Kategori -
21. marts 2017

7 friske farver til børneværelset


Nu sad jeg og dagdrømte lidt om ferie og sol tidligere idag (kom gerne med dine tips), men udover feriedrømme drømmer jeg også altid om lidt nyt til Frida. Efter jeg er blevet mor køber jeg mere til hende end til mig selv. Haha! Det kan jeg vidst ikke være alene om, vel? Nå, men her er lidt forårsfriske skønne farver til børneværelset. Børneværelset må endelig ikke være kedeligt. Det skal bugne af farver og mønstre, sjove former og skønne materialer. Måske du kan blive inspireret med disse 7 sager.


SENGESÆT


Vi skal faktisk have købt os en juniordyne til Frida. Synes babydynen er ved at være liiiidt smal i det. Måske et godt 1-års fødselsdagsgave ønske til hende. 🙂 Men til en dyne følger jo sengetøj, og det mangler vi i størrelse junior. Jeg har derfor et godt øje til det bløde sengesæt fra Serendipity. Jeg ville elske at putte Frida i en mark af farvefine valmuer, som er dét der er på printet. Serendipity har altid så mange fine prints, og så er det øko. Virkelig et favorit mærke til børn. Printet her kommer også i bloomers, kjole, solhat osv. Så cute!
Find sengesættet her.


RUND HYLDE / SÆTTEKASSE


Den her runde hylde/sættekasse fra ferm LIVING er simpelthen så sød og fin. Perfekt som stilleben til små-nips, legetøj, dyr og bamser, spilledåser, cremer og olier eller objekter som har særlig betydning. The Round Dorm er fremstillet af krydsfinér i bøg og birk.
Find den her.


VASKBART GULVTÆPPE


Jeg har længe haft et godt øje til de farvefine gulvtæpper fra Lorena Canals. De kan vaskes direkte i almindelig vaskemaskine. Med et tæppe som dette, behøver du ikke og bekymre dig om at dine børn spilder, eller at hunden har våde poter. Tæppet er designet af spanske Lorena Canals og er håndlavet i Indien. Gulvtæppet er vævet i blød bomuld og er indfarvet med 100% miljøvenlige farverstoffer. Smart smart smart! Jeg er ret dårlig med den mintfarvede udgave som her. Passer både til piger og drenge.
Find tæppet her.


LUFTBALLON


Jeg synes de her luftballoner er så søde og ikke mindst dekorative. De kommer i en masse farver, men især den røde synes jeg er drønflot. Der er også forskellige størrelser, så man kan evt. hænge flere størrelser og farver sammen. Det kunne være ret fint. Luftballonen er designet efter original model med mange små og fine detaljer. Ret sejt!
Find den her.


YOU’RE SO STRONG


Jeg eeeeelsker Michelle Carlslunds kreative og legesyge streger. Og den her “You’re so strong” med verdens stærkeste mænd er ingen undtagelse. Den hænger faktisk allerede på Fridas værelse! Men måske du også synes den er sød?
Find den her.


KURV MED LÆDERHANK


God og rummelig opbevaring er altid godt. Til legetøj, stofbleer, tøj eller andet, som skal være lige ved hånden, men samtidig gerne må se pænt og dekorativt ud. JEg har en svaghed for farven “mint”. Den kan altså noget.
Find den her.


SNEKUGLE / NATLAMPE


Fineste lilel snekugle med bambi i. Frida elsker sin snekugle, som lyser og skifter farve. Når kuglen tændes, hvirvler sneen automatisk rundt i kuglen omkring det søde motiv. Snekuglen kan anvendes som natbelysning og stopper automatisk efter 45 minutter. En rigtig fin detalje til børneværelset, som de lidt mindre børn vil elske at kigge på.
Find den her.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret