Kategori -
8. juli 2016

12 free fonts

Jeg er så småt gået i gang med at kigge på invitationer til Fridas barnedåb, som skal afholdes senere på året. Invitationerne laver jeg selv, og jeg har derfor downloadet ret mange sjove, fine og seje skrifttyper her på det seneste. Når jeg laver invitationer eller andre kreative projekter (postkort, visitkort, fødselsdagskort mm.) arbejder jeg altid i Photoshop eller InDesign. Jeg eksperimenterer derfor også ofte med forskellige fonte, for at få det helt rigtige udtryk.

Jeg har samlet nogle af mine favorit skrifttyper her i indlægget. De kan bruges til hvad man end har lyst til – gør ligesom jeg, og brug dem til f.eks. invitationer, fødselsdagskort eller plakater. Det er kun fantasien der sætter grænser. Alle 12 fonte kan downloades helt gratis, så jeg håber du kan bruge dem. God weekend.

1. Bakery/HERE, 2. Sketch Toronto/HERE, 3. Dear Annabelle/HERE, 4. Stylish Calligraphy/HERE, 5. Destain /HERE,
6. Angelface /HERE, 7. Candy Inc. /HERE, 8. Peach Sundress /HERE, 9. Bebas Neue /HERE,
10. Brain flower /HERE, 11. Baby fox /HERE, 12. Fox in the snow /HERE

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret