Kategori -
19. december 2014

4. advent // Vind: Eva Trio gryde

 photo IMG_4665_zps74259d9b.jpg

Nu nærmer vi os med hastige skridt juleaften, og vi er nået til den sidste og fjerde adventsgave i adventsføljetonen. Én læser kan nu blive den heldige ejermand af denne smukke gryde i rustfrit stål fra Eva Trio.

Gryden er en god hverdagsanvendelig sag. Den er smuk i designet, funktionel og så kan den anvendes på alle varmekilder, inkl. induktion. Gryden er i rustfrit stål, har en diameter på 16 cm og indholdet er på 2,2 l. Jeg har selv en masse køkkengode gryder fra Eva Trio, i kan måske huske jeg skrev lidt om dem her?

✭ For at deltage i konkurrencen skal du blot smide en kommentar her i indlægget, med hvad der står på julemenuen hjemme hos jer. Jeg finder en vinder den 24. december. Vinderen bliver offentliggjort her i indlægget og på min facebookside, så husk at holde øje.

Pøj pøj og rigtig glædelig jul til jer alle!

✭ Konkurrencen er slut, og jeg har trukket lod.  Vinderen blev Julie Henriette. Stort tillykke og tak for jeres deltagelse. Vinderen har fået besked.

_

For my danish readers only.

Kommentarer

  1. Ann vejstrup larsen - 19. december 2014

    Vi skal have flæskesteg og andesteg

  2. Marie-louise r - 19. december 2014

    Skal i år holde jul hos min søsters kærestes familie, da min søster og hendes kæreste skal have et barn sammen lige om lidt. Af den grund ved jeg ikke helt præcis hvad menuen byder på, men mon ikke det er den klassiske and/flæskesteg med kartofler og sovs. Det satser jeg i hvert fald stærkt på 😀

  3. Maj s - 19. december 2014

    Vi skal ha’ and, hvide (til pynt) og (mange) brune kartofler, tyttebær, rødkål og (spandevis) brun SOVS! Lige som det altid har været

  4. Anja F - 19. december 2014

    Hjemme hos min familie får vi altid lækker and juleaften med alt hvad dertil hører 🙂

  5. Isabelle - 19. december 2014

    Helt traditionelt julemad mums… And, flæskesteg, hvide- og brune kartofler, hjemmelavet rødkål og SOVS i rigelige mængder 😀 Glæder mig allerede.
    Glædelig jul

  6. Linnea - 19. december 2014

    Jeg er ikke så begejstret for julemad (eller generelt fed mad), men resten af familien skal have den klassiske menu med flæskesteg, rødkål, kartofler, risalamande etc. Jeg får kalkunbryst i stedet og med det tilbehør, jeg nu lige føler for – julet eller ej 🙂

  7. VINNIE - 19. december 2014

    Hele min lille familie på 4 (5 med hunden), skal hjem til søde svigermor og -far. Jeg ved at vi skal have flæskesteg, men om fuglen bliver en and, en gås eller måske en kylling – det må blive en overraskelse 🙂
    Jeg har i øvrigt altid svoret til de Eva-gryder der var mørke med stålhåndtag (måske de hedder DuraLine)- INDTIL min mor gav mig en lille bitte kasserolle (tiltænkt babymad) at jeg opdagede hvor fantastiske de her er – jeg ønsker mig mange mange flere. Det er jo ligemeget hvor grelt jeg brænder noget på… det sidder ikke mere fast end en skuresvamp kan klare det – halleluja 😀

  8. Nanna - 19. december 2014

    Vi spiser til forret klassisk klar suppe med gulerødder, porrer, kød – og melboller og gode hjemmelavede hvide boller til at dyppe i! Til hovedret får vi oksesteg (det hedder vidst oksebov) med formfranskbrød og peberrodssovs. Til dessert får vi klassisk ris ala manda men med jordbærsovs 🙂
    Hvis du undrer dig over hvorfor denne menu, er det fordi vi kommer fra Langeland og det er en ældre langelandsk tradition. Jeg elsker maden og det er virkelig det, der er jul for mig. And får man Mortens aften og flæskesteg kan man få alle dage, hvis man har lyst. Vores julemad får vi kun én gang om året og det er noget helt særligt!

  9. Ditte - 19. december 2014

    Vi skal have andesteg og ikke mindst gammeldags hvidkål. Mums jeg glæder mig!!

  10. TanJa - 19. december 2014

    And med det hele og risalamande til dessert…helt traditionelt.

  11. Sandra - 19. december 2014

    Vi skal have and med brune, alm og franske kartofler og så en masse brun sovs oven på 😛 Til dessert skal vi selvfølgelig tradition tro have ris ala mande!! 🙂 Jeg glæder mig hvert år til denne menu og kan heller ikke vente til at det blive juleaften i år 😀

  12. Charlotte - 19. december 2014

    And 🙂

  13. Reza Ismaili - 19. december 2014

    Vi spiser and og flæksteg. 🙂

  14. Maria Ørum - 19. december 2014

    Vi skal have flæskesteg med hele svineriet til, derefter risalamande med jordbærsovs, masser af julebag, konfekt og juleknas..velbekomme og av min mave 🙂

  15. Mette hald - 19. december 2014

    And, og masser af brunede kartofler 😀

  16. Christina LindeGaard - 19. december 2014

    Hjemme hos os er juleniddagen meget traditionel med juleand og medister, samt brunkartofler, rødkål og lækker lækker sovs

  17. mette - 19. december 2014

    Vi skal have kalkun med brune kartofler, hvide kartofler og den gode sovs 🙂

  18. Jane Wind - 19. december 2014

    Vi skal have juleand med hjemmelavet rødkål og brune kartofler 🙂

  19. Søs - 19. december 2014

    Julemenuen hos os består af flæskesteg, andebryst, rødkål, æbler med svesker, hvide kartofler, brunede kartofler, taffelchips, brun sovs og risalamande med jordbærsovs – der er nemlig ingen af os der er til kirsebærsovsen 🙂 glædelig jul til dig og dine kære 🙂

  20. Sophie - 19. december 2014

    Vi skal have suppe til forret (tradition fra Lolland hvor mine forældre voksede op som børn). Til hovedret skal vi have and, hvide kartofler, brune kartofler, rødkål, frisk rødkålssalat med granatæbler og tørrede figner og selvfølgelig brun sovs. Til dessert skal vi have risalamande med kirsebær sovs og karamelsovs (sidst nævnte også tradition fra Lolland).
    OG så skal vi selvfølgelig have hjemmelavet konfekt efter vi har danset om træet (man skulle jo nødig komme til at sulte 😉 )

  21. Trine O. - 19. december 2014

    Vi skal have and, hvide kartofler, brunede kartofler, hjemmelavet rødkål og appelsinsauce. Og så skal jeg i år også lave flæskesteg, da de plejer at få det i min svogers familie, og han skal fejre julen med os i år 🙂

  22. Philip - 19. december 2014

    Menuen står på and med sovs og risalamande som dessert.
    Aftenen før er altid risengrød og mormors laksetærte (hun bryder sig ikke meget om grød).

  23. Parvin - 19. december 2014

    Flæskesteg og andesteg og risalamande

  24. Ida DaMgaard - 19. december 2014

    Vi skal have and, brune kartofler, brun sovs, hvide kartofler, risalamande og alt andet lækkert julemad!

  25. Anna Christiansen - 19. december 2014

    Både flæskesteg og and er obligatorisk hjemme hos os. Derudover er det den ene dag på året, hvor vi spiser franske kartofler 🙂

  26. Camilla Mikkelsen - 19. december 2014

    Normalt vi kalkun, men da jeg skal fejre jul ved mine svigerforældre i år, står menuen på and og flæskesteg. Kødet juleaften plejer egentlig også være ret ligegyldig for mit vedkommende, da et bedste ved julen er gammeldags hvidkål 🙂

  27. Ditte - 19. december 2014

    Julemad er seriøst det bedste, og jeg glæder mig helt vildt 🙂
    Hjemme hos os står den på kartofler, sødekartofler, rødkål, flæskesteg, and og kalkun <3 min svigerinde er vegetar, så nu er det ved siden af det også rosenkål, rodfrugter og andet grønt. Dessert bliver æblekage eller risalamande 🙂
    Glædelig jul!

  28. Michelle H - 19. december 2014

    Åhh.. jegkan pt. godt lide tanken om noget røget laks, nudler og lækkert grønt – måske jeg bare skulle smutte sydpå til jul? 🙂

  29. Vi skal have flæskesteg og medister.

  30. Astrid - 19. december 2014

    Hos os står den på både flæskesteg og and, hvide og brune kartofler, rødkål og sovs 🙂 Og så er der selvfølgelig ris a la mande til dessert 🙂

  31. Anne-Sofie Sørensen - 19. december 2014

    vi får altid and og traditionel tilbehør med alt hvad det indebærer!

  32. Pernille Iris - 19. december 2014

    Vi skal både have and og flæskesteg! Det er luksus 🙂

  33. Thilde - 19. december 2014

    And, flæskesteg, almindelige og brunede kartofler og både waldorf og en rødkålssalat og så selvfølglig risalamande til dessert.

  34. Eva S - 19. december 2014

    Vi holder jul hos min mormor (som bliver 86 næste gang) som altid. Menuen er: and, flæskesteg, sovs, hvide/brune kartofler, rødkål og risalamande med kirsebærsovs til dessert 🙂

  35. Annette A. - 19. december 2014

    Det traditionelle: and, kartofler og sovs + en lækker frisk rødkålssalat. Til dessert er der selvfølgelig ris a la mande! Dog i to versioner, da familien foretrækker dette; en på alm. hvide ris og en med brune ris.

  36. Marie - 19. december 2014

    Jeg arbejder som sygeplejerske og skal dette år på arbejde. Hvad jeg har hørt får vi på hospitalet serveret et traditionelt julemåltid (lidt uvist om det bliver and eller flæskesteg), men vi har hørt at der skulle være alkoholfri rødvin.
    Glædelig jul til dig 🙂

  37. Rikke NEipart - 19. december 2014

    Vi skal have flæskesteg og andesteg. 🙂 <3

  38. Laura - 19. december 2014

    Det er bare lige, hvad jeg mangler!
    Vi skal have confit de canard, og flæstesteg til dem, der kan spise mere kød. Deruover alt det tradtionelle, og en frisk rødkålssalat også 🙂

  39. marie-louise Posgaard Larsen - 19. december 2014

    Jeg skal for 2. år i træk, og nogensinde, holde julen hjemme i min lejlighed med min familie. Jeg er den eneste af de 4 unger, der bor for mig selv, så vi holder sammenskudsgilde, så jeg ikke skal stå for det hele.. det ville ende som en katastrofe, og menuen ville blive pizza.
    Jeg skal kun stå for 2 slags kartofler, rødkålen fra mors hånd, og sovsen. Og alt tilbehør 😀

  40. Sanne Neipart - 19. december 2014

    Vi skal både have and og flæskesteg!

  41. behrouz Shoaibi - 19. december 2014

    And, og masser af brunede kartofler

  42. Maria - 19. december 2014

    Fed giveaway!!
    Vi skal have and, and, and, brune kartofler og risalamande i lange baner.

  43. helle k - 19. december 2014

    Jeg holder jul med svigerfamilien, hvor den står på gås 🙂 Glædelig jul

  44. lea halby - 19. december 2014

    Vi skal heldigvis have både and og laks. 🙂

  45. And og flæskesteg med det hele. Det sjove er at jeg ikke er særlig vild med noget af det, men har opgivet at indføre nye og friskere indslag, så det må blive når det bliver vores tur til at holde jul 🙂
    Og god jul smukke!

  46. Julie Henriette - 19. december 2014

    Vi får altid både flæskesteg og and, brune kartofler, almindelige hvide kartofler, rødkål og sovs. MUMS!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret