Boligindretning, Stue
comments 24

Vores nye smarte tv-bænk: farvel grimme ledninger

Hvorfor SKAL det bare være grimt at have tv i hjemmet? Hvorfor? Jeg har endnu ikke oplevet, at et tv-område har set pænt ud. Det.er.bare.grimt. Hvis det stod til mig, så havde vi slet ikke noget tv herhjemme. Haha! Ej, seriøst.. vi ser mange serier og film, men faktisk sjældent tv-tv. Når vi ser serier og film foregår det hele på diverse tjenester, som; HBO, Netflix, DR TV, TV2Play osv. Så et tv er for mig lidt overflødigt, egentligt.

Men i sådan et ægteskab (vildt at skrive egentlig) og andre forhold for den sags skyld, er der jo noget, der så fint der hedder kompromis! Lasse elsker sit store tv og spiller jævnligt PlayStation på dyret, såååeehhh.. det var ligesom ikke en mulighed, ikke at have et tv. Men jeg skal da ærligt indrømme, at det nu engang er meget lækkert at se en fed film på en stor skærm. Måske man bare kunne have en projektor? Det har et af vores vennepar – det er sgu smart! Så ruller man den bare op når man ikke ser noget, og vupti – så har du en pæn væg igen! SMART! 

Nå, men altså.. Vi har fået ny tv-bænk-skænk-reol-møbel (hvad hedder det egentlig?) Indtil nu har vi haft sådan en træbænk stående som du kan se her ovenfor, men det har simpelthen ikke fungeret optimalt. Vi havde to trækasser stående under, der bare stod og samlede støv. Lasses grimme grimme PlayStation stod oppe på bænken (jeg.hader.den) sammen med vores Apple tv og bagved kasserne lå en hulens masser ledninger fri. Man kan næsten skimte dem på billedet. Grimt! Men i onsdags fik vi endelig taget os sammen til at få fikset det. Vi drog til IKEA for at kigge efter en ny og praktisk tv-bænk. Det lykkedes os at finde en, som bare er lidt mindre grim, end hvad man kan købe af sådan et slags møbel. Haha!

Vi endte med at købe en hvid BESTÅ TV-BÆNK , som altså er den hvide sag du ser her i indlægget. Den der er linket til er med ben, men man kan købe den uden ben og altså hænge den på væggen, som vi har gjort. Smart ik? Den er altså både pæn, smart og rimelig neutral, synes jeg. Smart fordi man får masser af opbevaringsplads og samtidig slipper for grimme ledninger, der roder. TJEK! De går nemlig ned bagved møblet. Toppladen er dog født helt indtakt, så der skal man selv lige lege handymand. Lasse skar selv hul til ledningerne, men var gjort på 2 minutter. Man kan købe en færdiglavet kombination, eller designe ens egen. Så kan man tilføje topplade eller ej. Vores hedder 120 x 40 x 48 og så har vi tilføjet to låger, to hylder og en fake-marmor-topplade (alle dele er fra IKEA inkl. topplade – fåes i hvid og i ‘marmor’)

En god ting ved netop toppladen er, at den går udover lågerne, så Frida ikke kan åbne dem. Indbygget børnesikring, smart! Det er altså blevet ret godt, synes vi. Det er så meget mere praktisk end træbænken og så lysner det bare helt vildt i vore stue – ekstra win! Nu kan Lasses grimme grimme PlayStation også stå i fred, uden at Frida får fat i den og sutter på alt. Haha! Der er noget med hende og ledninger og elektroniske apparater. Lille skid! Apple tv’et fungerer desuden også helt fint bag lågerne, så også dén er gemt af vejen. Juhuuuuu! Mit OCD har det rigtig godt, skal jeg sige dig!

FØR & EFTER! Ej, men prøv lige at se en forskel.

Et lille kig af “marmorpladen”! Neeeej den er ikke ægte, men det ser da meget pænt ud, ik?

Fridas legetøj har naturligvis også fået plads på den nye tv-bænk.

De grå filtkasser er også købt i IKEA og er ligesom tv-bænken fra BESTÅ-serien. Find dem her

24 Comments

 1. Simone says

  Hej Mille.

  Helt perfekt indlæg, haha. Jeg hader hader virkelig også de fleste tv-møbler, men dette er da et rigtig fint valg. Hvor designede I jeres? Jeg kan ikke lige umiddelbart finde et sted på IKEA’s hjemmeside, hvor det er muligt. I gjorde det måske ude i butikken?? 🙂

  Tak for god inspiration og god dag.

  • Hej Simone.
   Haha.. dejligt at vide jeg ikke er alene! Jeps, vi købte det i IKEA i Taastrup!
   Vi bor ellers tættere på den i Gentofte, men der havde de ikke alle delene, så vi hapsede den i Taastrup istedet.
   Tak fordi du læser med 🙂 God sommer!

 2. Maria bornak says

  Er den fake marmorplade ogsåfra IKEA? Det ser bare super godt ud??

   • Maria bornak says

    Jeg kan ikke finde den på hjemmesiden – ved du hvad den hedder? Den er super fin 🙂

    • Kan heller ikke umiddelbart finde den online – Men er ret sikker på den også var en del af ‘BESTÅ’-serien. Den findes i de fysiske butikker. Måske er det en ny variant? Mener den kostede 200-300 ca. Ikke noget vildt! Ja, den giver lige det, sidste synes jeg. Tak!

 3. Jannie says

  Hej 🙂 Det ser super godt ud 😉 hvad hedder skuffefronten?

 4. Annia says

  Hej Mille.
  Lidt forkert sted til mig kommentar ?

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig et indlæg til indretning/pynt af store flader – eksempelvis som dit tv-bord, vindueskarme(smalle/dybe) og skænke(her både hvor man kan hænge billeder på væggen bag og hvor man ikke kan). Meget gerne hvor du selv laver opstillinger og ikke blot Pinterest inspiration(som mange gør?)

  Det er nemlig virkelig en udfordring herhjemme ?

  • Hej Annia. Dejligt med lidt feedback og foreslag. Det er hermed noteret 🙂 Det vil jeg kigge på! Tak fordi du skriver og følger med. God weekend og god sommer (dét der er af den altså!)

 5. Kristine says

  Jeg kan ikke finde den der marmor-topplade på IKEAs hjemmeside. Kan du huske hvad den kostede, og hvad varenavnet var?:) Det ser super fint ud!

  • Kan heller ikke umiddelbart finde den online – men de har den i de fysiske butikker. Måske er det en ny variant? Mener den kostede 200-300 ca. Ikke noget vildt!

 6. Der er ben på den i linket – men i har hængt den på væggen? Og det ser cool ud – sikke en forskel.

  • Jo, det kan jeg godt se.. men man kan købe den uden ben, og netop hænge den på væggen, som vi har gjort. Det er smart! 🙂 Det giver enormt meget luft til rummet. Og ja, der er liiiidt mere orden i tingene nu, end det rod af ledninger, tekniske apparater osv. Hehe..

 7. Cecilie says

  Hej Mille.
  Det ser super fint ud med jeres nye tv-møbel! Kunne du måske afsløre hvad I har gjort, for at få plads til ledningerne i selve møblet? Altså på overfladen. Har i savet i møblet, for at få ledningerne ned?
  På forhånd tak:-)

  • Hej Cecilie,

   YES! Vi har nemlig selv skåret ud til ledningerne.. eller, det lyv.. det har LASSE gjort! Haha.. Jeg kiggede fint på 🙂

   • Cecilie says

    Dejligt at Lasse er så handy, sådan en mand har jeg desværre ikke? Er det muligvis noget i har taget billeder af?
    Ud fra det link du har linket til på selve møblet, ligner det at der er plads til ledninger. Er det så kun i den øverste plade at I har skåret ud?

 8. Rikke says

  Hvor er det fint! Hvordan har I hængt den op og hvordan har I skjult stikdåse ledningen, så man ikke kan se den udefra?

  • Det er så smart! Vi har selv skåret ud til ledningerne, som så går ned i selve møblet. Den er are høngt op på væggen med de medfulgte ophæng. Man kan også stille den på gulvet.

 9. Rikke says

  Det må jeg prøve! Det er simpelthen ikke lykkedes mig at skjule ledningerne lige så godt ? Men lækkert, at der medfulgte ophæng – kiggede lige på nogle af de andre modeller fra BESTÅ serien, men der skulle man købe en skinne til ophæng seperat..

LÆG EN KOMMENTAR