. Store gamle træer omringede os og vi kørte ind på gårdspladsen til Godset.

Vi skulle alle overnatte på Godset, hvor vi boede 2 par per værelse. Det var ret genialt, for vi skulle jo altså bare sove der.

I selve hovedbygningen blev receptionen afholdt, med bobler, bryllupskage og snak blandt gæster og brudepar. Vejret var med os hele dagen, det var så heldigt. Lunt nok til at stå udenfor uden jakke på, men køligt nok til at man ikke kogte over. Perfekt!

Se lige en trappe. WOW! Oppe på terrassen blev receptionen afholdt.
Bryllupskagen var en frisk cheesecake fra Gemyse – helt vidunderligt!

Efter bryllupskagen blev første “læs” gæster hentet i traktor og vogn og kørt ind gennem skoven til Husflidsskolen, hvor selve middagen og festen skulle foregår. Man kunne være ca 15 personer per køretur, så den kørte nogle omgange. Ret skøn oplevelse – hvor vi sang “Er du dus med himlens fugle” hele turen gennem skoven.

Til Husflidsskolens er også en lille hyggelig lade, hvor ude-baren var. Der var lille bålsted, lys i træerne og fakler rundt langs området. Det var SÅ hyggeligt og virkelig afslappende!

Afsted til feststedet ‘Husflidsskolen’ i traktor og vogn.
Gennem det mest idylliske Morten Korch-landskab.
Hygge-hæng-ud foran laden.
Aften-hæng-ud på græsset foran laden med lyskæder og fakler.
Laden

FEST I SKOVEN

Da vi ankom til Husflidsskolens område var der først lidt minglen, lidt bobler og fotografering. Dernæst blev vi inviteret indenfor i det fine lokale med bjælker i loftet, ovenlysvinduer og et festpyntet lokale. Ægte hygge med vimpler, masser af dims, lyskæder, blomster og hele baduljen.

Lige i brudeparrets ånd.

Fik en herlig tre-retters, hørte taler og sjove indslag og SÅ var det tid til brudevals og dernæst FEST! Jeg holdte ud til ca. 02.30 – så skulle jeg altså hjem i seng. Godt træt, men var hæk på kærlighedsfest og godt selskab.

Selvom vi var derude i skoven var der tænkt på kørsel frem og tilbage. John, som også kørte traktorvognen, kørte folk tilbage til Godset når man ønskede det. Han er ansat som bryllupskoordinator, skytte og alt-muligt-mand til stedet – og kan dermed “tilkøbes” til vognkørsel til sådan en dag. Det var altså godt tænkt.

BRYLLUP PÅ OREMANDSGAARD GODS

Oremandsgaard er et familiedrevet, økologisk land- og skovområde, der gennem fem generationer har tilhørt familien Hage. Gården ejes i dag af August Hage, der overtog gården i 2013 – i en alder af kun 25.

Der er sindssyg meget spændende historie om stedet, og går man en tur ind i “biblioteket” finder man gamle billeder og masser af spændende historie.

Leder du efter en idyllisk og autentisk bryllupslokation med plads til overnattende gæster, så er Oremandsgaard Gods et rigtug godt bud. Læs mere om mulighederne for bryllupsfest på Oremandsgaard Gods lige her.

Se lige en indkørsel til Godset. W O W !
Et billede af hvordan Godset så ud engang.
Den ualmindeligt smukke hovedtrappe!
Et af værelserne.
Stilen er SÅ gennemført og autentisk. Se lige nogle af værelserne her. Så hyggeligt!
Et lille glimt af køkkenet.
Æbletræer langs hovedbygningen.

ÆBLEMOST

Hvert år laver Oremandsgaard i øvrigt most af de godt 220 æbletræer, som er nede i Oremandsgaard 0,7 ha. store æblelund. Æblerne er håndplukkede af Oremandsgaards Æblelaug på det rigtige tidspunkt i forhold til modenhed, således at æblerne har nået den optimale dybde og kvalitet i smagen.

Æblerne er koldpresset og derefter pasteuriseret inden de kom på flasker. Og der er intet i mosten udover æbler.

Kommentarer

 1. Malte - 13. september 2019

  Hvor du god Mille – tak for en fantastisk venskab og en dejlig fest – uden burpees 💪🏻

  1. Mille Emilie - 13. september 2019

   Selv tak coach! Og tak for verdens bedste kærlighedsfest midt ude i skoven <3 Iner så dejlige!

   Der skal først burpees på tapetet i vores 2020-plan! 🙂

 2. Mari - 13. september 2019

  Fantastisk indlæg og billeder – min kæreste og jeg skal holde vores bryllup på Oremandsgaard næste sommer ♥️ Jeg havde helt samme oplevelse af stedet, da vi besøgte det for en månedstid siden – så fint, autentisk og stemningsfuldt 👏🏼☺️ God weekend!

  1. Mille Emilie - 13. september 2019

   Det var virkelig også en dejlig dag, og det fineste sted til et bryllup! <3 I kan godt glæde jer til jeres fest der. Meget stemningsfuldt og autentisk! Wow.

   Ha’ en skøn weekend!

 3. Sarahwesth - 13. september 2019

  Hvor er det pudsigt at læse dit indslag. Min mand og jeg blev gift der 1.juni i år og havde heller aldrig hørt om det, da vi helt tilfældig faldt over det og bookede det med det samme. Ingen af vores gæster havde hørt om det, så det var sådan en dejlig overraskelse for alle. Men hvor er jeg glad for, at du deler budskabet, for hvor er det bare et magisk sted og John er simpelthen bare den bedste! Jeg håber sådan, at jeg bliver inviteret derned som gæst engang, bare lige for at prøve det også. Dejligt lige at se det igen gennem nogle andres øjne 🙌🏻👀

  1. Mille Emilie - 13. september 2019

   Wow, tillykke med jeres bryllup også <3
   Det er virkelig det fineste sted. Sådan en dejlig oplevelse. Ikke lige et sted man kommer hver dag!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret