READING

GIVEAWAY – Scented candle, totebag & 2 ...

GIVEAWAY – Scented candle, totebag & 2 x notebooks


I samarbejde med Stilleben har jeg fået lov til at udlodde en lille goodiebag til én af Jer. Goodiebag’en som er et skønt og brugbart stofnet fra Stilleben indeholder 1 lækkert duftlys (den kvikke læser, husker måske jeg skrev om det i dette indlæg) samt 2 pæne-pæne notesbøger. Det kan man da altid bruge, ik?

SÅDAN DELTAGER DU:
For at deltage, skal du smide en kommentar til indlægget med dit bedste indretningstip, sammen med navn og email.
HUSK at skrive din mail i e-mail feltet, ellers kan jeg ikke komme i kontakt med dig, hvis du er den heldige vinder. Bare rolig, det er kun mig der kan se din mail. Det vil altså sige – er der ikke en mail, så tæller den altså desværre ikke med – så HUSK mailen.

Vinderen finder jeg om en uge. Vinderen vil få direkte besked, og vil blive offentliggjort på bloggens facebookside samt her i indlægget, så husk at holde øje selv.

Konkurrencen er slut. STORT tillykke til Camilla! Vinderen har fået direkte besked.  
Camillas bedste indretningstip var: “Mit bedste indretningstip må være ‘kill your darlings’. Hyggen og følelsen af at være i et levet hjem forsvinder nogen gange, når det hele bliver for strømlinet. Jeg har virkelig taget mig selv i dette. Pludselig var der alt for meget teak i mit hjem, og nogle af mine venner sagde – som kompliment – at det næsten lignede et boligmagasin. Men det skal det jo ikke… Det skal ligne mit hjem – et sted hvor man kan se, at jeg bor og lever.”


Mens I venter på at vinderen bliver annonceret, vil jeg anbefale Jer at kigge forbi Stillebens lækre webshop, samt at følge dem på Facebook og deres Instagram (@stilleben_dk) Der er mange lækre sager skulle jeg hilse at sige. Men det er på eget ansvar, så er I advaret!

In collaboration with Stilleben who is one of my favorite interior stores in Copenhagen, we have collected some really cool stuff for you. A cool ‘Stilleben’ totebag that contains one of Stillebens new delicious scented candles and 2 colorful notebook.

HOW TO ENTER THE GIVEAWAY:
To participate, you must put a comment on the post with your best interior styling tip, along with your name and e-mail.
And remember to write your mail too – otherwise I can’t get in touch with you if you are the lucky winner. Don’t worry, it’s only me who can see your mail.So, if here’s no mail, it won’t count – so remember the mail.

I will find a winner in a week.
The winner will be notified directly and will be published on the my facebookpage as well as here in the post, so be sure to keep an eye, yourself.

The winner is Camilla – congratulations!


While waiting for the winner to be announced I will recommend you to take a look at Stillebens webshop, go follow them on Facebook and of course on Instagram (@stilleben_dk) It’s a super duper delicious universe, I can tell you that!


RELATED POST

 1. Louise

  7 august

  Planter planter planter og atter planter – Ikke nok med at det er sundt med planter i hjemmet, så er det også en fryd for øjet og giver en skøn stemning.
  Jeg er især vild med kaktusser i alverdens (grimme) afskygninger 🙂

 2. Tina H

  7 august

  Mit bedste indretningstip er at blande nyt og gammelt i ens hjem 🙂 det giver en dejlig hygge!

 3. rikkemelgaard

  7 august

  Mit bedste tip (som jeg ihærdigt med alle mulige gode intentioner forsøger at opretholde selv) er kun at købe nips og pynteobjekter i udlandet på rejser, eller hvis det har en helt særlig betydning. På den måde slipper du for overfyld, skrammel der føles intetsigende og hele problemstillingen med manglende plads.
  Mvh Rikke (fang mig på melgaard.r@gmail.com)

 4. Sarah

  7 august

  Mit bedste indretningstips er personlighed 🙂 At finde noget specielt til ens hjem nyt eller gammelt som virkelig taler til en.

 5. Caroline Stadsbjerg

  7 august

  Mit bedste tip kommer fra et tv-program, der kørte for ikke al for lang tid siden: se kubikmeter frem for kvadratmeter. Min lejlighed føles meget større, og jeg har faktisk PLADS til alle mine ting! Det handler bare om at kigge op ad væggene, frem for kun på gulvet.
  Det er super, når man som jeg, bor i en lille studielejlighed!

 6. Maja Fuglsang

  7 august

  Sikke en lækker pakke 🙂 Jeg krydser fingre….

 7. Simone

  8 august

  Super lækker giveaway! Mit tip er ikke nyskabende men stadig noget man kan huske på, hvis man som jeg ikke har så mange kvadratmeter. Mit tip er nemlig, at selvom man som jeg elsker farver, så sørg for at holde de store flader (vægge, lofter, gulv) lyse og derefter kan man bruge farver i form af møbler, billeder og andet pynt. Det har virkelig gjort en stor forskel for mig, at få malet alt helt hvidt:-)

 8. Emma Nørgaard

  8 august

  Blomster lyser et hvert hjem og rum op!

 9. Pernille L

  8 august

  Mit bedste indretningstip er at pynte med planter og blomster!! Det er jo meget simpelt, men skaber bare enormt meget hygge og stemning i et hjem 🙂

 10. Pia Christiansen

  9 august

  Lækker goodiebag!!
  Mit bedste tip er at vise din personlighed i indretningen og husk at, få ting som du elsker er meget bedre en mange ting som bare er!!!

 11. Camilla A

  9 august

  Sikke en skøn præmie!
  Mit bedste tip er at sætte lidt kulør på tilværelsen og indretningen med farvestrålende plakater/illustrationer på væggene. 🙂

 12. Astrid Poulsen

  9 august

  Jeg har ikke noget generelt indretningstip, men grønne planter, billeder på væggene og levende lys skaber simpelthen underværker i et eller lidt kedeligt rum. Det giver så meget liv og på en eller anden måde også lidt personlighed.

 13. trine229

  9 august

  SPEJLE! DEt gør underværker i en lille lejlighed…

  (mm… e-mail felt? Det kan jeg ikke finde..)

 14. Nikoline Borup

  9 august

  Mit soveværelse er småt, men jeg har valgt at lave hele min bagerste væg om til et skab, hvor jeg så har gardiner foran. Det har flere formål, da det både kan skjule et rodet skab, pynte (hvis gardinet f.eks. har et mønster) og giver optimal udnyttelse af pladsen! Super god idé til mindre værelser og/eller lejligheder!

 15. Michelle Jensen

  10 august

  Er ikke så god til indretning, men elsker minimalistisk stil – det er ikke så nemt når man bor småt og har mange ting. Men når jeg er færdig med mit studie og finder en større bolig skal det være minimalistisk og lækkert 🙂

 16. Seline T

  10 august

  Mit bedste tip: Indret dig med hvid, så kan man nemlig skeje ud med et par få farverige ting som står ud 🙂

 17. Mit bedste indretningstip er at tænke i tableauer når man indretter. Sæt flere ting sammen i klasser og lad det spille sammen.

 18. mariannelykke

  10 august

  i stedet for at male en hel væg har jeg i flere rum malet et felt i en anden farve end væggen det giver en fedt spil marianne.lykke@gmail.com

 19. Lene

  11 august

  Skab en personlig stil, bland nyt design med genbrugsfund, brug farver og hav friske blomster.

 20. Ulrika Landstrøm

  11 august

  Mit bedste tip må være FÅ TING. Smid ud, smid ud, smid ud 🙂

 21. Mette Hede

  11 august

  Mit bedste indretnings tip er ikke at være bange for at mixe forskellige materialer og farver. Ved at mixe alt det du godt kan lide skaber du din helt egen personlige stil og du sikrer dig at din indretning aldrig bliver kedelig! 🙂

 22. Mathias Meldgaard

  11 august

  Mit bedste tip er, at man skal smække en masse grønne planter og store kaktusser ind! Det skaber liv, og så ser det råt og stilet ud.

 23. Charlotte

  13 august

  Planter 😀

SKRIV EN KOMMENTAR

INSTAGRAM
@sonoma_seven
%d bloggers like this: