Kategori -
6. juli 2016

9 skønne badeværelsesmøbler

Kvik lancerer denne sommer en lang række nyheder, der bl.a. skal give kunderne mulighed for at få en ensartet stil i både køkken, bad og garderobe – og som altid med Kviks mission for øje: dansk kvalitet til overraskende lave priser. 
Kvik formår at skabe simple designs og de nye badeværelsesmøbler er da heller ingen undtagelse. Det overordnede mål med det nye, finpudsede og udvidede sortiment er at give brugerne mulighed for at skabe deres helt egen ‘egoist-oase’, hvor de kan genoplade i fred og ro. Derfor er tre nøgleord en del af alle nyhederne:

 1. RENHED: Rengøringsvenlige overflader. Det skal være nemt at bo lækkert!
 2. FUNKTION: Optimal udnyttelse med fx spejlskab, fritstående vask, logisk indretning etc.
 3. ENKELTHED: Ni særligt udvalgte badmodeller gør det nemt at vælge en base i indretningen og customize ud fra + mulighed for at få et ens designudtryk gennem hele boligen. 

I dag findes der ikke noget, som hedder et standard badeværelse. Med udgangspunkt i Kviks badeværelsesmøbler er det let at tilpasse i både højde og bredde. På den måde er du sikker på at få et design, der passer til præcis din bolig. Ambitionen de kommende år er at fordoble salget af design til badet i Kviks 135 butikker i Europa, der samtidig bliver piftet gevaldigt op for at gøre det til en inspirerende leg for kunden at designe præcis det badeværelse, han eller hun drømmer om.
Du kan se et lille udpluk af de fine badeværelsesmøbler her nedenfor, og du kan svinge forbi Kvik for at se de mange forskellige badeværelsesmøbel-løsninger.

Det nye Bianco badmøbel er et godt eksempel på, hvordan du med udgangspunkt i Kviks ni badmøbler kan customize på kryds og tværs og tilpasse i højde og bredde. På den måde er du sikker på at få et design, der passer til præcis din bolig. Ved at lade skabet stå ved siden af vasken får du mere plads i skufferne, ligesom kombinationen af en bordplade i eg og greb i læder giver et varmt og organisk look.

Vista er et badmøbel i den moderne landstil, som du kan dresse op eller ned, alt efter valg af bordplade, armatur, fliser m.m. Da vi sjældent står stille foran spejlet, lancerer Kvik en række forskellige muligheder for at bruge spejle – her et rundt, mobilt spejl og et full body-spejl med indbygget opbevaring.
TIP! Husk 20 cm til begge sider af og 70 cm foran dit badmøbel, så du får fornemmelsen af frihed og plads til dine ting.

Ice Wood bløder det tit meget hvide badeværelse lidt op, og lågerne i naturlook giver en fin kontrast til en hvid bagvæg. Kombinér med hvid vask og hvide accessories for at få et homogent og stilrent udtryk.


Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 72117000, kvik.dk
Photos: PR

Kommentarer

 1. Tina - 6. juli 2016

  Hejsa
  jeg er klar over du ikke har taget disse billeder, men vil lige høre dig til hvilket kamera du bruger på dine egne fine billeder? Og redigerer du meget bagefter?
  Tak for en skøn blog, Bliver så inspireret hver gang jeg kigger forbi!:-)

  1. Hej Tina,
   Tusind tak for ros og skønt at høre du kan finde inspiration her på domænet. Det er altid dejligt 🙂
   Jeg bruger et Canon EOS 5D Mark III og redigerer i enten Lightroom eller Photoshop. Men redigerer ikke så meget. For det meste gør jeg billederne lidt lysere så detaljerne kommer bedre til sin ret. Tak fordi du læser med!! God sommer.
   Klem

 2. Caspar - 6. juli 2016

  Hvad hedder kantfliserne? Dem kan jeg ikke finde :/

  1. Mille Emilie - 6. juli 2016

   Godt spørgsmål.. det må du kunne høre Kvik om! Det må de vide 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret