Rød kelim pude

rød pude - red pillow rød pude - red pillow rød pude - red pillowFor noget tid siden klikkede jeg dette smukke pudebetræk hjem fra intet ringere end ebay. Idag kom det så endelig! Jeg er normalt en anelse farveforskrækket, når det gælder ting til mit hjem, men der var simpelthen et eller andet over det her smukke pudebetræk der dragede mig. Jeg havde en gammel pude jeg ikke rigtig kunne finde plads til, men den har altså fået nyt liv med det fine nye røde betræk. Dette er faktisk et af mine mine første ebay-køb. Har altid været sådan lidt bop-bop med ebay. Jeg synes siden er vildt uoverskuelig, men det kan altså lade sig gøre, at finde smukke sager derinde, og endda i rigtig god kvalitet. Er du til mange flere ebay-sager, kan jeg varmt anbefale jer at kigge forbi Katarina Natalies smarte ebay-kategori, hun finder altså mange skønne sager.

Hvad synes du om pudebetrækket?
Måske er du lige så pjattet med det som mig? Så kan du finde det lige her.


RELATED POST

 1. Malene

  10 april

  Hvor er det skønt!
  Har det lidt på samme måde med ebey, men man burde nok bare springe ud i det. Kunne i hvertfald virkelig godt bruge nogle nye betræk til mine puder – jeg må på jagt 😉
  Tak for tip og ha’ en dejlig fredag 😉

  • Mille Emilie

   12 april

   Ja Ebay er da fantastisk. En stor online skattekiste, ligesom Etsy! Hehe.. Skal bare liiige finde rundt derinde.. det er stadig lidt nyt.. Håber du har nydt weekenden!

 2. Maia

  12 april

  Åh, elsker Ebay! Og kan man ikke altid bruge en pude mere? Plads eller ej, den er godt nok flot! Min kærestes kæmpe ByNord puder fylder bare heeelt vildt i sofaen i forvejen!

  • Mille Emilie

   12 april

   Man kan aldrig får for mange puder, nej 🙂 Man kan jo evt have pudebetræk liggende og skifte lidt ud engang imellem, så er det problem da løst 🙂

   • Maia

    12 april

    Haha, korrekt! Han er dog MEGET striks omkring hans elskede puder, da det er nogen af de få ting (udover hans to kæmpe højtalere), som han faktisk har valgt! Men køber alligevel, den er jo SÅ flot! 😀

    • Mille Emilie

     12 april

     Haha!! Du må snige den ind en dag han ikke er hjemme, og ikke sige noget. 🙂

 3. […] her puder findes mange steder i blogland efterhånden men da jeg spottede dem hos Sonoma Seven, så blev jeg nødt til at dele tippet med jer herinde også. Nu har jeg selv klikket  puden hjem […]

 4. Camilla Julie

  14 april

  Hvor er de bare super lækre, wow!
  Jeg selv elsker ebay – og laver tips på bloggen (nok lidt for) ofte 😉
  Kig endelig forbi!

  http://CAMILLAJULIE.DK/

 5. […] har købt derinde har altså alle været i virkelig god og pæn stand. Fx har jeg købt en smuk rød kelim pude, en sovemaske og fine øreringe er det også blevet […]

SKRIV EN KOMMENTAR

INSTAGRAM
@sonoma_seven
%d bloggers like this: