Keramik
comments 84

Et ikonisk design – vind en Lyngbyvase

Jeg har altid været vild med den ikoniske Lyngbyvase. Jeg synes det er et simpelt og æstetisk design, der bare holder. Uanset hvilket årti du tager den frem, så fungerer den bare. Den larmer ikke, den har nogle fine ikoniske bølger og har forskellige goder størrelser. Selv er jeg indehaver af to vaser, en der er 20 cm i højden og en i 30 cm i højden. De er flotte alene, og de er flotte sammen, de er flotte med blomster i og flotte når de bare står til pynt.

I husker måske mit indlæg “Vild med design? – Helt bestemt” jeg skrev for en måneds tid siden? Indlægget omhandlede den nye smarte online portal BESTEMT, hvor man som forbruger bestemmer prisen. Accepterer en af leverandørerne din pris, ja så er varen din, til netop den pris du har budt. Det er dælen dulme smart! Jeg skrev bl.a. om hvad det hele går ud på og jeg viste også min forholdsvise nye Arne Jacobsen Dråbe stol i læder, samt mine favoritter derfra. På BESTEMT kan du altså købe lækre designermærker (som bl.a. Arne Jacobsen, Hans Wegner, Børge Mogensen og Poul Kjærholm) og nu også byde løs på fine smykker Julie Sandlau, Georg Jensen og Aagard, eller fx. give et bud på din nye Lyngbyvase.

BESTEMT er en ny online handelsportal, hvor DU som forbruger bestemmer prisen. Et koncept der gør det muligt at købe drømmemøblet til en langt bedre pris, end den du finder i butikkerne. BESTEMT handler med certificerede og godkendte forhandlere i hele Danmark, dette sikre dig som forbruger, at du aldrig kommer til at købe et kopi produkt på BESTEMT.

Til slut har jeg en lille konkurrence i ærmet til Jer! En af Jer heldige asener, har nu muligheden for at vinde en valgfri Lyngbyvase til en værdi af 499,- Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er, at finde dit favorit produkt på BESTEMT og linke til det i kommentarfeltet her i indlægget. Du må meget gerne dele konkurrencen, men det er ikke et krav! Jeg finder en vinder onsdag d. 17. juni kl. 21.00 Vinderen vil få direkte besked, og som altid vil jeg dele det her i indlægget samt på bloggens facebookside, så hold gerne selv øje, om du bliver den heldige.

Konkurrencen er slut. Stort tillykke til Camilla A. Vinderen har fået direkte besked.

* Indlægget er udgivet i samarbejde med Bestemt. Ord og billeder er alle mine egne, helt som det plejer. 

LÆG EN KOMMENTAR