Kategori -
24. april 2018

32 år og 32 fødselsdagsønsker


Jeg bliver 32.. trommehvirvel.. I MORGEN! Om tyve minutter, sgu. Jeg er egentlig ikke den helt store fødselsdagsfan. Jeg mener, det er da fint at have en dag der er “ens dag” – bla bla. Men jeg stresser faktisk altid en smule over, at man SKAL lave både dit og dat. Det forventes ligesom lidt. Men ærligt, jeg orker det bare ikke rigtig længere. Ha! Oh well.. jeg er sgu ved at blive for gammel. Jeg synes bare det er sjovere når andre har fødselsdag! 
Men altså.. når det nu ikke kan være anderledes, så har jeg jo altså fødselsdag. I morgen holder Lasse fri, og så kommer mine forældre ind og spiser brunch. Det er nok det eneste der sådan er ‘arrangeret’, resten af dagen skal bruges på at slappe af, drikke store mængder kaffe og så skal jeg jo til mit elskede keramikkursus om aftenen. YES! Det er så perfekt! Den står på dekoration imorgen, og det er anden sidste gang! Fuck. Det er gået så hurtigt. Men tænker vi skal have lidt dejlig mad og måske et glas vin når jeg er retur fra keramik.
Vi skal jo til New York om en måneds tid, så jeg har faktisk bare ønsket mig penge, for vi ved jo godt allesammen hvad der sker når man er i NYC. Ha! Såeeeh… Men man har vel altid lidt ønsker alligevel, ik? Altid lige noget man kan tilføje sin materielle samling. Hø! Så jeg har simpelthen været så beskeden, at samle hele 32 af slagsen. Det er jo ikke hver dag man fylder 32, vel? Så en gave for hvert år er da på sin plads. HA!

1. Den her vanvittigt smukke blå vase fra Glassmedjen
2. Lille fin teske fra Blue Leaves
3. Smukkeste perleøreringe fra Anni Lu
4. Halskæde med “gemini”-stjernetegnet for Frida (but ofcoooourse), Hun er nemlig født i tvillingens stjernetegn.
5. Endnu en lille fin (kaffe)ske fra Stilleben x Blue Leaves
6. Lavendeldrømmen ‘Juilliard mohair’ strik fra Ganni
7. Smørblødt sengetøj med fine striber fra Aiayu
8. Glas fra Aderia (via Stilleben)
9.
 Salatbestik fra Skagerak
10. Kande fra Glassmedjen
11. ‘Bonsai’ øreringe fra yndlings Charlotte Wendes
12. Sofabord fra Space Copenhagen for Gubi (er dog i tvivl om, hvorvidt det stadig produceres? Typisk)!
13. Bog: “Monochrome Home – Elegant Interiors in Black and White”
14. Sac tote fra Aesther Ekme
15. Bog: “Båven om Gud – et kættersk kærlighedsevangelium” af Hella Joof
16. Halskæde fra Lulu Copenhagen
17. Kirsebær-vedhæng fra Stine
18. Snoopy lampen fra Flos
19. 
Nye spisebordsstole: De her ‘Cesca chairs’ fra Knoll er vidunderlige
20. Hoops fra Maria Black
21. Twirl ørering i 14k fra Maria Black /
22.
En ny cykel – den her Old Dutch fra Batavus er ret pæn og minder meget om den jeg har nu. Bare i en nyere og pænere version.
23. Krøllejern fra HH Simonsen (reklamelink)
24. Rundt spejl fra MOEBE
25. Ny kontorstol – den her er nu ret pæn synes jeg 26. Nyt gulvtæppe til stuen – trænger til forandring. Det her er ret pænt og enkelt. (reklamelink) 
27. Ny stoooor sofa – ved bare ikke rigtig hvilken. Nogle forslag?
28. Den her vanvittigt smukke standerlampe
29. Keramik bogen “CLAY” fra Thames & Hudson
30. Fineste bøjlearmbånd fra Nanna Schou
31. Smukke pendler fra Nuura (tænker de kunne se virkelig godt ud til det nye hus)
32.“Indoor Green – living with plants” bog

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret