Vores husprojekt
comments 8

Vores nye hus #1: De første spadestik

Første video i “vores nye hus-føljeton!” er online. Vi har filmet undervejs siden oktober 2017, mest for vores egen skyld, men selvfølgelig også lidt for Jeres. Det er jo sådan en sjov proces. En proces jeg selv nyder at følge med hos andre, så derfor får I lov til at komme med i vores hus-projekt.

Det er jo samtidig ret sjovt at se hvordan det hele rykker sig, og ikke mindst kunne kigge tilbage på, hvordan det engang så ud  når vi en dag er færdige! Uuhhhh jeg glæder mig. Tag godt imod vores første video. Smid mig meget gerne et like eller kommentar, så jeg ved om I gider se med. Det håber jeg selvfølgelig!

Husk at abonnere på min Youtube-kanal lige her!

8 Comments

 1. Pernille says

  Jeg vil glædeligt følge med. Hvor er det spændende! Tillykke med jeres nye hus :o)

 2. Helle says

  Vil da så gerne se/følge med – så videoer: Keep ’em coming 🙂
  Det ser alt for spændende ud. Glæder mig til at se hvad i gør ved det.
  Du siger det skal blive et 2-families hus. Er det nogle af de nuværende lejere der bliver boende eller?
  Spændende, spændende 🙂

  • Hvor dejligt at høre Helle 🙂 Tanken er et to-familiers hus ja. Men nu må vi se hvad der kan lade sig gøre.

 3. Julie says

  Spændende. Har læst med længe, men er stadig ikke med på den konkrete plan for jer og huset. Er de nuværende lejere opsagt/hvornår flytter de ud? Og hvornår kan I gå i gang med hele bygningen så? Eller må i tage noget ad gangen 🙂 skriver kun fordi spørgsmålet bliver ved med at hænge i luften. 🙂

  • Den konkrete plan kender vi heller ikke helt selv endnu! Haha.. men som udgangspunkt bliver det et to-familiers hus. Men nu må vi se hvad der kan lade sig gøre.

LÆG EN KOMMENTAR