Kategori -
24. november 2017

Beautyfavoritter: Chubby stick, bronze pudder, deluxe pudderbørste, transparent glimmersag og et fint hårspænde


Så er det weekend venner, juhu! Dagen idag har været dejlig, der har været en del stylingopgaver på programmet, og så har jeg været ude i regnen, hvor jeg selvfølgelignåede at blive fanget i den allerværste regn halvvejs hjem, dumt og meget vådt. Regnen LØB seriøst ned fra panden, ned i øjnene og ned af halsen. Jeg havde sorte øjne da jeg kom hjem. Haha! Nuvel, nu er det endelig weekend. Og det bliver (forhåbentlig) en god en af slagsen fyldt med gode ting. I aften skal jeg til årets første julefrokost med mine nye søde kontordamer (mere om det en anden dag), så derfor har jeg fundet mine allerfineste glitrende sager frem. Bl.a. den glitrende guldtop, som er brugt som baggrund til denne måneds beautyfavoritter. Den passede så fint, synes jeg. 
I blev snydt sidste måned for dullegrej, men her er vi så. Tiden flyver afsted, og jeg glemte faktisk ‘beautyfavoritterne’ i sidste måned. Travlhed, sygdom, ferie. Men I skal ikke snydes denne måned, så nu glimmer-duller vi den lige ekstra op i aften, okay? Det er efterår (vinter?) og julefrokosttid og det kan altså ses i min make-uppung. Jeg har fundet alle mine yndlingsager frem i de fineste bronzefine nuancer. Fra glitrende pudder og ‘chubby stick’ til fine hårspænder. Beauty og skønhed er jo ikke kun make-up, det er lige så meget accessories, hvis du spørger mig. Så here goes.


Hårspænde i fin efterårsfarve fra Pico, 50 kr. stk.

Hårspænder er vidst ikke til at komme uden om lige for tiden. De er alle vegne, på alle! Men de er sgu også så fine og tilføjer lige lidt ekstra til manken. Fåes i maaaange fine farver og flere størrelser. Denne slags koster 50 kr. stk. hvilket jeg synes er en ganske fin pris. Jeg har meget tykt hår, så jeg kan kun lige have en lille tot hår i dette, så tror faktisk jeg skal have fingrene i de store også, for denne størrelse holder næsten ikke til mit tykke hår. Der er så mange fine farver, jeg har købt denne fine orange efterårsagtige sag og en i mørkegrøn.
Find den her.


‘Chubby stick’ fra Clinique i farven 02 lots o’latte

Tilføj en lækker bronzefarve til dine øjne med den her Chubby stick fra Clinique. Den egner sig både til hverdag og fest, og jeg bruger den faktisk oftest til hverdag. Den er sådan lidt blyantsagtig, hvilket gør det nemt at tilføre den på øjenlåget eller i globelinjen. Jeg er normalt virkelig dårlig til det der med øjenskygger, det bruger jeg faktisk ikke, men den her lille chubby fyr giver alligevel lidt ekstra på den front og den gør det nemt for mig lige at tilføje lidt farve på øjenene, uden at ligne en der kommer direkte fra bokseringen med blå øjne. Haha! Den er beriget med E-vitamin for at lindre og udglatte.
Find den her.Nilens Jord ‘Bronzing powder’ i farven 502

Jeg eeeeelsker den her pudder. Elsker elsker elsker! Haha.. Den er parfumefri, uden parabener og indeholder mineralerne Topaz og Quartz, som arbejder intenst med den naturlige balance i huden. Den giver bare sådan en flot lidt glitrende “tan” på kindbenene, som kommer man lige fra en uge sydpå. Lækkert! Den findes også som mat pudder, som føles silkeblød og er perfekt som base i hele ansigtet. Den har jeg tidligere brugt, men er altså røget på denne sag med lidt glimmer i. Den jeg bruger er i farven 502 og er sådan lidt perlemorsagtig, hvilket giver huden den der fantastisk smukke og naturlige glød. Effekten er vildt flot som highlighter på kindben, øjne og skuldre. Med eller uden perlemor – din hud vil fremstå med en frisk og naturlig glød. Jeg synes min make-up holder flot hele dagen, og jeg bruger den faktisk kun om morgenen – både til hverdag og til fest. Jeg bruger en stor pudderpensel fra Tromborg, som du kan læse mere om længere nede i indlægget.
Find den her (affiliate link)


bareMinerals pudder i farven ‘illuminating mineral veil”

Seneste pudder til samlingen er denne transparente glimmersag fra bare minerals. Jeps, der er glimmer i. Perfekt til alle julens fester eller bare for at spice hverdagen lidt op. Hvem kan ikke lide glimmer? Hehe.. Jeg bruger den altid som det sidste til en god festlig make-up, den giver nemlig en ret fin og let afslutning. Bruger den dog ikke i hele ansigtet, men gerne lige på kindben, næseryg og pande.
Find den her. (affiliate link)


‘Deluxe Kabuki Brush’  fra Tromborg

Jeg troede ikke en (pudder)pensel var særlig vigtig, men OH MY det er den, altså! Jeg har tidligere brugt de der billige standard nogen, men så købte jeg en ordentlig en; denne ‘Deluxe Kabuki Brush’ fra Tromborg. Det er en både økologisk og vegansk børste, som er perfekt til både mineral foundation, pudder, blush og baked minerals. Og jeg må altså bare sige, den er åndssvagt god! Jeg synes jeg kan se forskel når jeg bruger denne, frem for de billige børster.
Find den her.


Læs også:
♥ Beautyfavoritter: Mineralpudder, en effektiv primer, to gode vitaminer og en blød dagcreme
♥ Beautyfavoritter: En sprød parfume, en kropsolie, en pæn neglelak og en chic læbestift
♥ Beautyfavoritter: En blid rensevand, yndlings duft, SOS-cremer til tør hud, magi til vipperne og detox til træt hud

Kommentarer

 1. Jeanette - 24. november 2017

  Dejligt med beauty inspiration. Men kan ikke tage øjenen fra toppen. Hvor er den fra? Købt for nyligt? ☺️

  1. Tak. Ja t-shirt/toppen er fra Saint Tropez. En rigtig glimmersag!

 2. Victoria - 24. november 2017

  Har du nogen erfaring med Tromborg-børsten i forhold til at vaske den? Jeg har tidligere haft dyre børster fra både BareMinerals og Youngblood, men i begge tilfælde begyndte de at fælde noget så frygteligt, efter jeg havde vasket dem første gang. Så de sidste par år har jeg også holdt mig til billige, syntetiske børster, som egentlig er ok men ikke sådan prangende i kvaliteten…

  1. Hej Victoria,
   Altså, jeg har faktisk bare vasket den med vand og sæbe og det har fungeret upåklageligt her. Synes ikke jeg har bemærket at den har fældet efterfølgende. Men har kun haft vasket den en enkelt gang. Har oplevet det med en anden dyr børste (mener den fra Nilens Jord eller sådan noget), hvor den begyndte at fælde, men ellers ikke.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret