Kategori -
17. december 2017

6 måneder som hr. & fru


Tænk sig, det allerede er et halvt år siden. Det er jo næsten ikke til at tro. Al den tid op til, hvor jeg gik og glædede mig, var spændt og nervøs, og “når vi nu det hele?” – med et trylleslag, og nu sidder vi så her. De sidste seks måneder er bare fløjet afsted. Det er helt vildt. Men vi har haft det godt. Og jeg tør godt sige, at jeg er blevet (rigtig) godt gift. Ham Lasse er sgu en god fangst, hvis jeg selv må sige det. Haha!
Men tænk sig. S e k s  m å n e d e r.
Vi har skålet og fejret os. Kun halvvejs til papirbryllup. Ha! Det er de små ting man skal fejre, også. Vi har derfor skålet og set vores fine bryllupsvideo, for naturligvis skulle vi da have sådan en. Jeg har faktisk vist den her på domænet før, meeen der er altså kommet en del nye læsere til, så derfor tør jeg godt dele videoen igen. Måske har du ikke set den? Den ligger faktisk på min YouTube-kanal, som I selvfølgelig meget gerne må abonnere på, så bliver I opdateret med nye videoer, når de kommer. Smart, ik? Ooog der er mange spændende videoer i støbeskeen, så husk at abonnere på min kanal.
Nå, men tilbage til videoen.. det er altså en ret fed måde at ‘genleve’ dagen på, Det føles næsten som er stå der igen. Det var simpelthen sådan en begivenhedsrig og kærlighedsfyldt dag, og jeg synes at Sergio fra Storybook Studio har fanget øjeblikkene på allerfineste vis. Jeg kan varmt anbefale både dét at få lavet en bryllupsvideo, men så sandelig også Storybook Studio, som er smadder dygtig til både billeder og film.

Photos & video: Storybook Studio

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret