Kategori -
6. august 2017

3 gode plejeprodukter til din baby: En salve, lugtfrie vaskeservietter og en favorit til tasken

Frida startede i vuggestue for lidt over en måned siden, og jeg skal da lige love for, at vi allerede nu har været flere gange rundt i sygdomskarrusellen. Hun har været ramt af diverse vuggestuesyndromer; Forkølelse, øjenbetændelse, bygkorn, mellemørebetændelse og seneste en eller anden virus (som både vi og lægen troede var skoldkopper, men nej!). Never ending story! Heldigvis er vi godt forberedt med gode og kærlige produkter til hende fra Apoteket, som kan hjælpe os både med en sygdomsramt pige men også bare til en almindelig hverdag. Her er tre af favoritterne. 


GOD MOD RØDE NUMSER

Zinksalve er virkelig et must når man har en baby og børn i huset, og især når de starter i vuggestue skulle jeg da lige hilse at sige. Wauw altså. Frida har nok sammenlagt været der to uger, trods det er over en måned siden hun startede. Hun får rød rumpe hver gang der er noget galt. Så sikkert, som amen i kirken. Heldigvis har vi en god zinksalve fra Apotekets, der redder os hver gang.

Zinksalve indeholder 25% zinkoxid, hvis helende og udtørrende effekt afhjælper rødme og hudirritation på rød og irriteret hud. Denne zinksalve er Svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark, og så er salven uden parfume, farve og konserveringsmiddel. Helt uden dikkedarer til en sart babyrumpe.VASKESERVIETTER, SOM IKKE LUGTER

Apotekets vaskeservietter eller vådservietter, som jeg nu kalder dem, er ligeledes virkelig gode. Vi har prøvet et hav af forskellige vådservietter, men disse er klart nogle af de bedste. Dem fra både Fakta og Netto lugter altså lidt.. ehm… harsk? Selvom de også er uden det ene og det andet, så er de lidt skrappe i lugten, synes jeg (eller vi må jeg hellere skrive her, for Lasse kan slet ikke holde dem ud!). Igen kommer Apotekets os til undsætning med disse milde vådservietter. Jeg synes ikke de lugter af noget, de er ihvertfald blidere for min næse. Ja, tænk sig, man kan rent faktisk favorisere vådservietter. Who would have thought? #livetsommorPERFEKT TIL BÅDE PUSLERUM OG PUSLERTASKE

Jeg har altid ‘håndsprit’ på mig, som i altid. Det samme gør sig gældende for puslehylden, vi løber aldrig tør. Der står altid en pumpe klar til os. Både i store og små størrelser. I håndtasken har jeg de små taskevenlige, og på puslehylden har jeg ovenstående størrelse på 230 ml eller, når jeg rigtig flotter mig, hele 500 ml. Ligeledes ligger der altid en flaske i pusletasken (og min egen taske, for den sags skyld) så jeg altid er sikret optimal hygiejne, når vand og sæbe ikke lige er tilgængeligt. Genialt.

Det er et af de mest undværlige produkter herhjemme, og jeg elsker at jeg altid har mulighed for at desinficere hænderne. Især da Frida havde øjenbetændelse for nylig, anvendte vi den meget. Både til vores, men også hendes hænder. Endnu et produkt der kan bruges til mere en bare baby – fx. på festivaller, på rejser, camping- og bilture.


Psst… Apoteket kører faktisk lige nu en kampagne: Køb 3 – betal for 2 i uge 31-34, altså NU! Så står du og mangler lidt kærlige og babyblide produkter til dit barn, så er det med at slå til nu.
Du kan i øvrigt finde en god oversigt over samtlige af Apotekets babypleje-produkter, og læs gode tips her om produkterne.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret