Børnemøbler
comments 241

GIVE AWAY: Vind en Nomi højstol

Er der noget jeg virkelig værdsætter herhjemme efter at været blevet mor, så er det vores gode Nomi højstol fra Evomove. Frida sidder så godt i den, den er nem at tørre af og ikke mindst rykke rundt på. Der er hjul på de to bagerste ben, så den er nem at rykke rundt. Vi har brugt den fra dag et, fra Frida blev født. Man kan nemlig få en smart babyindsats, hvor de små skrøbelige babyer ligger godt og trygt i.

Glem alt om værktøj. Sædet og fodpladen på Nomi-højstolen indstilles nemlig ved hjælp af to håndtag. Det er simpelthen så nemt, og jeg er vild med, at stolens udformning sikrer, at sædets dybde altid er korrekt indstillet. Stolen har i øvrigt en rund dup på fodpladen, der på en gang støtter og opfordrer barnet til at sidde i forskellige stillinger. Nomi højstolen er en klar vinder, når det kommer til ergonomi. Stolen yder god støtte og tilbyder stor bevægelsefrihed – uden at det går ud over sikkerheden.

Når de små begynder at ville sidde selv kommer den med mini-delen, som ses her på billedet. Smart! Det er en virkelig god stol, som jeg vil anbefale til alle. Desuden er Nomi NETOP kåret som BEDST I TEST hos Forbrugerrådet TÆNK. Rimelig tjekket! Og ved du hvad? Nu kan DU vinde sådan en smart stol til dit barn, eller en du holder af.

Jeg har nemlig været så svineheldig, at få lov til at udlodde en lækker Nomi højstol i valgfri farve med mini-delen + bakke. For at deltage; skriv i kommentarfeltet her til indlægget hvilken farve du gerne vil vinde, og hvem du gerne vil vinde den til (dig selv, en veninde, søster el.lign). Husk at følge Evomove på Facebook og Instagram.

Vinderen trækkes og annonceres den 27. december. Du kan deltage frem til kl. 12:00 denne dag.

Stort tillykke til _linelykke_ som blev den heldige vinder!!!

OBS: Du har et lod på min instagram og et lod her på bloggen. Man må altså gerne deltage begge steder. Jeg trækker lod ved at anvende App’en “Random Number Generator” – så dit lod i konkurrencen svarer til det nummer din kommentar har i rækken af kommentarer. Jeg starter med at tælle kommentarer på bloggen og forsætter på Instagram.

// Konkurrencen er sponsoreret af Evomove. 

241 Comments

 1. Jennifer sittinieri says

  ?Wauw en lækker GAW ønsker at vinde en hvid stol til min datter Jasmin?

 2. AnnaMS says

  Den er så fin og ville passe så godt ind hjemme hos mig i grå og evt. med egetræsben 😉 Jeg ville beholde den selv, da jeg er gravid og skal føde til august – og indtil da ville mine nevøer kunne afprøve den, når de kommer på besøg – og dem har jeg lige i alderen 6 mdr. til 6 år (så jeg ville kunne prøve både bakke og minidelen)

 3. Jeg vil mega gerne vinde en i eg og hvid til min lille datter som om ikke alt for længe er klar til at sidde i minidelen

 4. Sara kunstek says

  Jeg vil super gerne vinde denne lækre stol i hvid med White oak stamme ??

 5. Majbritt says

  Ej en lækker give-away ? Jeg vil super gerne vinde den i hvid og eg til vores lille bebs ❤

 6. Anja Cordtz says

  I hvid/eg – til vores baby, som kommer til verden til februar❤️??

 7. Melissa Lundberg says

  I sort med eg stel til min kommende søn i maven ❤️ Storebror har selvsamme stol og den er bare fantastisk.

 8. Karina Jespersen says

  Drømmestolen ???? Hvid med sort stel til min prins Noah ??

 9. Heidihojer@Yahoo.dk says

  Ønsker mig I sort til min lille datter på 3 månder?

 10. Nynne says

  Jeg vil meget gerne vinde den i hvid og eg og til mig selv, jeg venter mit første barn til marts ???

 11. Malou Thygesen says

  Jeg ønsker mig den i hvid eg❤️
  Den lækreste og smukkeste højstol til dato!
  Jeg lægger et lid i puljen – tænk hvis man var mega heldig✨?
  Rigtig glædelig jul og godt nytår☃️✨?

 12. Josephine torbensen says

  Jeg vil gerne vilde den i hvis med egetræ og forære den til Nina, så kan jeg måske endda låne den når det engang bliver min tur.?

 13. Rikke skjøde baes says

  De er så super lækre for ungerne at sidde i – Mads Emil ønsker sig een i hvid❄️❄️❄️❄️

 14. Medina Chemnitz Aalund Færch says

  Ønsker hvid / eg til et dejligt vennepar – men vi kunne virkelig godt selv bruge bakken i sort 😉 Glædelig (bag)jul <3

 15. Jacob F says

  Den vil jeg meget gerne give min søn ? Jeg ved hans mor ville blive ligeså glad ? Ville elske, at forkæle dem!

 16. Kerstine bengtsson says

  Jeg vil meget gerne vinde den med mørk stamme og sort sæde. Vi venter i hemmelighed en lille ny og storebror bruger stadig sin da han kun er knap 2 når den lille kommer.

 17. Pernille Ulrik Pedersen says

  Jeg vil gerne vinde til min krudtugle, Valdemar på 9 mdr. Den hvide vil passe godt i vores hjem?

 18. Cecilie Heldorf says

  Det ville være så fedt at kunne forkæle min kommende nevø/niece (kønnet vil de ikke vide) med sådan en lækker sag i hvid. De er to unge forældre, og det er der første barn. Det er kommet bag på dem hvor meget en lille ny har brug for, så det ville være så skønt at kunne hjælpe dem lidt af vejen. Jeg krydser fingre 🙂

LÆG EN KOMMENTAR