Sculptural globe vase

Jeg har længe haft et godt øje til den smukke runde ‘Dagg vase’, men en pris på SEK 2.800,- har altså afholdt mig fra at klikke den hjem. Smuk er den, og håndværket bag er underskøn. Meeeeen 2.800 svenske bobs (ca. kr. 2300,-) er godt nok mange penge for en vase, synes jeg! Jeg blev derfor noget begejstret da jeg fandt ovenstående ‘Flora’ vase, som ligner den temmelig meget og så endda til en spiselig pris. Jeg er SÅ glad for den. Den er ret stor, den måler 22,5 cm i højde, hvilket jeg synes er perfekt. Det er jo næsten en lille skulptur på bordet, og bliver kun smukkere med grønne grene eller store blomster i. Vasen kommer i flere farver, men jeg gik altså efter den i klar glas, da jeg synes den passer bedst ind i min indretning. Jeg har dog også et godt øje til den grå.

Flora vase fra Eightmood – find den online her (£46 – svarer til ca. dkk 450,-) 


RELATED POST

 1. louiseandrea

  24 januar

  Den er så fin, enkel og elegant.. Virkelig en smuk vase. Sågar til en overkommelig pris i forhold til Dagg vasen.
  God søndag.

  – Louise

  • Mille Emilie

   24 januar

   Nemlig – en meget bedre pris! 🙂 god søndag!!

 2. Superpæn! Og jeg synes faktisk denne er pænere end “originalen”, så det var et godt køb 🙂

 3. Så smuk vase! 😀 Like flott som Dagg vasen.

 4. Maria

  24 januar

  Den er så fin, jeg har selv kigget på den længe, men i en butik i Sverige, som ikke sender.. Hvad gav du i porto? Mvh Maria

  • Mille Emilie

   24 januar

   Kan ikke huske portoen, men det var intet vildt. Levering var også temmelig hurtig. Jeg købte min via en online shop, den jeg linker til. Alt var i skønneste orden 🙂

   • Vibeke

    7 februar

    Smuk vase som jeg også har haft et godt øje til længe. Passionsforfashion har også vist den adskillige gange! Desværre løber porto op i £18,97, var ellers lige ved at trykke køb 🙁

    • Mille Emilie

     8 februar

     Jeg synes ikke jeg husker min var så dyr i porto. Men det er også noget tid siden. Det er uanset hvad en noget billigere udgave end den “ægte” vare.

 5. Kristina

  25 januar

  Den i røgfarve/grå er GODT nok pæn …

 6. leahsephira

  26 januar

  Den er virkelig fin! 🙂

  -LS
  http://www.sephira.dk

SKRIV EN KOMMENTAR

INSTAGRAM
@sonoma_seven
%d bloggers like this: