Mit næste plantekøb

Tjek lige den her vanvittigt smukke og nærmest kunstneriske plante. Den går under navnet Calathea Orbifolia og må siges at være efterfølgeren til den populære “bloggerplante” Monstera. Den er her, der og allevegne. Både i blogland, på instagram, på Pinterest und so weiter. Dens skulpturelle og store blade er jo også sååååå fine.

Sådan én jeg have fingrene i. Måske ikke sååå smart med en lille baby, meeeeen Frida hverken kravler eller går endnu, så den tid den sorg. Hehe.. Nogen der har set den et sted i København eller omegn?

photo credit: HERZ&BLUT


RELATED POST

 1. Lisbeth Kiel

  18 august

  Jeg købte min i IKEA for et års tid siden – mon ikke de har dem endnu? 🙂

  • Uh, der må jeg lige ud og tjekke. Det er hundrede år siden jeg har været i IKEA – det er bestemt en mulighed 🙂 Tak for tip!

 2. Ditte-Marie

  18 august

  Den er SÅ flot og endnu bedre er, at den er nem at passe :). Jeg har købt min i Ikea til ingen penge og den gror helt vildt!

  • Perfeeeekt 🙂 Tak for tip! Jeg må et smut i IKEA! Totalt bonus den er nem at passe. Hehe.. det kan vi li’!

 3. Kirstine

  18 august

  For at det ikke skal være løgn, så har de den i Ikea til 79! De har nogle forskellige typer Calatheaer, som alle er lige fine 🙂
  http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/10258829/

  • Okay, jeg må et smut forbi IKEA – kan heller ikke huske hvornår jeg sidst har været det. Afsted med mig 🙂 Genial pris.. juhuuu! Okaay, troede kun der fandtes én slags Calathea, men spændende med flere slags. Jeg må lige nærstudere dem derude. TAK!

 4. Helene Vang Ebbehøj

  11 oktober

  Hvor mon den smukke krukke er fra?

  • Mille Emilie

   13 oktober

   Det ved jeg desværre ikke – det er ikke mine billeder. Find credit (link) i bunden af indlægget 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

INSTAGRAM
@sonoma_seven
%d bloggers like this: