Kategori -
13. december 2015

TWO ZERO ONE SIX – 2016 kalender

{ I samarbejde med Kristina Krogh Studio }


Jeg har et ømt punkt for fin plakatkunst og smukke illustrationer. De kan lynhurtigt peppe et rum op. Jeg elsker at man nemt kan rykke rundt og skifte ud, og på den måde få et helt nyt udtryk til rummet hvor de hænger. Jeg har efterhånden en hel del plakater, og nyeste plakat til samlingen er denne smukke “Two Zero One Six” plakat som Kristina sendte mig. Udover bare at være en plakat, så fungerer den også som kalender for 2016. Pæn og praktisk hvis du spørger mig. Jeg kan ikke helt få armene ned over den, de fine detaljer og ikke mindst det lækre papir plakaten er lavet på (beige ubestrøget papir med grå typografi letterpressed med guld metalfolie)

Jeg har valgt at hænge den i hjemmekontoret, hvor jeg dagligt sidder og abejder. På den måde kan jeg nemt danne mig et overblik over dagene og månederne. Normalt er en kalender ikke noget jeg har hængende på væggen, da jeg fortrækker at fylde mine vægge med andre plakater, men lige netop denne kalender er i sig selv næsten et kunstværk. 

Kristina Krogh er en dansk grafisk designer og illustrator fra København. I hendes arbejde har hun fokus på visuel identitet, typografi og digital design, som også er meget kendetegnende ved de ting hun kreere. Hun inspireres af alt det smukke, der på naturligste vis omgiver hende. Det kan være den perfekte farvesammensætning på en bygning, gulvet i en kirke eller bare på en cykeltur gennem København. Hendes arbejde er ofte baseret på hendes fascination af overflader, som kan være enten koldt, varm, blød, tung eller let. Hun overrasker mig altid med en interessant og uventet kombination af materialer – det er altid fascinerende når Kristina er på banen med en ny kollektion. 

Er du også vild med den smukke”Two Zero One Six” plakat, så kan du købe den online lige her.

Kommentarer

  1. Cecilie - 13. december 2015

    Hej Mille. Hvordan får man kalenderen, som vist på billedet, frem på computeren? Vh. Cecilie

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret