24. august 2017

12 smukke tapeter til dit hjem eller til børneværelset

Jeg har fået tapet på hjernen, og det må gerne være så mønstret eller farverigt, som overhovedet muligt. I takt med at vi skal til at lave lidt om i Fridas værelse, drømmer jeg om at tapetsere en hel væg derinde. Vi har faktisk det fineste by Lassen tapet liggende, som vi aldrig har fået op, men måske det skal op et andet sted (måske i fremtids-hus?) Til hendes værelse tænker jeg det kunne være fint med et farvefint og legesygt tapet.

Det skaber altså bare noget fedt til et rum, med en hel tapetseret væg, eller blot et udsnit af den. Det kan sætte rammen for legeområdet, skrivebordet, måske sengen. Eller hvad med at tapetsere dit loft og holde væggene ensfarvede. Dét kunne altså også være ret cool og anderledes, så har man stadig mulighed for at hænge billeder og hylder op, uden at det kan virke rodet. Har du et stort vitrineskab og ønsker en anderledes effekt, kan du tapetsere bagvæggen i skabet, det giver et rigtig fint look.

Nå, men altså… Jeg har i hvert fald fundet tolv af slagsen, som jeg synes kan noget. Så kan man jo bruge dem, som man har lyst. Jeg kan næsten ikke vælge en favorit, de er så fine allesammen. Men jeg er på en måde ret draget af især tapeterne fra Mrs Mighetto og Nofred. Se bare med. 

{Indeholder reklamelinks}


De første fire tapeter er da for herlige, synes du ikke? Jeg er især vild med den første i safaritema, men den sidste er nu også ret kær, med små søde mariehøner. Det sorte ‘dark forest’ kan nu også et eller andet. Kunne egentlig være flot i en mellemgang eller i et soveværelse. Sådan lidt huleagtig stemning. 
✿ Cool safaritapet med løver og tiger fra danske Nofred (her)
✿ Dark forest tapet fra franske Nathalie Lété (her)
✿ Blomstret tapet fra franske Nathalie Lété (her)
✿ Ladybird fra danske Nofred (her)

Ej, prøv lige at se de smukke flamingoer, eller de eventyrlige luftballoner. Jeg drømmer mig næsten helt væk.
✿ Flamingo tapet fra Cole & Son (her)
✿ ‘Secret garden’ fra Hibou home (her)
✿ Fineste luftballons-tapet fra Cole & Son (her)
✿ Flere farvefine luftballoner fra Manuel Canova (her)

Det første tapet her så jeg ude på messen. Det er danske CamCam der udvider deres produktportefølje. Printet kom i både tapet, tæpper, sengetøj osv. Såååååå fint. Det lander til efteråret! Se hvor fint det gør sig til pusleområdet. Der er vidst også noget med mig og luftballoner. Ihvertfald er der ret mange af dem kan jeg godt se.. en mere her. Og ja, så er der jo tukan-tapetet, det er sgu da skønt. Hvad siger du Emily?
✿ Fineste blomstrede tapet fra CamCam (kommer til efteråret)
✿ ‘Oh cloud’ tapet med svaner, finurlige dyr og luftballoner (her) Det her må være en af mine favoritter. 
✿ Liinus tapet fra by Lassen (her)
✿ 
Tucan tapet (her)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret