Kategori -
9. februar 2015

ALL YOU NEED IS A LITTLE L♡VE

valentinsdag - valentinesday

Valentinsdag er lige rundt om hjørnet. Det betyder selvfølgelig at der er ekstra fokus på kærligheden alle vegne. Her på bloggen er det da heller ingen undtagelse. Selv om jeg er en af dem der ikke som sådan ‘dyrker’ traditionen, skal i da ikke snydes, vel? Jeg synes overordnet set, at det er en meget fin tradition, dog synes jeg man bør hylde kærligheden altid. Den har vi nemlig alle brug for! Og findes der noget mere dejligt end at glæde dem man har kær? Eller at være den der bliver overrasket med lidt ekstra kærlighed? I anledningen har fundet nogle fine og kærlighedslyserøde sager for at markere kærligheden med en omgang interiør inspiration. Og forresten.. husk altid chokolade! Det går aldrig af mode.

LINKS: plakat / ramme (A3) / blyanter / kop / keramik figur med glasurtop / lampe / vase / duftlys / lavasten / love lakrids / smykkeskrin

Valentines Day is just around the corner and there is extra focus on the love everywhere. Oh well, not everyone is that into of this american tradition, including me. Just because I’m not that into it, I won’t cheat you guys for this extra little looove. It’s actually a very fine tradition, right? I don’t really celebrate valentines day because I think everyone should always celebrate love, everyday. We all need it. Is there anything better than love surprises? I’ve found som nice and pink stuff for some love inspiration. Psst.. and always remember chocolate!

LINKS: poster / frame (A3) / pencilspink mug / ceramic figurelamp / vase / scented candlelavastone / licoricejewelry box

Kommentarer

 1. Sarah - 9. februar 2015

  De der love kugler fra JB er bare meeega gode! 🙂
  Ved ikke om du vil svare på det her spørgsmål, men går du “stadig” arbejdsløs eller hvordan er din situation? Læste med på din anden blog, og er selv arbejdsløs. Nogle gange er det bare rart at høre om andres situation når man selv lidt føler sig på herrens mark! :/

  1. Hej Sara,
   Jeg er også stor fan af JB! Mums. Det er virkelig farligt. Haha! Jeg er pt. stadig ledig ja, men starter snart noget nyt og kommer så til at arbejde freelance ved siden af med bl.a. boligindretning/styling, med grafisk design osv. Hvad med dig?

   1. Sarah - 9. februar 2015

    Hej igen Mille,
    Det lyder rigtig spændende det du skal igang med. Du er jo virkelig dygtig til det med boligindretning, styling, DIY osv synes jeg. Jeg får meget inspiration fra dig og din blog i hvert fald.
    Jeg synes det er enormt svært at gå ledig og søge en masse jobs. Jeg er uddannet speditør, så jeg søger kontorjobs og lignende. Men jeg har svært ved at finde min hylde.
    Jeg har længe ville starte en blog, så det har jeg gjort i denne uge faktisk. Men jeg har virkelig begyndervanskeligheder 🙂 Fatter ikke udtrykkene. Jeg har oprettet den via wordpress, men det vil ikke som jeg vil :/ Så det er lidt svært at komme ordentlig igang med at skrive osv. Lidt træls, men håber det kommer op og køre snart 🙂

    1. Hej Sarah,
     Mange tak, det er jeg så glad for at høre. Jeg brænder også for det, så det er altid dejligt med ros! Tak!:)
     Du skal ikke være bange for det der med “din hylde”. Sådan har jeg haft det i mange år. Jeg ved præcis hvad du taler om. Jeg har to uddannelser som jeg slet ikke bruger, fordi der simpelthen ikke har været arbejde at få. To uddannelser og ingen erfaring andet end praktik fra selve uddannelsesforløbet. Men det gider folk jo ikke ansætte. Og det der så ER ledigt er praktikpladserne, men de er jo ulønnede i typisk 6 mdr. Ja goddag! Det kan man jo ikke få til at løbe rundt, medmindre man bor hjemme eller har en rig onkel eller sådan noget. Haha!
     Jeg er i en HELT anden boldgade nu, i en branche hvor jeg absolut ingen uddannelse har. Jeg er 100% autodidakt indenfor indretning og alt det, men det gør jo ikke én dårligere end alle dem MED uddannelser. Tværtimod! Jeg har gå-på-mod og erfaring fra egne projekter, og at der fx er så mange der læser med her og roser mit arbejde, må jo betyde at det jeg laver er rigtigt. Jeg føler ihvertfald at jeg har fundet min hylde indenfor boligindretning, DIY og kreativitet. Det har været SÅ hårdt at være ledig, men jeg har samtidig haft tid til at starte bloggen her, og har fundet ud af, at det altså er HER jeg hører hjemme – det her er min hylde! Så det har på samme tid haft noget godt med sig, hvis man kan sige det 🙂
     Jeg er sikker på du nok skal finde noget snart, og ellers må du sgu tænke i andre baner. Har du en hobby der muligvis kunne blive et job? Indretning, DIY og alt det er min hobby, og at jeg skal til at leve af min hobby er jo fantastisk! Hvem vil ikke det? 🙂 Nå, men jeg hepper ihvertfald på dig! 🙂
     Spændende med din nye blog.. Hvad hedder den? Den vil jeg da svinge forbi!

     1. Sarah - 9. februar 2015

      Hej Mille,
      Det er jo det. Jeg har næsten heller ingen erfaring indenfor mit fag, og så bliver man også usikker på om man er dygtig nok til en lignende stilling i et andet firma. Så måske det bare ikke er det jeg skal.
      Det er fedt at du følger det du brænder for 🙂 Det er også bare at springe ud i det. Også derfor jeg endelig har taget springet og vil starte en blog, for har haft lyst i flere år nu faktisk.
      Men det med en hobby. Jeg kan rigtig godt lide at lave mad, og har været inde på at tage en uddannelse indenfor catering eller lignende, men igen, så er det på den med elevløn og SU igen igen igen – og det er bare ikke toppen. Og om det ville være fedt at lave mad på fuldtid, det er jeg heller ikke sikker på. Decisions decisions 🙂 Haha..
      Nåå men bloggen dér er slet ikke oppe at køre endnu, men har set at Celia Schow sætter blogs op mod betaling og det overvejer jeg kraftigt. Kan se at hun står bag Danica Chloes setup. Men min blog hedder rodblog.dk, og som du kan se, så er rammerne endnu ikke i orden. Men du må meget gerne kigge forbi, og jeg kan da give heads up når den forhåbentlig snart kommer i orden 🙂 Sådan rigtigt.

     2. Det er svært. For har man været ude af gamet i noget tid er det desværre svært/sværere at komme ind i varmen igen. Men aldrig giv op! Det må man ikke, selvom det kan være det der føles som det nemmeste.
      Ja, man skal sgu gøre det der gør en glad. Livet er for kort til at lave noget man ikke gider eller er ked af. Haha, lyder helt filosofisk. Men det er altså rigtigt! Sådan har jeg det ihvertfald 🙂
      Spændende med bloggen. Det kan være den kan åbne nogle døre, ligesom det har gjort for mig. Jeg glæder mig til at kigge med 🙂 Jeg har selv sat min op, men det er kun fordi jeg har taget en uddannelse indenfor det felt, så det har som sagt haft noget godt med sig. Synes det kan være en god idé at betale sig fra det hvis man ikke selv kan. Så ved du at det bliver ordentligt. Men jeg kan godt lide din header med billedet.. det er et godt billede af dig 🙂
      Pøj pøj med det hele!
      Knus Mille

 2. Sarah - 9. februar 2015

  Hej igen Mille,
  Fik læst din kommentar for længe siden, men fik ikke svaret! Tarveligt af mig!
  Jeg vil give dig helt ret. Det letteste kan virkelig være at give op, det virker i hvert fald meget lidt motiverende for mig at søge jobs jeg ikke engang ønsker, men fordi man SKAL søge. Ævs!
  Men jeg har virkelig heller ikke lyst til at stå op til endnu et arbejde, der bare ikke siger mig en dyt.
  Hmm, nu tænker jeg lige lidt højt. Du er en ørn til det med opsætning og din blog er jo super flot og enkel. Måske du har lyst og mulighed for at hjælpe mig med min opsætning? Altså naturligvis mod betaling 🙂
  Jeg har jo købt det her tema fra Bluchic. Kan du arbejde med det? Jeg er bare ikke kommet igang med den blog jeg allerede jeg brugt ca. 800 kr, og det ærgrer mig bare så meget, for det kribler jo i mine dukkefingre for at komme igang med at skrive osv.
  Knus Sarah

  1. Hej Sarah,
   Kommentarerne skal først godkendes af mig før de kommer på bloggen. Jeg ville bare først godkende denne, så jeg kunne svare dig 🙂 Havde bare ikke lige tid til at skrive en lang besked igår. Hehe..
   Det er et cirkus med det ledighed og al det søgning. Men vi må håbe det hele snart falder på plads! 🙂
   Jeg kan sagtens hjælpe dig med opsætning af dit tema. Så længe det er wordpress så er jeg klar. Så send mig lige en mail: sonomaseven@gmail.com så kan vi lige aftale ved!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret