Kategori -
22. juni 2018

3 beautyherligheder


Sommeren er over os, og hvad bedre om sommeren at ens hud og glød står helt skarpt. Jeg har derfor teamet op med søde Thea som har det rene skønhedsbrand Vølve, og som laver rene økologiske skønhedsprodukter baseret på nordiske planteekstrakter, som er udvundet for deres aktive og helende egenskaber. Fra Vølve’s laboratorie på Frederiksberg sendes der hver uge friske håndrørte produkter ud i resten af verden. En lokal lille beautybiks. Elsker det!
Vølves produkter er helt fri for skadelige konserveringsmidler, kunstige duftstoffer og andre kemikalier. Derfor er produkterne velegnet til alle, selv dem med alvorlige allergier samt til de sarteste barnesjæle.

Lidt om produkterne:

Skintonic No.1 med morgenfrue og kamille: Skin Tonic No.1 er en plejende sag af morgenfrue og kamille, som dybderenser uden at udtørre. Kamille har en beroligende og udglattende egenskab, mens morgenfruen dæmper rødme og urenheder. Huden bliver mere ensartet og afslappet. Den er også gavnligt ved bekæmpelse af pigmentpletter, hvilket jeg har i panden. Og så er duften himmelsk!
Ansigtsolie No.1 med havtorn og hybenskal:  En fugtgivende og regenererende ansigtsolie der opretholder hudens struktur og giver en sund udstråling. Ansigtsolien er rig på netop de vitaminer og antioxidanter, der fremmer dannelsen af nye hudceller. Havtorn indeholder bl.a. vitamin A og vitamin E samt de umættede fedtsyrer Omega 7, som er nødvendige for at bevare fugten og smidigheden. Hybenskal har et højt indhold af vitamin C, og er kendt for at læge og pleje huden ved at udglatte rynker samt reducere alderdomspletter og ar. Den er meget drøj i brug og trænger lynhurtigt ind i huden. Brug den i stedet for en ansigtscreme.
Læbesalve No. 4 med karamel og stjerneanis: Læbesalve med karamel og stjerneanis gennemfugter og plejer læberne. Læbeplejen efterlader en dejlig duft af lakrids samt en let glans og en virkelig silkeblød fornemmelse. Ah!

photo & styling: Sonoma Seven

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret