Kategori -
2. januar 2015

Around the world

 photo globes_zps9dcdb5ea.png
1 / 2

Globusser er ved at få comeback. Jeg ser dem flere og flere steder. Det kan jeg nu egentlig godt forstå. De er da også fine, hva? Vi fik selv en globus for nogle måneder tilbage Den agerer både verdenskort men også lampe, da der er lys i. Det er lidt fint synes jeg. Min søster havde også ønsket sig en længe, og da vi tilfældigt fandt den helt rigtige på dba inden jul fik hun den i gave. Leder man længe nok kan man være heldig at finde en af de helt gamle. Den min søster fik er tilbage fra 1972, hvor verdenskortet så lidt anderledes ud. Fx er Tyskland delt op i Vesttyskland og DDR, det gamle Jugoslavien er også med på kortet og Rusland står skrevet Sovjetunionen. Det er altså lidt skægt! Der er dog delte meninger med de her globusser. Selv synes jeg de er vildt cool. Hvis i kunne tænke jer en globus vil jeg altså anbefale jer at tage et kig på den blå avis. Man kan seriøst finde ALT derinde. I kan også prøve Etsy, hvor venstre billede bl.a. er fra.

 Er i med på globus ‘trenden’?

_

I see globes everywhere these days. I really like it, cause I think it’s way to cool. I have one myself, that I will show you later on. I have a funny idea in my head that contain a globe, chalk paint and chalk. A funny little diy project I hope to realize soon.

Kommentarer

  1. Når jeg ser ovenstående billede, skal jeg så meget eje min egen globus! Jeg må på jagt i gamle genbrugsbutikker eller på DBA 🙂

    1. Det skal du da.. Jeg er helt hooked! Kunne vildt godt tænke mig flere, så de fx kunne stå som ovenstående. Det er lidt cool! 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret