Kategori -
9. december 2016

14 lyserøde julegaveidéer

Hvem kan ikke lide lyserød? Kom så. Jeg ved I er derude. Lyserøde freaks! Haha.. jeg er selv helt dårlig med farven, men i begrænsede mængder. Nu ser det måske temmelig voldsomt ud med 14 sager i lyserøde nuancer samlet på et moodboard, meeeeen en enkelt lyserød genstand i hjemmet eller to (tre-fire-fem?) kan altså se ret så fint ud. 

Jeg er især helt dårlig med den smukke ‘jewel’ vase fra Louise Roe i den smukke støvede rosa nuance, samt den smukke velourpuf fra Normann Copenhagen. Wauw manner! Den farve tror jeg dog aldrig jeg ville få trumfet igennem herhjemme. Så skulle det da være til Fridas værelse. Haha! Men så er det godt den også findes i mørkeblå, grøn og grå.. hvis det nu SKULLE være.

Tembo chair fra New Works er også preeetty cool, hvis du spørger mig. Rimelig girly. Når jeg en dag får et stort kontor/kreaværksted, så skulle den ihvertfald være en del af indretningen. Så fin! Sidst gad jeg da også godt at eje Emily Salomons fine livsstilsbog til ekstra små hverdagsglæder “Hverdagsglamour”. Den dame er jo SÅ inspirerende!

Find alle sagerne her:

 1. Lille bordeauxfarvet lysestage (her)
 2. Smykkeskrin i håndlavet papir (her)
 3. Salt med skalotteløg og rødløg (her)
 4. Tofarvet quiltet sengetæppe (her)
 5. Viskestykker, kommer i sæt af 2 stk. (her)
 6. ‘Unico’ skål, Anders Arhøj x Kähler (her)
 7. Puf i den fineste pastelfarvede lyserød velour (her)
 8. Lyserød ‘Tembo’ chair (her)
 9. Gulvtæppe i uld (her)
 10. Pude i grov strik (her)
 11. Lysestage i rosafarvet spejl (her)
 12. Metalbakke (her)
 13. Hverdagsglamour af Emily Salomon (her)
 14. Acai anti-stress facial cream (her)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret