Kategori -
20. juni 2017

17.06.17 ♡ Vores bryllupsdag!

17.06.17

En dato der forevigt vil væres vores!

I lørdags kom dagen endelig, vores bryllupsdag. Og sikke en dag. Jeg er helt høj på kærlighed, til min mand (wooow det er vildt at skrive), til min familie og til alle vores dejlige venner, som var med til at fejre vores kærlighed. Jeg har fået nyt efternavn; Mille Emilie Vilmar. Det er sgu vildt. Det skal man da lige vænne sig til, men jeg elsker at vi nu har fælles navn på postkassen. Hr. & Fru Vilmar. Fnis! (Er man i øvrigt voksen når man er blevet gift? Det føles ikke sådan!)

Jeg har netop modtaget billederne fra vores dygtige fotograf, og er ved at sortere i dem. Det var Sergio fra Storybook Studio der stod for at tage billeder + filme. Jeg kommer derfor til at vise en MASSE bryllupsrelateret indhold alt lige fra brudekjolen, borddækningen, detaljer fra receptionen og festen, bryllupslokationen, DIY’s, bryllupsvideoen, vores ringe osv. Hvis der er noget specielt I gerne vil se, så skriv endelig. Men I kan godt glæde jer til at se de smukke billeder, ham Sergio er virkelig dygtig. Jeg glæder mig ihvertfald til at tage Jer med på vores kærlighedsrejse!

Bryllupsrejse bliver der ikke noget af lige foreløbig, desværre. Sådan et bryllup er jo ikke gratis, så det venter vi altså lige lidt med.. til efteråret eller start næste år. Vi ved ikke helt hvor vi skal hen, men afsted skal vi – et varmt sted. Any ideas? Vi vil hellere rejse når det er koldt herhjemme, dansk sommer er jo fantastisk, så hvorfor rejse lige nu? Der er desuden en del på programmet den kommende tid. Jeg er bl.a. gået selvstændig med bloggen (+ konsulentarbejde og stylingopgaver), Frida skal starte i vugger i starten af juli (så hun skal køres ind) og så skal vi til Sverige i min svigermors sommerhus, samt til Løkken i Nordjylland, hvor mine forældre har en lille lejlighed. Det bliver en fantastisk sommer.

Vores første sommer, som mand og kone.

Photos: Storybook Studio

Kommentarer

 1. Maria Ørum - 20. juni 2017

  Stort tillykke 🙂

 2. Sophie - 20. juni 2017

  Virkelig smukke billeder af et smukt par – stort tillykke med kærligheden 🙂

  1. Tusind tusind tak Sophie! Vi er helt høje på kærlighed!

 3. Kirsten - 20. juni 2017

  Tillykke til jer alle tre 🙂 Skønne skønne billeder. Glæder mig til at se mange flere. God dag til jer!

 4. Signe Op. - 20. juni 2017

  Wauw, nogle fine billeder. Du ser jo helt fantastisk smuk ud! Stort tillykke ?
  Og det der med det nye efternavn… Efter vi var blevet gift, skulle jeg ringe til vagtlægen. Og fik cirka sagt: “Ja, det er Signe Jacobsen. Eller…. nej…. det hedder jeg ikke. Jeg hedder jo Signe Oppegaard! Altså… det er fordi, jeg er blevet gift!” Og der var bare ikke rigtig nogen respons fra lægen. Han har nok troet, jeg var helt rablende ?

  1. Tuuuusind tak søde Signe. Vi havde sådan en fantastisk dag! Jeg kunne gøre det igen og igen og igen…
   Hahaha.. I hear you! Jeg har allerede sagt mit navn forkert flere gange siden i Lørdags. Det skal man godt nok lige vænne sig til. Og du har helt ret, folk responderer overhovedet ikke. Haha! Ikke engang med et “tillykke”! Haha.. Rart at vide man ikke er alene ?

 5. Sara - 20. juni 2017

  Hvor ser du bare smuk ud! Tillykke med brylluppet. ☺️

 6. Kæmpe tillykke, og hvor ser du bare knald godt ud 😀
  Mvh. Michelle-Marie

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret