Kategori -
1. januar 2018

Året der gik 2017


To tusinde og sytten er slut. Goddag To tusinde og atten. Vildt, altså. Men smag lige på det, 2018. Det er da flot. Jeg er mere end klar til et nyt år. Kom bare an. Jeg håber sådan at I havde en rar aften igår, uanset om det var med stor fest, en rolig aften, daseferie i sydens sol, et køligere sted med sne eller måske var I på arbejde? Hvad lavede I igår?
Vi havde besøg af to gode vennepar + børn. Åh, det kære voksenliv med børn. Jeg elsker det! Det gør jeg virkelig. Det ene par er min gode veninde fra mødregruppen, hendes mand og deres søde dreng Theodor, som Frida har kendt siden de var 2-3 måneder gamle. Vildt hvad sådan en omgang mødregruppe kan udvikle sig til, herligt. Et dejligt venskab er det blevet til, både for store og små. Det andet vennepar er Lasses gode gamle kammerat, kæreste og lille baby Storm på 3 måneder. Orh en lille nuttemonade. Seriøst. Han var så blød og fin. Jeg kan nærmest ikke huske at Frida har været SÅ lille.
Nytår er lig med status og opsummering her i blogland, og her på domænet er det naturligvis ingen undtagelse. Jeg er taknemmelig for alle de gode ting der sker for mig, og 2017 har virkelig været et godt år for mig. Det må jeg altså sige. Vi har dog været præget af ret meget sygdom hos Frida desværre, men nu går det endelig i den rigtige retning. Jeg håber 2018 er god ved hende og os.
Jeg har været arkiverne igennem for 2017 og fundet de mest læste indlæg for året. Det er altid skægt at se hvad der hitter! Jeg bliver nogle gange overrasket over hvad I gider læse om og finder inspirerende og hvad i særligt kommentere på. Jeg vil gerne bruge denne anledning til at sige TAK for jeres støtte omkring mit arbejde her på Sonoma Seven samt på min Instagram profil. Det betyder virkelig mere end I aner. TAK TAK TAK!
Rigtig godt nytår! Lad os tage et mere. 

DIY: RUSTIKKE BORDKORT En af de mest læste DIY’er dette år var mine hjemmelavede rustikke bordkort, som jeg lavede i forbindelse med vores bryllup. Så simpelt og så let at lave. Læs indlægget her.

FRIDAS 1-ÅRS FØDSELSDAG: Sådan en fin dag, som blev en havefest på min svigermors mark med vimpler, flag og pom pom’er. Gense indlægget her.

VORES BRYLLUP! Året peakede her. Vores dag! Vi blev gift på en af årets varmeste og mest solrige dage, lørdag den 17. juni 2017. En magisk festdag omringet af alle de dejlige mennesker, som vi allerbedst kan lide. Tænk sig, at vi er så heldige at have så mange gode folk i vores liv, både familie og venner. Det var en livsbekræftende begivenhed og ubetinget en af de største oplevelser i mit liv. (Fridas fødsel var nu også ret vild) Ved ikke lige hvordan vi skal toppe den i 2018? Haha.. Vi må i tænkeboks.

JEG HAR BOYCUTTET BRUDEKJOLEBRANCHEN! Det her er, underligt nok, et af de absolut mest læste indlæg i bloggens historie. Virkelig skørt, da jeg jo primært skriver om boligindretning. Jeg er dog blevet ret vild med at dele lidt mere personlige ting, for jeg kan mærke det rører noget i Jer, også. Og det synes jeg altså er ret fantastisk. At jeg har det her lille hjørne af internettet, hvor jeg kan dele noget, som andre kan relatere så meget til, andet end materille goder. Så føler man sig slet ikke så alene, og et fællesskab opstår på en anden måde.
Jeg var lidt spændt på at dele indlægget her, men følte virkelig et behov for at pippe højt om det. For hold kæft det rørte mig hele den proces. Jeg var så ked af det! Derfor endte jeg også med at boycutte brudekjolebranchen. Hvis du ikke har læst det, kan du læse indlægget her.

MIN BRUDEKJOLE! Og når vi nu taler om at boycutte brudekjolebranchen, så kan du altså læse meget mere om HVILKEN kjole jeg rent faktisk endte i til mit bryllup. Find indlægget her.

VORES EVENTYRLIGE BRYLLUPSBORDDÆKNING! Der gik temmelig meget bryllup i den i 2017, sjovt nok. Noget af det sjoveste ved brylluppet var det store setup i den store hangar. Indretningen, bordplan og ikke mindst borddækningen. Vi fik god hjælp fra søde Gitte hos Stalks & Roots og de gode piger hos A Table Story. Det endte så fint og magisk lige som vi havde håbet, og mere til. Se det hele her.
*Billedet her er taget af Storybook Studio

VORES SMARTE TV-MØBEL! Det her indlæg er altså lidt sjovt. Altså, det er sjovt at det er så populært hos jer læsere. Men jeg får stadig virkelig mange spørgsmål. Skørt. Jeg mener.. Det er jo bare et tv-møbel. Men hvor om alting er, så er det et populært indlæg. Du kan læse det her.

MIT NYE LIV SOM SELVSTÆNDIG! I august 2017 gik jeg for alvor selvstændig efter flere måneders overvejelser og et helt års barsel. En stor beslutning som jeg er SÅ glad for! Læs meget mere her.

VORES NYE HUS! Et af de mest læste indlæg i 2017 blev offentliggørelse om vores nye hus. Det er så mega spændende! Der kommer meget mere om huset i 2018, så I kan godt glæde jer. Det gør jeg ihvertfald! Læs meget mere om vores nye fine hus her.

STYLING + VIDEO FOR PILLIVUYT! Den her kampagne er jeg virkelig glad for, og ikke mindst stolt af. Billeder og video er nemlig homemade helt fra bunden. Videoen synes jeg især blev virkelig god, og det er noget jeg kommer til at lave meget mere af i 2018. Jeg synes det er vildt sjovt at lave video, kreativt og udfordrende på samme tid. En helt ny måde at udfolde sig på. Love it… så I ringer bare. Haha!

ER DET MIN EGEN SKYLD? De sidste mange måneder af 2017 var ret presset for os. Vi var desværre præget af rigtig meget sygdom hos Frida. Hun var syg i flere måneder, og efter mange ture hos lægen og ørelægen fandt vi heldigvis ud af hvorfor. Det kan du læse meget mere om i indlægget her.

NY KONTORPLADS! 1. december blev dagen hvor jeg startede op i på mit nye kontor, nemlig i det hyggelige kontorfælleskab Andedammen. Her sidder jeg med de sejeste og sødeste bloggerdamer; Cecilie, Cana, Cecilia, Louise og Sandra. Simpelthen så hyggeligt og inspirerende. Det er altså nogle gode damer, skulle jeg hilse at sige. December blev dog en noget overraskende travl måned både privat og arbejdswise, så jeg nåede faktisk ikke at sidde der særlig meget. Men i det nye år får jeg meget mere kontortid, hvilket jeg glæder mig meget til. Jeg glæder mig til at få helt styr på den der work-life-balance.

Kommentarer

  1. Rigtigt godt nytår. Det har været dejligt at følge med på din blog. Jeg glæder mig til også at følge med i 2018 🙂
    Mvh. Michelle-Marie

    1. Dejligt du er her Michelle-Marie. Tak for opbakningen. Rigtig godt nytår!!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret