READING

Pauseskærmen med de store digitale tal

Pauseskærmen med de store digitale tal


De sidste godt fem år har jeg haft denne pauseskærm, og de fleste af jer kender den nok i forvejen. Jeg har da også tidligere vidst den her på domænet – meeeeeen det gør den altså ikke mindre pæn og cool. Jeg får rigtig mange spørgsmål til den, så nu tænkte jeg altså, at det var på tide at vise den igen, samt hvordan DU kan få den på din computer. Jeg synes pauseskærmen er så pæn og har et ret fedt retro-agtigt look. Jeg nyder faktisk når min computer slår over i pausemode mens jeg trisser rundt med kaffe, vasketøj og baby på armen.

Nå, men til den sjove del. Pauseskærmen kan downloades gratis lige her, og findes både til Mac og Windows.


RELATED POST

 1. Mathilde

  6 februar

  Hej, hvor kommer de smukke stole fra?
  Mvh.

  • Mille Emilie

   7 februar

   Stolene er af Arne Hovmand-Olsen er er fra 1950’erne. De kan engang imellem støves op på dba, Lauritz osv.

 2. Nadia Kaplan

  7 februar

  Tak for tippet. Det er også en rigtig cool pauseskærm.

 3. Tak for den link.

 4. Mette Vestergaard

  19 februar

  Den er så fin, derfor er det bare så ærgerligt, at min mac afviser den på grund af ukendt udbyder 🙁 Men tak for link alligvel 😉 KH. Mette

SKRIV EN KOMMENTAR

INSTAGRAM
@sonoma_seven
%d bloggers like this: