VORES NYE HUS

Jeg snakkede lidt om husdrømme og et måske snarligt farvel til byen i dette indlæg. Og det der med at kigge. Uha, det skaber drømme. Vi har været ude og kigge på et par huse, som ligger indenfor vores mulige rammer rent økonomisk. Alle huse har ligget i samme område, nemlig i Dragør.

Hvorfor Dragør? Lasse er opvokset i Dragør. Hans mor og hendes kæreste, hans to brødre samt far og hans kone bor der. Det er tæt på København (ca. 12 kilometer fra Københavns centrum), det er tæt på broen til Sverige hvor vi tit er i min svigermors sommerhus og Lasse får kortere til arbejde (hvilket er virkelig WIN! Han bruger en time hver vej!).

Nå ja, og så er vi bare vilde med byen, som består af idylliske brostensbelagte stræder med de fineste gulmalede huse og røde teglstenstage. De fleste af bygningerne er fra 1700- og 1800-tallet. Så fint. Vi elsker området, roen, det grønne og at det er tæt på vandet. Lasse kitesurfer, og det er der også rig mulighed for der. Ikke fordi det var en afgørende faktor, haha.. Men det er da ekstra win, når det nu blev der.

Vi fik en rigtig god mulighed med vores nye hus, så vi slog til. Huset ligger nede ved vandet, tæt på den gamle by. Fra toppen kan de på den ene side se engene og vandet, og på den anden side har du en smuk udsigt over den gamle by. Det er simpelthen så fint, næsten som at kigge udover Nyboder. Oprindeligt er huset et to-familiers hus, men idag bor der altså hele fire forskellige lejere. En lejer på hver etage samt en i baghuset. Der er nemlig et lille baghus omme i gården, som jeg forestiller mig bliver den fineste baggård/gårdhave med lyskæder, planter, krukker og hyggelige udemøbler.

Planen er at give huset en gigantisk overhaling, både inde og ude. Vi skal ikke flytte lige nu og her, for det er et reeeeeet stort projekt, så det er først om 1-2 år (tror jeg). Nu må vi se hvor hurtigt det hele flasker sig, og om de tanker og drømme vi har for huset kan blive en realitet. Vi har en smadder dygtig arkitekt på opgaven, så vi venter spændt på at se hans tegninger. I mellemtiden kigger vi løs på Pinterest, og nærstuderer køkkener, badeværelser, møbler, valg af tag, vinduer, døre og hvad der ellers følger med til sådan et stort husprojekt.

Hvad der præcis skal ske og hvad der skal laves ved og i huset, skal jeg nok fortælle meget mere om løbende i mine små videodagbøger, som jeg tænker at lave. Første videodagbog om huset er jeg i gang med at klippe sammen, så den kommer lige straks. Så følg endelig med på min YouTube-kanal, her vil jeg løbende smide videodagbøgerne op (og mange andre videoer).

På den måde kan I kigge med fra sidelinjen og se hele processen fra start til slut. Det bliver noget af et projekt, men jeg glæder mig helt vildt til at dele idéer, tanker og drømme med Jer. Først får I her en håndfuld billeder set udefra.

Er det ikke fint? ♥


RELATED POST

 1. Maja

  26 oktober

  Så fint! Glæder mig til at følge med!

  • Mille Emilie

   26 oktober

   Dejligt – glæder mig til at dele en masse! 🙂

 2. Ditte

  26 oktober

  Så fint! Som jeg skrev på insta, så glæder jeg mig virkelig til at følge med i projektet 🙂 Hvornår flytter de nuværende lejere ud? 🙂

  • Mille Emilie

   26 oktober

   Jeg glæder mig også helt vildt til at dele hele processen 🙂
   Det er lidt kompliceret, men den første lejer er ude her 1/12, og så kan vi starte med stueetagen. Karnappen skal fx have en overhaling som det første, da den er i virkelig dårlig stand. Men alt det skal jeg nok komme ind på! Juhuuu..

 3. Kaja

  26 oktober

  Det er virkelig fint. Glæder mig til at følge med. Skal i så bo i hele huset?

  • Mille Emilie

   26 oktober

   Jeg glæder mig sørme også til at dele hele processen med jer. Nej, vi skal ikke bo i hele huset, det er aaaaalt for stort bare til os. Haha! Stay tuuuuuned 🙂

 4. Ida

  26 oktober

  Øj, hvor ser det bare heeeelt fantastisk ud! 😍👌👏 Glæder mig til at følge med i processen! Jeg er i forhold til mit eget liv (med mand og to små børn i byen) vildt nysgerrig på, hvad sådan et hus i Dragør mon koster? 😱🙏🤞

  • Mille Emilie

   26 oktober

   Det er så fint – jeg håber det hele kan lykkedes, for så bliver det fantastisk! Jeg glæder mig til at dele det hele med jer herinde og i videoform.

   Kan godt forstå du er nysgerrig. Det er heller ikke gratis, men vi har fået en god mulighed med netop det her hus. Hvad det har kostet holder jeg for mig selv. Det er et privat anliggende synes jeg. 🙂

 5. Jacob

  26 oktober

  Det er SÅ smukt! Virkelig et fantastisk hus set udefra – men jeg tænker at det er synd at skifte både tag og vinduer?? Det hele ser jo flot og nyere ud?

  • Mille Emilie

   26 oktober

   Tak – det er virkelig også spændende!!

   Det er kun tanker vi har gjort os i hele husprojektet. Måske ser det nyt ud, men taget har flere skader – desværre. Men måske det bare kan fikses. Det helt store bliver karnappen og så om opdelingen indeni af selve huset kan forvandles til noget andet. Nu må vi se hvad det ender med!

 6. Jacob

  27 oktober

  Jeg gætter hvert fald på et Thorup Copenhagen køkken 😉 Glæder mig til at følge med!

  • Mille Emilie

   27 oktober

   Det kunne saaaaagtens tænke sig vi fik sådan et. Det er jo SÅ pænt! 😍 Glæder mig til at dele kan du tro!

 7. […] er i øvrigt lavet i limited edition fra 1 – 100 stk. (Vi har nr. 22 lige som vores nye hus, lidt skægt!) Så man skal være hurtig. Find den […]

SKRIV EN KOMMENTAR

INSTAGRAM
@sonoma_seven
%d bloggers like this: