Kategori -
7. marts 2018

Beautyfavoritter: leave-in hårkur, ansigtscreme, stor toilettaske og mineral mascara


Jeg elsker skønhedsprodukter og nørder det ret meget hjemme på badeværelset. Jeg er på ingen måde ekspert, men lidt skønheds- & velværedulle er der altså gemt i mig. I denne måned deler jeg fire dejlige sager, som både hjælper mig med at holde styr på sagerne, føle mig godt tilpas og smuk – helt fra det inderste til det yderste.
Jeg snakker bl.a. om en stor lækker toilettaske eller ‘washbag’ som det kaldes her, en skøn leave-in kur til håret, en blid ansigtscreme og en ny favorit mineral mascara.


Leave-in farvebeskyttende hårkur fra Aveda
 (modtaget i gave)

Den her smarte sag fik jeg med i en goodiebag efter min vidunderlig Aveda-behandling hos Palma. Jeg har prøvet den et par gange nu, og den er ret lækker. Den fedter ikke og suger hurtigt ind i håret. Jeg har blot brugt den i håndklædetørt hår efter en omgang hårvask.
Det er en slags leave-in kur, som består 93% naturlige ingredienser, hvilket gør at kuren beskytter din hårfarve op til tre gange mere end almindelige leave-in kure. Den indeholder blandt andet lærk, som hjælper med at beskytte farven, antioxidanter fra grøn te, som beskytter mod skadelige påvirkninger udefra, samt en blanding af kanelolie og vintergrøn, som beskytter håret mod UVA/UVB skade. Ja, det hele lyder jo meget flot hva’, men jeg synes altså den virker ret lækker, derfor er den naturligvis med i denne måneds beautyfavoritter.
Find den her (reklamelink)


Ansigtscreme fra Rudolph

Rudolph, åh Rudolph. Det er så svinedyrt, men simpelthen så lækkert og godt. Jeg plejer altid at ønske mig Rudolph-produkter til fødselsdag opg jul, men køber dem sommetider i lufthavnen på rejser. Ikke fordi man spare alverden, men det er nu lidt rart med lidt selvomsorg og forkælelse inden en god rejse. Ha! (Hvem prøver jeg egentlig at narre?) 
Jeg har længe gerne ville prøve denne anti-stress acai ansigtscreme. Jeg har nemlig ret sart og tør hud, i særdeleshed her om vinteren. Heldigvis har det vist sig at være et godt køb, heldigt taget prisen i betragtning. (495,- av!) Cremen er nærende og beroligende for min tørre vinterhud. Den er let og drøj i konsistensen, så den holder (forhåbentligt) længe, plus den ikke føles voldsom at få på huden. Den suger nemlig hurtigt ind, hvilket er et must om morgenen. Selvom jeg nu elsker fedtede cremer… om aftenen, altså.
Cremen kommer i en smart (og pæn) pumpeflaske, der beskytter mod både lys, luft og bakterier. Samtidig minimeres spild, da hele produktet pumpes op. Knageme smart! Cremen er i øvrigt danskproduceret, økologisk, svanemærket og certificeret med det franske EcoCert. Så det bliver næsten ikke meget bedre!
Find den her (reklamelink)Toilettaske fra Ellies & Ivy (modtaget i gave)

Jeg elsker-elsker-elsker Ellies & Ivy! Jeg har i forvejen denne lille toilettaske til alle mine beautysager, men har nu altså fået denne store lækre ‘washbag’ til alt det andet grej, som jeg nu engang har med mig på weekendturer; hårbørste, tørshampoo, body lotion, toiletsager and what not. Det hele fylder!
Toilettaskerne findes kun i begrænset antal og er helt unik, da de er fremstillet af genanvendt Sari Silke som er båret af indiske kvinder, der dagligt iklæder sig de smukke Sarier. Når det er tid til at tage en ny Sari i brug, bliver de gamle genanvendt til nye produkter og får derved nyt liv – en bæredygtig tankegang jeg er ret så vild med.
Farven her er lysegrå med fine blå blomster samt sort foer, og rummer alt det du skal have med når du skal ud at rejse, på weekendtur eller hvad du nu skal. Toilettasken har 2 indvendige lynlås rum, så småting ikke ligger løst.
Find de mange smukke toilettasker her eller den lysegrå som jeg har her.Mineral mascara fra IDUN (modtaget i gave)

Jeg har altid sværget til Cliniques High Impact mascara, og jeg har faktisk aldrig rigtig brugt andet. Men jeg skal da lige love for at den har fået kamp til stregen. Jeg vil næsten påstå at jeg har fået mig en ny favorit mascara! Det er nemlig denne “GULL” mineral mascara fra IDUN. Er du sindssyg den er god! Jeg får de mest voluminøse vipper, den holder hele dagen og er bare så nem at have med at gøre. Både at påføre og rense af.
IDUN Minerals er et Svensk skønhedsbrand baseret på højpigmenterede mineraler, grundlagt på den internationale kvindedag 2011. Lidt sejt, ik? Deres produktudvikling er i samråd med svenske forskere og dermatologer sammensat af særligt udvalgte ingredienser som er præsenteret i samtlige produkter. Og så er det et eksklusivt apotekermærke i Sverige, idet apotekerne har stærkt regulerende kvalitetskontroller og sikrer at ingredienserne i sortimentet er godkendt og indeholder høj kvalitet. Så det er altså ret lækkert, skal jeg sige dig.
Mascaraen her består af 100% højrensede mineraler og indeholder naturligt mineralpigment og lette organiske vokssorter. Alt sammen er med til naturligt at opbygge de store, kraftige, sunde vipper (som vi alle elsker, ikke sandt?). Uanset om det er længde, volume eller pleje du søger, så får du det hele serveret. Mascaraen indeholder hverken talkum, parfume, parabener eller bismuth oxychloride og er oprenset for nikkel, krom og mikroorganismer. Ergo, er det en perfekt mascara til de følsomme øjne og kontaktlinsebrugere. Jeg er virkelig fan!
Find mascaraen online her (reklamelink)

Kommentarer

  1. Trine - 7. marts 2018

    Det er godt nok en fin toilettaske. Hvordan ser den ud indeni? Er der ét stort rum, eller er der flere mindre rum?

    1. Den er SÅ fin, altså! Jeg må da hellere lige vise den i et indlæg for sig 🙂 Har to størrelser.

  2. Rikke Kirch - 7. marts 2018

    Hvor er det fine hårspænde fra? ?

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret