OM

Sonoma Seven er min personlige blog, som er en æstetisk afspejlning af mit liv og de ting, som jeg omgiver mig i og med. Her finder du en afslappet tilgang til alt lige fra boligindretning, kreative og farverige indslag til børneværelset, små som store gør-det-selv projekter, storbyliv og rejseguides, ærlige anmeldelser af beautyprodukter, træning og velvære, tanker om livet som mor samt en årevis kærlighedsaffære til og med København. Og selvfølgelig alt det der imellem.

BAG BLOGGEN

Jeg hedder Mille Emilie, er 32 år gammel og bor i hjertet af København sammen med min mand Lasse og vores datter Frida (juni 2016). Jeg er uddannet multimediedesigner og har en baggrund inden for PR & kommunikation i møbel- & kommunikationsbranchen. Jeg driver egen virksomhed med udgangspunkt i bloggen her, som stylist & kreativ konsulent, skribent og visuel storyteller.

Min mand og jeg er det man vil kalde en rigtig “gør-det-selv-par”, da vi elsker at skabe gode løsninger til vores hjem, selv. Vi står ofte i en situation, hvor vi ikke kan købe det vi vil have, og hvad gør man så? “Man gør det selv” Jeg må næsten være vores motto! Du kan se alle mine (vores) DIY-projekter i DIY kategorien.

HVORFOR HEDDER BLOGGEN SONOMA SEVEN?

Bloggens navn stammer fra min mormor og morfars gamle hus. Huset var min morfars barndomshjem, hvor også min mor og hendes søskende er vokset op. Huset hed ‘Sonoma’ og var nr. 7 på vejen, deraf bloggens navn.

Huset var et stort og spændende hus i tre plan, og det er her min passion for indretning, interiør og kreative påfund startede. Som barn legede jeg overalt i det gamle smukke hus. Jeg var altid ude og udforske hvert et hjørne af huset, de gamle møbler og historiske samlinger.

Især min morfars kælder var et sjovt sted, det var også her han havde sit værksted. Det var fyldt med alle mulige maskiner, stensamlinger, kasser, møbler og mange andre spændende ting. Jeg har brugt så utroligt mange timer af min barndom i det hus, og det har helt sikkert været med til at skabe min store interesse for møbler, interiør, DIY projekter og kreativitet. Jeg fandt det derfor også naturligt at bruge det særlige navn til min blog.

1 Comment

  1. Tekto says

    Smuk blok. Håber I falder til og jeres drømme bliver til virkelighed i nuet.

LÆG EN KOMMENTAR