Planter
comments 8

Mit næste plantekøb

Tjek lige den her vanvittigt smukke og nærmest kunstneriske plante. Den går under navnet Calathea Orbifolia og må siges at være efterfølgeren til den populære “bloggerplante” Monstera. Den er her, der og allevegne. Både i blogland, på instagram, på Pinterest und so weiter. Dens skulpturelle og store blade er jo også sååååå fine.

Sådan én jeg have fingrene i. Måske ikke sååå smart med en lille baby, meeeeen Frida hverken kravler eller går endnu, så den tid den sorg. Hehe.. Nogen der har set den et sted i København eller omegn?

photo credit: HERZ&BLUT

8 Comments

  1. Ditte-Marie says

    Den er SÅ flot og endnu bedre er, at den er nem at passe :). Jeg har købt min i Ikea til ingen penge og den gror helt vildt!

    • Okay, jeg må et smut forbi IKEA – kan heller ikke huske hvornår jeg sidst har været det. Afsted med mig 🙂 Genial pris.. juhuuu! Okaay, troede kun der fandtes én slags Calathea, men spændende med flere slags. Jeg må lige nærstudere dem derude. TAK!

LÆG EN KOMMENTAR