ICE ICE BABY

 

Jeg har købt en stor is. Ikke sådan en man kan sætte tænderne i og spise (desværre). Nej, en stor softice af plast på metalfod til dekorationsbrug. Jeg fandt den hos Lauritz.com og den står nu og pynter fint på lillepigens værelse. Det må virkelig være en af de mest mærkelig, som jeg nogensinde har købt. Jeg kunne simpelthen ikke stå for den, så den røg med hjem efter at have vundet aktionen. Rygtet siger at isen er en del af en sommer-kampagne for brandet Pieces for sommeren 2015. Det synes jeg altså er lidt sjovt.


I have bought a big icecream. Not the kind you eat, no. But a BIG icecream on a metal foot for decoration only. I found it at Lauritz.com and it is now standing in our babygirls room, that I am decorating right now. It is definitely one of the weirdest purchases I have ever done, but I had to have it. It is way too cute, sweet and weird. I just could not let it go. The rumour says that the big icecream is part of a summer campaign for the brand Pieces last summer. That is funny, right? Weird but funny. 


RELATED POST

 1. Marie

  12 marts

  Jeg kan ikke helt finde ud af, om jeg synes den er flot eller grim, haha 🙂

  • Mille Emilie

   12 marts

   Haha.. Helt fair! Den er også top skør! Men jeg elsker den 🙂

 2. signerahbek

  30 oktober

  Ej hvor er den cool altså, hvor meget måtte du slippe for den?

  • Mille Emilie

   30 oktober

   Ja, den er altså lidt sjov 🙂 Jeg husker ikke prisen.

SKRIV EN KOMMENTAR

INSTAGRAM
@sonoma_seven
%d bloggers like this: