Inspiration
comments 141

GIVEAWAY – ‘Hey There Hi’ work lamp


Igår fyldte min blog 1 år, og det skal altså fejres. Som jeg skrev i indlægget igår, vil jeg den næste uges tid køre nogle giveaways i samarbejde med nogle af mine favorit brands og webshops/butikker. Første giveaway i min lille giveaway-føljeton kommer her.

Kan I huske, at jeg viste Jer denne industrielle ‘klips’ lampe fra Hey There Hi tilbage i marts måned i dette blogindlæg? Jeg er simpelthen så glad for min lampe, derfor synes jeg også én af Jer skulle have en. I forbindelse med min 1-års blogfødselsdag har jeg i samarbejde med en af mine favorit webshops/butikker, Designdelicatessen, fået lov til at udlodde sådan en sej lampe til en af Jer. Én af Jer har nu mulighed for at vinde denne cool og rå Hey There Hi lampe i messing samt en E27 pære til, så der er lys.

Lampen er funktionel, brugbar og kan bruges i flere konstellationer. Den kan nemlig nemt klipses fast rundt omkring i hjemmet. Fx på en hylde, en opslagstavle, et spejl eller som her til en sengegavl – eller, man kan vælge at stille den ‘på hovedet’. Mulighederne er mange, og det er kun dig der bestemmer, hvordan den skal tage sig ud. Man kan også tage klipsen af og simpelthen blot anvende den som en pendel.

SÅDAN DELTAGER DU:
I en kommentar skal du fortælle mig, hvor henne og hvordan du vil bruge ‘klips’ lampen.

Og HUSK at skrive din mail også – ellers kan jeg ikke komme i kontakt med dig hvis du er den heldige vinder. Bare rolig, det er kun mig der kan se din mail. Det vil altså sige – er der ikke en mail, så tæller den altså desværre ikke med – så HUSK mailen.

Jeg finder en vinder søndag den 9. august.
Vinderen vil få direkte besked, og vil blive offentliggjort på bloggens facebookside samt her i indlægget, så husk selv at holde øje.

Konkurrencen er slut.
Jeg har trukket lod, og har fundet en vinder. Stort tillykke til Kamille Parsgaard der blev den heldige vinder.


Mens I venter på at konkurrencen slutter, vil jeg anbefale Jer at kigge forbi Designdelicatessens lækre webshop, samt følge dem på Facebook og deres Instagram (@designdelicatessen) Der er maaaange lækre sager skulle jeg hilse at sige. Men det er på eget ansvar, så er I advaret!

Do you remember this blog post where I showed you this cool clamp lamp? I love my lamp, and therefore I think one of you should have one. In collaboration with Designdelicatessen, one of my favorite webshops/stores, one of you guys now have the chances to win a Hey There Hi brass work lamp with an E27 bulb.

HOW TO ENTER:
Tell me in the comment field how and where yoy will use the work lamp.
…And remember to write your mail too – otherwise I can’t get in touch with you if you are the lucky winner. Don’t worry, it’s only me who can see your mail.So, if here’s no mail, it won’t count – so remember the mail.

I’ll find a winner in a week.
The winner will be notified directly and will be published on the my facebookpage as well as here in the post, so be sure to keep an eye, yourself.

The contest is over! 
I have found a winner – congratulations to Kamille Parsgaard. 


While waiting for the winner to be announced I will reccomend you to take a look at Designdelicatessens delicious webshop, go follow them on Facebook and of course on Instagram (@designdelicatessen) It’s a super duper delicious universe, I can tell you that!

 

*Udgivet i samarbejde med Designdelicatessen

141 Comments

 1. Camilla A says

  Sikke en skøn præmie!
  Jeg har længe været på udkig efter en læselampe til min stue, så den skal uden tvivl i min stue i hjørnet ved min sofa, hvor den skal pynte sammen med et par små hylder. 🙂

 2. Karen Sixhøj says

  Der mangler lys over mit spejl, så man fx bedre kan se til at lægge makeup, så derfor tror jeg, at jeg ville sætte den fast på spejlet!

 3. jeg vil have den på mit kontor hvor jeg også lægger neglelak – den ville være perfekt lys til når det bliver mørkere i vejret 🙂

 4. Tina M. says

  Uh, det er sådan en ting jeg virkelig godt kunne tænke mig, men som jeg bare aldrig får købt 😀 Vi har ikke plads til en standerlampe og jeg er bare ikke tosset med loftlamper, så sådan en her kunne være perfekt 😀

 5. Louise says

  Jeg tænker at den kunne være rigtig fin på min Ekby hylde i spisestuen 🙂

 6. Betty Jacobsen says

  Den skal klipses på bogreolen, så jeg kan sidde foran den og læse.

 7. Den skal klipses på hylden ved den sort/hvide billedfortælling af min kærestes og min familiestamtræ. Den vil passe godt ind i den store samling af antikke billederammer vi har brugt lang tid på at samle.

 8. Vi har en stor hjørnesofa. En rigtig flyder. Ved den ene side står et bord med en fed bordlampe. Ved den anden side står en forfærdelig standerlampe! Jeg ville hænge den her fine lampe i hylden over sofaen og lade den erstatte den grimme standerlampe!
  Ville elsker at have noget pænt at kigge på 🙂

 9. Sarah S says

  Ej den er fin! Jeg ville hænge den i mit sofahjørne – har endnu kun én enkelt lampe i min stue, og det er altså ikke helt nok 🙂

 10. sofie sall says

  Uanset, hvor fed jeg synes den er, er den er, er denne kommentar til min veninde, da hun har snakket om denne lampe så meget nu! Hun er lige flyttet i ny lejlighed og mangler den så meget over sofaen på hendes hylde (synes hun), hæhæ!
  Den er så fed!

 11. Line Jakobsen says

  Jeg vil klipse den fast i vinduet i mit soveværelse.. trænger til en ny lampe derinde.. og den her er jo perfekt!!

 12. Sara says

  Ej hvor lækkert! Nu hvor jeg flytter på kostskole, ville den bare være så lækker at have siddende på reolen til de sene aftener på værelset. Super lækker lampe der bare ville se super dejlig ud 🙂

 13. Rebecca Stepanovna says

  Jeg vil klipse denne lampe fast ved spejlet ved mit makeupbord. Den ville passe ind fantastisk, og det ville være en kæmpe gavn til de mørke vintermorgener, haha 🙂

 14. Cecilie says

  Ihhh, jeg har sukket efter sådan en lampe længe! Da jeg skal skrive speciale fra september, har jeg planer om at opgradere vores lille kontor herhjemme. Skal have lavet en opslagstavle af rionet eller lign. til at hænge over skrivebordet – og det kunne da være mega fint lige at kunne klipse den lækre lampe fast på! 🙂

 15. Lykke Fogtmann says

  Efter tre måneders nomadetilværelse skulle jeg endelig flytte i en fin lille lejlighed med masser af potentiale.
  Jeg måtte desværre konstatere, at en lille musefamilie (!) havde ødelagt halvdelen af mine ting, der stod til opbevaring, så nu sidder jeg i en fin, men meget tom lejlighed, som jeg nu skal indrette helt fra bunden. Jeg ser det som en mulighed for at slippe kreativiteten løs!

  Hey There Hi-klampen er så fin og vil passe perfekt til den sofa, jeg lige har bestilt. Og hvis jeg vandt, ville den være den første lampe, der bliver sat op i lejligheden (mest fordi den er så nem at sætte op uden det kræver de store handy-skills) og vil lyse de stadigt mørkere og mørkere aftener op.

 16. Camilla Nyegaard says

  Jeg vil bruge lampen på min datters værelser og klipse den på hendes hylde over skrivebordet.

 17. Camilla says

  Jeg er ved at lave om i mit køkken. Først troede jeg, der skulle ske det helt store – rive skabe ned, lave spiseplads osv., men en veninde foreslog mig at peppe det lidt op i stedet for at lave det helt om for flere tusinde kroner. Så er lågerne malet, gulvet skal males og den her lampe ville være perfekt til at give køkkenet en ny stemning.

 18. Tina H says

  Sikke en skøn konkurrence 🙂
  Jeg mangler stadig lidt læselys i mit soveværelse efter at mig og min kæreste er flyttet ind i vores nye lejlighed. Lampen vil passe rigtig fint ind!

 19. Sigrid says

  Åh den ville være fin på mit nyeste projekt – sengegavlen! Har købt nogle arbejdslamper til formålet i Biltema, men den her er bestemt noget finere 😀

 20. Katrine F. G says

  I min søns værelse.

  Der vil den passe så fint ind sammen med hans skønne legesager.

 21. Pia Moralee says

  Jeg tror at jeg ville være en god mor, og hænge den på min søns værelse. Hvorfor ikke lære ham hvad smukt design er, allerede fra en tidlig alder (5år). Han mangler en godnat-historie lampe allerede…. Når der så skulle “rykkes lidt rundt i boligen”, så kunne den komme i stuen, som lampe ved sofaen…. Joooh…. Mulighederne er mange 🙂

 22. Stinna Guldmann Marker says

  Wow – den er så smuk!
  Jeg er ved at loke min kæreste til at bygge din sengegavl af træ, så jeg ville bruge den derpå 🙂

 23. Pernille Højgaard Petersen says

  Er netop flyttet ind i min søde kærestes lejlighed – med et badeværelse/toilet på omtrent én kvadratmeter. Har derfor etableret make-up-stedet i soveværelset i stedet. Det fungerer egentlig godt! Bortset fra, at belysningen halter, idet loftlampen står for det hele. Den ultratjekkede klips-lampe ville virkelig passe perfekt på mit karlekammer skab, hvor den hver dag kunne lyse smukt og hjælpsomt ned på mit spejl.

 24. Karina meyer says

  Hej Mille tilykke med bloggens 1 års føsdag???????
  Hvis jeg blir den heldige vinder af den OVERskønne lampe vil jeg placere den i min mørke gange, på min diy hylde???jeg er så vild med den?????

 25. ísbjörg says

  Elsker den! Ville bruge den ved sengen, hvor jeg STADIG mangler en natlampe! 🙂

 26. Charlotte Lang Hansen says

  Jeg ville bruge den som sengelampe.

  charlottehansen83(a)hotmail.com

 27. Sara Gerling Jørgensen says

  Jeg vil sætte den på min sengegavl, så jeg har noget lys når jeg ligger og læser om aftenen.

 28. Jeg har en mørk krog i min stue, hvor den kan hænge og pynte eller også som sengelampe, da det kun er mig der gør brug af lys til at læse. Så kan jeg klipse den på radiatoren ved siden af min seng og få lidt coolness ind i soveværelset ; )
  God sommer

 29. Sikke en dejlig lampe. Den ville blive placeret på min boghylde som er over min seng. Her mangler jeg desperat et godt læselys og generel pæn belysning. Jeg krydser fingre!
  Mvh Rikke (fang mig på melgaard.r@gmail.com)

 30. Marie Hoehl says

  Er ved at lave en stor billedvæg, og over den skal hænge en rustik træhylde. Her vil lampen være helt perfekt, så der kommer lækkert lys på kunstværkerne 🙂

 31. Jeg vil bruge ‘klips’ lampen på mit skrivebord, så jeg har lys til lektierne i de mørke vintermåneder 🙂

 32. Emma Nørgaard says

  Ved min seng til de hårde aftener med lidt for mange lektier

 33. Har sukket efter den lampe så længe <3! Og ville skulle hænge enten ved mit spejl, jeg sminker mig ved, eller ved mit computerhjørne <3!

 34. Sine Olsen says

  Står pt og er igang med at renovere mit værelse. Det betyder at der skal nyt liv og lys ind. Her ville lampen være perfekt til skrivebordet, hvor jeg nok er fanget det næste års tid herhjemme 🙂

 35. Charlotte Max says

  samlet set bor jeg på 25 kvadratmeter (bad+køkken/alrum/soveværelse i Kombi). Når man bor så småt er det vigtigt at have organiske delelementer af praktiske årsager. Det nyeste tillæg i rækken er den mobile rumdeler bestående af planter og blomster. Hvis jeg vandt lampen ville den første stykke tid sidde på rumdeleren og fungerer som sengelampem. Men i så småt et hjem rykkes hele tiden rundt så hvem ved måske ville den fungerer som køkkenlampe om en månedstid

 36. Cathrine Andreasen says

  Det fine ved Heytherehi lamp, er jo at den mobil og kan skiftes frem og tilbage i indretningen. Den skulle starte med at være på et råt vandrør ved siden af vores sofa hjørne, hvor jeg altid mangler lys når jeg sidder med en god bog .. Kunne dog forestille mig at den blev flyttet til forskellige lokationer alt efter behov og humør 🙂

LÆG EN KOMMENTAR