Inspiration
comments 62

GIVE AWAY: Valgfri plakat + ramme fra JustSpotted

 photo justspotted_giveaway_zps2deaa3ea.png photo giveaway_3_zps8fc50cf5.png

For my danish readers only

· · ·

Jeg har teamet op med über seje JustSpotted, som de fleste af jer nok allerede kender. JS har været så søde at sponsorere en konkurrence her til bloggen. Én læser har altså muligheden for at vinde: EN VALGFRI PLAKAT + VALGFRI RAMME!

JustSpotted er, hvis du ikke kender dem, Danmarks sejeste plakatshop med både fysisk shop og webshop. Shoppen ejes og drives af Casper Seedorff og Emilie Middelhart der også privat danner par. Den fysiske butik er beliggende i Oehlenschlægersgade 13 på Vesterbro i København. JS sælger plakater fra bl.a. Kortkartellet, Klam, WhatWeDo, MinStreg, Wonderhagen, Martin Moore, Sivellink og Michelle Munkholm for blot at nævne nogle få, men i kan se hele udvalget her. Rammerne fås i både metal- & kobberramme samt i mørk, hvid, lys og sort træramme.

I kan kigge JustSpotted over skulderen samt få de seneste nyheder via deres facebookside og på Instagram.

For at deltage i konkurrencen skal du finde den plakat og ramme du kunne tænke dig fra JS’s webshop, og skrive det i kommentarfeltet her i indlægget, så jeg ved hvad du kunne tænke dig. Copypaste gerne link til den plakat du ønsker ind i kommentarfeltet.

Jeg finder én heldig vinder onsdag d. 27. august – Pøj pøj!

Konkurrencen er slut. Vinderen har fået besked.

· · ·

Psst.. skulle i ikke have tålmodighed nok til konkurrencen slutter har JustSpotted altså været så søde at lave en rigtig flot rabatkode til mine læsere der giver -15% på alle varer. Rabatkoden gælder de næste 7 dage & skrives ved check-out.  RABATKODE: sonomaseven

62 Comments

  1. Therese says

    Jeg ville elske at have denne smukke plakat af min yndlingsby hængende, og synes, at den fine træramme passer helt perfekt til 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR