Kategori -
9. august 2017

3 gode plejeprodukter til badebaljen

Gode og kærlige plejeprodukter kan man bare ikke få nok af, vel? Gode produkter til din baby-porteføljen fortsætter. Forleden dag handlede det om en god salve, lugtfrie vaskeservietter og en smart én til håndtasken, men i dag skal det handle om gode plejeprodukter til badebaljen. Bl.a. en let skummende badesæbe, en no-bullshit olie og en god kam.


DEN BLIDESTE BADESÆBE

En dejlig mild og skånsom badesæbe i én. Kan faktisk anvendes af alle. Store som små, meeeen vi bruger den nu kun til Frida. Jeg bruger nemlig sådan en dyr shampoo til mig selv. Haha! Men altså.. den er god og mild, og så skummer den let. Ikke for meget, ikke for lidt, bare sådan.. let. Det er sådan en sæbe jeg ikke er bange for at bruge til hende. Hendes hår bliver ikke udtørret af den, hvilket jeg synes har været tilfældet med nogle af de andre skånsomme sæber der er på markedet. Men nu har vi prøvet denne i noget tid, og den lader til at virke som den skal. Yes, en shampoofavorit!


EN SILKEBLØD FAVORIT

Den her olie er jeg blevet gennembegejstret for. Det er en 100% ren planteolie der både beskytter og plejer huden, og som efterlader huden silkeblød. Olien udvindes af nødder fra ørkenplanten Jojoba, og er brugt af indianerne i århundreder til pleje og behandling af hår og hud. Olien har en markant lighed med hudens eget fedt og er derfor meget anvendt i skønheds- og hudplejeprodukter.

Vi bruger den mest i badet, men også sommetider efter badet, til indsmøring og massage, og vi har endda også anvendt den mod arp. Tre-i-én-olie skulle man næsten kalde den. Den kan det hele, det er sådan en no-bullshit olie. Og jeg skal da ikke lyve, jeg bruger den sommetider selv. Den er vanvittigt lækker og afhængighedsskabende, og så tørrer den hurtigt ind. En sand vinder!

EN HJÆLPENDE HÅND MOD ARP

Sådan en lille kam her kender de fleste af os, og den er altså en hjælpende hånd mod arp. Vi døjede en del med arp da Frida var helt lille bitte. Det er vidst uundgåeligt. Heldigvis har vi fra start været gode til at rede Fridas hår jævnligt, så det ikke har bredt sig for meget. Apotekets arp-kam er fremstillet af smidig polypropylen, så den er let at anvende og skånsom mod barnets hårbund. Afstanden mellem tænderne sikrer, at selv de mindste forekomster af arp fjernes.


Apoteket kører lige nu en kampagne: Køb 3 – betal for 2 i uge 31-34 – altså NU! 
Så står du og mangler lidt kærlige og babyblide produkter til dit barn, så er det med at slå til nu. Du kan øvrigt finde en oversigt over samtlige af apotekets babypleje-produkter, og læs her gode tips om produkterne.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret