Kategori -
21. november 2014

All I want for christmas…

Nu er der ikke længe til jul. Juhu! Jeg glæder mig helt vildt. Skal holde jul hjemme hos mine forældre sammen med min kæreste, min mormor, min søster, hendes mand og min søde niece på tre år. Er der noget jeg holder af, så er det familietid. Især i julen. Det er så drønhyggeligt, der er masser af mavegod mad, skønne traditioner, dans og sang.. Jeg elsker det! Er der noget andet jeg også elsker, så er det gaverne. Masser af julegaver. Jeg er dog typen der knuselsker at GIVE gaver. Hele processen med at tulre rundt i byen for at finde den helt rigtige gave, pakke den fint ind og se dem blive pakket op med både fornøjelse og smil. Yes! Det er et godt humørkick. Men det skal da heller ikke være nogen hemmelighed at jeg ikke også selv er (bare lidt) glad for at få gaver. Haha! Men hvem er ikke det?

I år er min ønskeliste præget af messing, den grønlige skala og godt bolignips. Vi mangler af en eller anden årsag lamper herhjemme. Det er en ting vi bare ikke får købt, men vi mangler det. Jeg har alle dage været svært begejstret for den sorte AJ gulvlampe. Jeg er vild med det kantede look og enkeltheden. De to lysestager i messing er også vildt fine, og ville stå godt sammen til vores rå beton spisebord. Flip uret har jeg også været hooked på længe. Det er praktisk med et cool retro look. Det kunne være ret cool til vores spisestue eller kontor. Til badeværelset mangler vi håndklæder, og disse pastelgrønne lækre håndklæder vil ikke kun være lækre at tørre sig i men også matche vores badeværelse til UG. Vi har nemlig klinker med et grønligt skær. Hele farveskalaen er holdt i hvide og pastelgrønne farver derude, så det ville være perfekt med en opgradering med nogle nye lækre håndklæder der tilmed vil matche resten af rummet. Jeg er også stor fan af den sjove og skøre Meyer Lavigne kop, den ville være skøn at have stående med en sukkulent eller kaktus i.

 Hvad ønsker i jer til jul?

_

I’m counting the days fo Christmas, yay! I’m really excited. I’m going to spend Christmas together with my parents,  my boyfriend, my grandmother, my sister, her husband and my sweet niece. I really love spending time with my family. Especially at Christmas. It’s so cozy, there are plenty of food, traditions, dance and songs. I love it! But I also loooove presents. Lots of Christmas presents. However, I am that kind of person who loves to GIVE presents. The process of walking around the city to find the perfect gift, wrap it nicely and see them being wrapped up with both pleasure and smiles. Yes! That’s is a good feeling. But it’s not secret that I also love having gifts. Haha. But who doesn’t?

This year wishlist is filled with brass, the color green and good interior stuff. For some reason we are in need of lamps at home. I have always been crazy about the black AJ floor lamp. I love the edgy look and minimalistic design. The two brass candlesticks is also really nice, and would be a good contrast for our raw concrete dining table. The retro flip wall clock is also reeaaaally cool. I’ve been looking at that clock for months. It could be pretty cool for our dining room or office. For the bathroom, we need new towels and these pastel green ones will not only be delicious to use but also match our bathroom. The tiles on the floor have a greenish tinge. Our bathroom is in white and pastel green colors, so it would be perfect with an upgrade of the towels that actually matches. I am also a big fan of the fun and crazy Meyer Lavigne cup.

 What do you want for Christmas?

_

From left to right:
Kristina Krogh poster / Studio Arhøj penholder #21 / Nordstjerne green marble jar / SemiBasic towelsDiptyque candle
Georg Jensen brass candle / Meyer Lavigne cup / Nicholas Oldroyd brass candlestick / book: WEGNER – Bare een god stol
Normann Copenhagen table mirror / Kartell lamp / Arketipo velvet chair
 / Arne Jacobsen floor lamp / Skjalm P brass lamp / Karlsson calendar flip clock
LaLa Berlin carpet
 / Ellos Home bell jarglas /House Doctor boxes / coffe table book: Danish Art Prints

Kommentarer

 1. Lækre ønsker! Jeg glæder mig også helt vildt til jul. Den bedste tid på året! 🙂
  Jeg ønsker mig et islandsklammeskind, en pung fra Michael Kors, lysestager fra By Lassen, gavekort er altid godt. og mange andre skønne sager! Glæder mig! 🙂
  Og btw. elsker din blog. 🙂

  1. Jaaa.. det er så hyggeligt. Jeg skal snart ud og købe juletræ til lejligheden og have lavet en lille julekrans osv. Uh det var også nogle gode ønsker. Det lyder altså ret lækkert med sådan et lammeskind. Hvor mon man kan få fingrene i sådan et? Sådan et kunne jeg da også godt bruge 🙂 Hehe.. Jeg fryser nemlig altid, så det ville være en god varmekilde for mig! Ihh.. tak 🙂 Dejligt du følger med! God weekend. knus

 2. Virkelig lækre boligønsker – er helt vild med det blågrønne stol, så lækker den er!
  Og igen.. Du er og bliver altså bare min yndlings boligblogger.

  1. Hehe.. det synes jeg også! Stolen er så smuk.
   Ihh tak Natalie, det er sødt af dig! God weekend til dig.
   Knus!

 3. Jeg håber også begge bøger ligger under mit juletræ 🙂

  1. Nej, man kan da ikke få nok af lækre design coffee table books, vel? 😉

 4. Super lækre ønsker! Åh, hvor er det nogle fine grønlige nuancer – sådan et friskt pust til boligen. Jeg er også ret tosset med messing-lysestagen. Så fin! Tusind tak for inspirationen.

  1. Ja, jeg har noget med det grønne 🙂 Messingstagen er så fin. Det var så lidt, dejligt det kunne bruges til inspiration!

 5. JANE - 21. november 2014

  Super fine ting, især den grønne stol (wow!).
  Jeg tænkte på, hvordan laver du dine collager?

  1. Jeg er også helt tosset med den grønne stol. Synes den er så flot!
   Jeg laver alle collager i Photoshop.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret