Vores husprojekt
comment 1

Vores nye hus – #2: Rundtur i stueetagen + en snak om vores planer

SÅ blev det atter tid til en lille opdatering fra huset. Videoen er optaget tilbage i slutningen af april, så der er naturligvis sket en hel del siden. MEN det får I meget mere at se til inden længe. Vi er i fuld sving med renoveringen og optagelser. Ellers kan man altid følge med på min instagram @sonoma_seven, hvor jeg har lavet en fast mappe i highlights, hvor jeg gemmer mine stories fra huset. Ellers kan man også bare følge med på billederne og i story, så følg med!

Nå, men i denne video får I en rundtur i stueetagen, og så snakker vi bl.a. lidt om HVAD vores tanker er for huset. Flere af Jer har spurgt ind til om vi skal bo i hele huset selv, om det skal laves til et fler-familiers hus osv. Dét og meget andet snakker vi om i videoen. Såååå.. take a look! Jeg er også ved at færdiggøre en lille Q&A til Jer. Så hvis du sidder inde med nogle spørgsmål omkring vores husprojekt, så smid dem i kommentarfeltet så tager jeg dem med til mit Q&A-indlæg.

Læs også: Vores nye hus #1

Her skal vi have køkken.. væggen til højre er i dag væltet ind mod spisestue og stue.

Indgangen til stueetagen. Den bliver også flyttet. Stay tuned…

Fridas kommende værelse og på sigt; bryggers!

Lækkert badeværelse med egen spa! Ha. ALT er væk nu. Badeværelset i stueetagen bliver meget mindre.

Væggen til venstre er i dag væltet, så det er et stort rum

Spisestue og stue

Vores kommende soveværelse

1 Comment

  1. Anette says

    Har I fundet ud af, hvad I gør med huset, om I kommer til at bo der alene eller laver det til et to-familiers hus? I videoen er I jo ikke sikker på, hvad der skal ske, men det er vel også 6 måneder siden den blev optaget? 🙂

LÆG EN KOMMENTAR