Boligindretning
comments 2

Rustrøde favoritter til boligen (og lidt til mig)

Jeg elsker de brændte rustrøde nuancer, og selvom det ikke er en IT-farve lige nu, synes jeg nu stadig det er en af de hotteste farver i indretningen. Brug farven som små blikfang i boligen eller i garderoben, fx med rød keramik, eller en florlet rustrød kjole. Du kan også gå all in og investere i et statement-møbel i rustrød. Go for it!

Farven emmer en smule af efterår, men hallo.. det her grå og regnfulde sommervejr vi har haft leder da også tankerne hen mod efteråret, ikke? Man må se det positive i det, og jeg ser derfor farven rustrød, den gør mig glad. Ha!

✖︎ Boks med glaslåg fra Cabinet hos Stilleben
✖︎ Keramikskål fra Ro.
✖︎ Gulvtæppe fra &Tradition
✖︎ Kjole fra Munthe

✖︎ Taske fra Malene Birger
✖︎ Potte fra SKAGERAK

2 Comments

  1. Det er også en helt skøn farve, som kombineret med de helt perfekte andre farver giver et fedt look – også på en pc skærm;-)

LÆG EN KOMMENTAR