Kategori -
16. oktober 2016

7 TEXTILE FAVORITES


Med efterårskulde og indehygge følger også bløde tekstiler. Jeg har fundet 7 skønne tekstiler som jeg godt gad putte mig (og min datter) ind i dette efterår og vinter. 
Sengesættet fra SemiBasic kender jeg, da vi allerede har to farver herhjemme. Det er virkelig det blødeste og lækreste sengesæt vi har haft. Derfor er denne farvekombi også røget på ønskelisten, i hvidt med nude kant. Så pænt jo. Jeg mangler et par hjemmesko, og disse fra Shepherd synes jeg ser alt for hyggelige ud. Haps!
Tørklædet har jeg for nyligt erhvervet mig, og OH MY GOD det er dejlig blødt. Og farven er da tilmed noget af det pæneste jeg længe har set. Derfor skulle Frida også vamses godt ind i en farvematchende strik fra Noa Noa Miniature, som laver de fineste børnetekstiler. Ryatæppet fra Ellos er efterhånden en klassiker, men denne er dog lidt anderledes i udtrykket og ville lune fusserne dejligt. 

  1. Sengesæt i egyptisk bomuld fra SemiBasic (her)
  2. Strikpuder fra SemiBasic (her)
  3. Ryatæppe “Amir” fra Ellos (her) – affiliate link
  4. Tørklæde i 100% cashmere fra Cos (her)
  5. Plaid i merino- & lammeuld fra Klippan (her) – tilbud
  6. Cardigan med snoninger og boblestrik fra Noa Noa Miniature (her)
  7. Lune hjememsko i fåreskind fra Shepherd hos Ellos (her) – affiliate link

With autumn and winter also includes warm fabrics. I have found 7 beautiful textiles that I would love to enjoy myself (and my daugther) into this autumn and winter.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret