READING

Flip Clock screensaver

Flip Clock screensaver

 photo IMG_1262_zpsd9adf9bf.jpg photo IMG_1265_zps8cb0ea64.jpg

De fleste af jer kender den nok i forvejen, men det gør den ikke mindre pæn og cool. Jeg snakker selvfølgelig om den seje Flip Clock pauseskærm som vist på ovenstående billeder. Jeg synes pauseskærmen her er så visuel pæn og er derfor i min objektiv værdig nok til et indlæg for sig her på bloggen, trods det ikke er særlig boligagtigt. Men som i kan se har jeg den på min computer, og pænt ser det jo ud. Jeg nyder faktisk når min computer slår over i pausemode mens jeg trisser rundt med kaffe og vasketøj. Den aller bedste del – pauseskærmen kan downloades helt gratis lige her.


RELATED POST

 1. Kan være at jeg lige skal have fat på den så – tak for inspirationen 🙂

  • Mille Emilie

   24 september

   Ja gør det 🙂 den fungerer fint til lidt smykker og sådan.

   Selv tak – tak fordi du læser med!!

 2. marie-louise

  12 oktober

  Jo længere ned jeg kommer på bloggen, jo flere ting må jeg eje. Tak til Lullumut for inspiration!
  Haps til denne pauseskærm også. 🙂

  • Mille Emilie

   12 oktober

   Hvor dejligt du kan bruge den – og fedt du bliver inspireret! 🙂

 3. Tak for sharing – har sendt link til min private mail og jeg må straks hjem og have den på min egen bærbar.

  – Louise

SKRIV EN KOMMENTAR

INSTAGRAM
@sonoma_seven
%d bloggers like this: