READING

Få styr på køkkenvasken

Få styr på køkkenvasken

øko bambus træfad / dymo / brun glasflaske 250 ml. / sort pumpe til 250 ml. flaske / lille kop med ansigt på

Jeg har fået ordnet køkkenet lidt idag. Bl.a. har jeg fået styr på området omkring køkkenvasken, der ofte sejler. Jeg har anvendt mit fine øko træfad som samlingspunkt for sæbe og stålsvamp. Det fungerer ret godt synes jeg. De brune apotekerflasker har jeg opgraderet ved at sætte dymo på. Jeg viste jer faktisk de fine apotekerflasker i plastic i dette indlæg, hvor jeg blot har anvendt dem til shampoo, balsam og sæbe.


RELATED POST

 1. Camilla Carlsen

  10 november

  Så fint, er vild med din blog! Synes ikke dine flasker ser så brune ud, er farven som på billedet? Ved du hvad diameteren er på flasken?

  • Mille Emilie

   10 november

   Tusind tak Camilla 🙂
   Flaskerne her er i glas, de er lidt mørkere end dem i plastic. Så farven snyder lidt på glas kontra plastic.
   Disse flasker er 250 ml, ved ikke lige hvad diameteren er her på stående fod. Men et skud fra hoften er nok ca 10 cm.

SKRIV EN KOMMENTAR

INSTAGRAM
@sonoma_seven