Kontor, Tech & gadgets
comments 6

Flip Clock screensaver

De fleste af jer kender den nok i forvejen, men det gør den ikke mindre pæn og cool. Jeg snakker selvfølgelig om den seje Flip Clock pauseskærm som vist på ovenstående billeder. Jeg synes pauseskærmen her er så visuel pæn og er derfor i min objektiv værdig nok til et indlæg for sig her på bloggen, trods det ikke er særlig boligagtigt. Men som i kan se har jeg den på min computer, og pænt ser det jo ud.

Jeg nyder faktisk når min computer slår over i pausemode mens jeg trisser rundt med kaffe og vasketøj. Den aller bedste del – pauseskærmen kan downloades helt gratis lige her.

6 Comments

  1. marie-louise says

    Jo længere ned jeg kommer på bloggen, jo flere ting må jeg eje. Tak til Lullumut for inspiration!
    Haps til denne pauseskærm også. 🙂

LÆG EN KOMMENTAR