Kategori -
15. december 2015

8 julegaveidéer til HENDE

Vi nærmer os med hastige skridt juleaften. Det kommer altid bag på én ikke? Jeg har heldigvis været ude i god tid, og er færdig med at købe julegaver. Irriterende type, jeg ved det. Altid på forkant! Haha.. Nå, men måske sidder du derude og er rundforvirret over HVAD du dog skal købe til din søster, mor, svigerinde, svigermor, bedstemor eller veninde? Frygt ej. Jeg har fundet nogle skønne julegaveidéer som kunne være et godt bud. Here goes. 

GRØN MARMOR

Fint lille marmor skrin i den populære grønne marmor. Kan bruges til at holde orden i smykkerne. Find det online her

HÅNDSÆBE & HÅNDCREME

Skønne og wellness-agtige produkter fra Meraki, der kommer i de smukkeste flakoner! Forær dem til en du holder af så de kan pynte fint op på badeværelset. Håndsæben er mild og effektiv med en varm og krydret duft. Håndsæben er desuden fri for parabener og farvestoffer. Lækkert, ikke? Håndcremen blødgør tørre hænder med duft af Linen Dew. Fin til håndtasken så man altid lige har den ved hånden eller til badeværelset.
Køb håndsæben online  her og håndcremen online her

KOGEBOG AF KATRINE TUBORGH

Fantastisk kogebog fra skønne Katrine Tuborgh. Du får 70 enkle opskrifter på sund, grøn mad til hele familien. Alle bogens opskrifter er uden korn, sukker, mælkeprodukter og er fundamentet for en stærk, sund og rask krop. Find bogen online her eller fysisk hos bl.a. Arnold Busck. 

SOVEMASKER

Forkæl en du holder af med en af de smukke Holistik Eye Mask. De kommer i mange forskellige mønstre og dufte. Find dem alle online her.

ARNE JACOBSEN STEMPELKANDE

Forkæl en af dine kvindelige nærmeste med en smuk og ikonisk stempelkande fra Stelton, designet af Arne Jacobsen. Find den her.

GLASVARER

Smukke glasvarer fra Louise Roe. De kan bruges til lys, både inden- og udendørs, eller som vase til en smuk buket blomster eller nogle friske krydderurter. De vil helt sikkert sprede glæde, uanset formål. Find dem her

HÅNDKLÆDER

Forkæl kvinderne i dit liv med luksus håndklæder i et utrolig blødt og naturligt bomuldsmateriale. Den bløde overflade giver håndklædet en helt fantastisk sugeevne. Håndklædet er designet til hverdagen i en slidstærk kvalitet, der kan vaskes om og om igen og som giver den helt rigtige spafeeling.
Find håndklæderne i str. 50 x 100 cm her og str. 70 x 140 cm her.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret