Kategori -
27. januar 2018

3 podcast jeg lytter til

Jeg har været lidt af en late bloomer hvad angår podcast. Det har taget mig ret lang tid at finde ud af det. Hvornår skulle jeg lytte til det? Hvilke podcast skulle jeg lytte til? Men jeg har altså fundet nogle gode podcast samt fundet en god rytme for, hvornår jeg skal lytte til dem.
Jeg hører podcast når jeg går tur med barnevognen (altså mens Frida sover), når jeg gør rent derhjemme, når jeg laver mad, når jeg skal hente Frida i vuggestuen eller hvis jeg bare skal fra a til b på gå-ben eller cykel, når jeg sidder hjemme og arbejder osv. Genialt!
Jeg er stadig ret ny i hele det her podcast-hejs, men jeg har allerede fundet nogle favoritter. Jeg har fundet ud af, at jeg er vild med podcast hvor der bliver snakket om alt muligt og ikke mindst diskuteret forskellige emner og situationer. Jeg hører nedenstående tre podcast for tiden:

Voksen ABC
Cecilie og Rachel er de to (geniale) kvinder bag denne herlige og ‘helt nede på jorden’-podcast. Jeg elsker seriøst Voksen ABC! Jeg kom virkelig sent i gang med den, men heldigt for mig når jeg ikke at blive færdig med sæson 1, før sæson 2 starter lige om lidt i februar. (Helt eksakt 5. feb) Lucky me, for så har jeg endnu flere afsnit til gode. Juhu!
De fleste af jer kender den der ABC-plakat fra barndommen ik? A for Abe, B for ‘banan’ o.s.v. Men hvad skulle der stå på plakaten hvis det var en Voksen ABC? En voksen ABC, hvor Rachel og Cecilie, taler om ord, der definerer deres voksenliv – Ét bogstav af gangen.
Det er den fedeste podcast og simpelthen så skide hyggeligt at lytte med på. Der bliver grædt, grinet og vrøvlet. Jeg tager ofte gange mig selv i at råbe og tale med, samt grine og græde med dem. Jeg tænker også tit “sådan har jeg det også” eller “det er jeg dybt uenig eller enig med”.
Hør Voksen ABC her.

Brunch med Carla Mickelborg

Søde og dygtige Carla har lavet den fineste podcast der hedder Brunch med Carla Mickelborg. Her inviterer hun forskellige mennesker på.. ja, hvad tror du? Korrekt. Brunch. Her bliver der snakket om alt mellem himmel og jord. Det er en virkelig hyggelig og afslappende podcast. Og så elsker jeg Carlas syn på livet, hendes afslappede væsen og rare stemme.
Hør ‘Brunch med Carla’ her.

SMART the Podcast

Ultrasmarte Frede og Sidsel har lavet en virkelig vidunderlig podcast. Først kom SMART the book, og sidenhen SMART the podcast. En videreførelse af SMART konceptet og alt det de to damer har på hjerte omkring forskellige emner om alt lige fra blogging, modebranchen, deres egne karriereveje til emner fra bogen som den perfekte garderobe, personlig stil, sneakers, tendenser og ‘ægte SMART vs. købe SMART’, ‘app-befalinger’ og venskab. Derudover har de også nogle faste indslag som Sheet Mask, Tech Support og Feed News.
Hør SMART the podcast her.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret