Mit hjem
comments 12

Vores lejlighed er TIL SALG!

foto: Mette Wotkjær for INDRET, september 2016

SÅ skete det altså… VORES LEJLIGHED ER TIL SALG!

Det er virkelig med blandede følelser vi sælger. Jeg måtte simpelthen tage mig en mega tudetur da ejendomsmægleren var gået i dag, med de afsluttende ord “jeg kommer forbi med til salg-skiltene imorgen!” FUCK! Nu er det virkeligt. Det er altså helt mærkeligt. Jeg kan næsten ikke kapere det. Jeg har boet i lejligheden i godt 5 år, Lasse har boet her i godt 9. Vi er helt vemodige over at skulle flytte, men et nyt og godt kapitel skal snart begynde. Vi håber derfor at vi kan finde de rigtige købere, som forhåbentligt vil blive lige så glade for lejligheden, som vi har været det! Beskrivelse af lejligheden længere ned med pris og mail.

Selvom jeg glæder mig til ALT det nye der skal ske, så ramte virkeligheden mig lige et splitsekund, da ejendomsmægleren havde lukket døren efter sig. Det er jo for helvede vores hjem det her, vores trygge base, vores helle. Fridas første hjem. Jeg skrev et indlæg om mine tanker om at flytte fra storby til provins den anden dag. I var flere der var SÅ søde til at give jeres gode råd med. Tak! Det var opmuntrende. For jeg kommer i den grad til at savne livet her i lejligheden, i byen, i mit dejlige København. Vi har haft SÅ mange gode stunder her med venner og familie. Det slog mig pludseligt, hvordan forandringerne virkelig banker på. De er lige rundt om hjørnet. Jeg kan mærke dem puste mig i nakken, og det gjorde mig sgu lidt bange. Bange fordi jeg frygter alle forandringerne. Alt har en tilvænning, men jeg tror det bliver en lang en af slagsen for mit vedkommende. Det skal nok blive rigtig fint med det nye hus og nyt postnummer, men puha… Det føltes lidt som en mavepuster i dag. Av!

Men altså.. et nyt og spændende kapitel med freaking hus i Dragør skal snart til at begynde, og derfor sælger vi nu vores dejlige dejlige lejlighed. Åh, her er så dejligt! Men man kan jo altså ikke få det hele, og tiden er inde til forandringer for vores lille familie. Sådan er det, jeg skal nok bare lige sluge den. Men noget der fik mig til at smile var beskeden fra min søde office buddy Cathrine, som så fint skrev til mig “Heldigvis bor minderne ikke i væggene, men i jer!” Og hun har jo ret. Tak Rocco! ♥ Minderne har jeg jo med mig i hjertet. Alt godt har en ende, men til gengæld venter der SÅ meget spændende for os i fremtiden, og dét glæder jeg mig til. Det skal nok gå.

Nå, men altså.. Måske kender du nogen der mangler en lejlighed i Kbh K? Måske er du selv interesseret? Uanset hvad, så smid mig gerne en mail, så kan vi arrangere en privat fremvisning. Lejligheden er ikke på nettet endnu, og derfor er det kun seriøse henvendelser! Lejligheden er til salg via Nybolig, og ønsker man dialog med vores ejendomsmægler sker dette gennem mig: mille@sonomaseven.dk 

foto: Mette Wotkjær for INDRET, september 2016

BESKRIVELSE AF LEJLIGHEDEN

Lejligheden er en ejerlejlighed på 151 m2 fordelt på 5 værelser. Der kommer elevator med direkte indgang til lejligheden dette efterår, byggeriet er i gang (forventes færdigt til oktober). Der er desuden altan på vej. Projektet er godkendt i foreningen og byggetilladelse foreligger.

Lejligheden har et stort og lyst køkken-alrum med spisestue og stue en suite. Snedkerbygget køkken med hvide metrofliser på væggene, stort og rummeligt amerikaner-køleskab fra Fisher & Paykel samt Vola-armatur, køkkenkværn i håndvasken og Smeg espressomaskine indbygget i væggen. Køkken, spisestue og stue ligger en suite, så man har et godt view gennem lejligheden, som giver masser af lys. Der er stor entré med New Yorker-vindue indtil stuen, som giver dejligt med lys og er en rå detalje til lejligheden. Badeværelset er stort og lyst med både brus og karbad. Perfekt til børnefamilien. Der er tre gode værelser samt vaskemaskine og tørretumbler.

Lejligheden har rustikke og smukke detaljer i form af murstensvægge, fritlagt bindingsværk, et stort New Yorker-vindue i stuen samt Vola-armaturer i hele lejligheden. Der er en skøn og ugeneret udsigt fra 4. sal med kig udover Københavns tage og smukke Rundetårn.

Lejligheden er beliggende ved Nørreport st., Torvehallerne, Israels Plads og Ørstedsparken. Der er mange indkøbsmuligheder (Irma, Netto, Fakta, Torvehallerne) samt al offentlig transport tilgængeligt (metro, bus, s-tog og regionaltog).

Find salgsopstillingen hos Nybolig her.

Lejligheden er til salg via Nybolig (Østerbro) men er ikke lagt på nettet. Fremvisning og kontakt sker gennem mig på mail: mille@sonomaseven.dk

Del gerne indlægget!
Tak

foto: Mette Wotkjær for INDRET, september 2016

foto: Jonas Lundberg Photography for svenske magasin LEVA&BO, august 2016

foto: Jonas Lundberg Photography for svenske magasin LEVA&BO, august 2016

foto: Jonas Lundberg Photography for svenske magasin LEVA&BO, august 2016

foto: Jonas Lundberg Photography for svenske magasin LEVA&BO, august 2016

foto: Jonas Lundberg Photography for svenske magasin LEVA&BO, august 2016

foto: Jonas Lundberg Photography for svenske magasin LEVA&BO, august 2016

foto: Jonas Lundberg Photography for svenske magasin LEVA&BO, august 2016

foto: Jonas Lundberg Photography for svenske magasin LEVA&BO, august 2016

foto: Jonas Lundberg Photography for svenske magasin LEVA&BO, august 2016

foto: Jonas Lundberg Photography for svenske magasin LEVA&BO, august 2016

foto: Jonas Lundberg Photography for svenske magasin LEVA&BO, august 2016

12 Comments

 1. Mette says

  Jeg forstår bare slet ikke at I sælger… 151 lækre m2 et så attraktivt sted…..!!!

  • Haha! Nej, det kan også være svært at forstå. Men vi kan ikke både have hus og lejlighed. Nye eventyr venter 🙂

 2. Nanna says

  Håber I bliver glade det nye sted. Nogen gange kræver livet nye eventyr, ligegyldigt hvor godt man har det. Underligt spørgsmål men hvor er køleskabet fra?

 3. Nanna says

  Jeg er sikker på I nok skal blive glade det nye sted. Der sker altid kun gode ting når man springer ud i det, ligegyldigt hvor godt man har det! p.s hvor er jeres køleskab fra?

  • Det er jeg sikker på vi gør! Alt har jo også en tilvænningsperiode. Jeg glæder mig også. Køleskabet er fra Fisher&Paykel.

 4. Anna says

  Her er så lækkert. Håber det nye sted bliver mindst lige så inspirerende. Må jeg spørge om arigato-lampen i stuen? Hvordan er lyset fra den? Overvejer en enkelt arm fra loftet i mit køkken, men skal sikre det gode arbejdslys til køkkenet. Mvh Anna

  • Tusind tak Anna, vi er også SÅ glade for at bo her. Men nu er det på tide med hus og have 🙂

   Vi elsker vores lampe, synes den giver et rigtig fint lys. Vi har selv sat dimmer på, så vi kan skrue op og ned for lyset. Det kan anbefales, uanset hvilke lampe det er.

LÆG EN KOMMENTAR