Inspiration
comments 141

GIVEAWAY – ‘Hey There Hi’ work lamp


Igår fyldte min blog 1 år, og det skal altså fejres. Som jeg skrev i indlægget igår, vil jeg den næste uges tid køre nogle giveaways i samarbejde med nogle af mine favorit brands og webshops/butikker. Første giveaway i min lille giveaway-føljeton kommer her.

Kan I huske, at jeg viste Jer denne industrielle ‘klips’ lampe fra Hey There Hi tilbage i marts måned i dette blogindlæg? Jeg er simpelthen så glad for min lampe, derfor synes jeg også én af Jer skulle have en. I forbindelse med min 1-års blogfødselsdag har jeg i samarbejde med en af mine favorit webshops/butikker, Designdelicatessen, fået lov til at udlodde sådan en sej lampe til en af Jer. Én af Jer har nu mulighed for at vinde denne cool og rå Hey There Hi lampe i messing samt en E27 pære til, så der er lys.

Lampen er funktionel, brugbar og kan bruges i flere konstellationer. Den kan nemlig nemt klipses fast rundt omkring i hjemmet. Fx på en hylde, en opslagstavle, et spejl eller som her til en sengegavl – eller, man kan vælge at stille den ‘på hovedet’. Mulighederne er mange, og det er kun dig der bestemmer, hvordan den skal tage sig ud. Man kan også tage klipsen af og simpelthen blot anvende den som en pendel.

SÅDAN DELTAGER DU:
I en kommentar skal du fortælle mig, hvor henne og hvordan du vil bruge ‘klips’ lampen.

Og HUSK at skrive din mail også – ellers kan jeg ikke komme i kontakt med dig hvis du er den heldige vinder. Bare rolig, det er kun mig der kan se din mail. Det vil altså sige – er der ikke en mail, så tæller den altså desværre ikke med – så HUSK mailen.

Jeg finder en vinder søndag den 9. august.
Vinderen vil få direkte besked, og vil blive offentliggjort på bloggens facebookside samt her i indlægget, så husk selv at holde øje.

Konkurrencen er slut.
Jeg har trukket lod, og har fundet en vinder. Stort tillykke til Kamille Parsgaard der blev den heldige vinder.


Mens I venter på at konkurrencen slutter, vil jeg anbefale Jer at kigge forbi Designdelicatessens lækre webshop, samt følge dem på Facebook og deres Instagram (@designdelicatessen) Der er maaaange lækre sager skulle jeg hilse at sige. Men det er på eget ansvar, så er I advaret!

Do you remember this blog post where I showed you this cool clamp lamp? I love my lamp, and therefore I think one of you should have one. In collaboration with Designdelicatessen, one of my favorite webshops/stores, one of you guys now have the chances to win a Hey There Hi brass work lamp with an E27 bulb.

HOW TO ENTER:
Tell me in the comment field how and where yoy will use the work lamp.
…And remember to write your mail too – otherwise I can’t get in touch with you if you are the lucky winner. Don’t worry, it’s only me who can see your mail.So, if here’s no mail, it won’t count – so remember the mail.

I’ll find a winner in a week.
The winner will be notified directly and will be published on the my facebookpage as well as here in the post, so be sure to keep an eye, yourself.

The contest is over! 
I have found a winner – congratulations to Kamille Parsgaard. 


While waiting for the winner to be announced I will reccomend you to take a look at Designdelicatessens delicious webshop, go follow them on Facebook and of course on Instagram (@designdelicatessen) It’s a super duper delicious universe, I can tell you that!

 

*Udgivet i samarbejde med Designdelicatessen

141 Comments

 1. Pernille Højgaard Petersen says

  Er netop flyttet ind i min søde kærestes lejlighed – med et badeværelse/toilet på omtrent én kvadratmeter. Har derfor etableret make-up-stedet i soveværelset i stedet. Det fungerer egentlig godt! Bortset fra, at belysningen halter, idet loftlampen står for det hele. Den ultratjekkede klips-lampe ville virkelig passe perfekt på mit karlekammer skab, hvor den hver dag kunne lyse smukt og hjælpsomt ned på mit spejl.

 2. Karina meyer says

  Hej Mille tilykke med bloggens 1 års føsdag???????
  Hvis jeg blir den heldige vinder af den OVERskønne lampe vil jeg placere den i min mørke gange, på min diy hylde???jeg er så vild med den?????

 3. ísbjörg says

  Elsker den! Ville bruge den ved sengen, hvor jeg STADIG mangler en natlampe! 🙂

 4. Charlotte Lang Hansen says

  Jeg ville bruge den som sengelampe.

  charlottehansen83(a)hotmail.com

 5. Sara Gerling Jørgensen says

  Jeg vil sætte den på min sengegavl, så jeg har noget lys når jeg ligger og læser om aftenen.

 6. Jeg har en mørk krog i min stue, hvor den kan hænge og pynte eller også som sengelampe, da det kun er mig der gør brug af lys til at læse. Så kan jeg klipse den på radiatoren ved siden af min seng og få lidt coolness ind i soveværelset ; )
  God sommer

 7. Sikke en dejlig lampe. Den ville blive placeret på min boghylde som er over min seng. Her mangler jeg desperat et godt læselys og generel pæn belysning. Jeg krydser fingre!
  Mvh Rikke (fang mig på melgaard.r@gmail.com)

 8. Marie Hoehl says

  Er ved at lave en stor billedvæg, og over den skal hænge en rustik træhylde. Her vil lampen være helt perfekt, så der kommer lækkert lys på kunstværkerne 🙂

 9. Jeg vil bruge ‘klips’ lampen på mit skrivebord, så jeg har lys til lektierne i de mørke vintermåneder 🙂

 10. Emma Nørgaard says

  Ved min seng til de hårde aftener med lidt for mange lektier

 11. Har sukket efter den lampe så længe <3! Og ville skulle hænge enten ved mit spejl, jeg sminker mig ved, eller ved mit computerhjørne <3!

 12. Sine Olsen says

  Står pt og er igang med at renovere mit værelse. Det betyder at der skal nyt liv og lys ind. Her ville lampen være perfekt til skrivebordet, hvor jeg nok er fanget det næste års tid herhjemme 🙂

 13. Charlotte Max says

  samlet set bor jeg på 25 kvadratmeter (bad+køkken/alrum/soveværelse i Kombi). Når man bor så småt er det vigtigt at have organiske delelementer af praktiske årsager. Det nyeste tillæg i rækken er den mobile rumdeler bestående af planter og blomster. Hvis jeg vandt lampen ville den første stykke tid sidde på rumdeleren og fungerer som sengelampem. Men i så småt et hjem rykkes hele tiden rundt så hvem ved måske ville den fungerer som køkkenlampe om en månedstid

 14. Cathrine Andreasen says

  Det fine ved Heytherehi lamp, er jo at den mobil og kan skiftes frem og tilbage i indretningen. Den skulle starte med at være på et råt vandrør ved siden af vores sofa hjørne, hvor jeg altid mangler lys når jeg sidder med en god bog .. Kunne dog forestille mig at den blev flyttet til forskellige lokationer alt efter behov og humør 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR