Sonoma Seven er en personlig blog, som handler mest om boligindretning og kreative gør-det-selv-projekter, men også om livsstilsrelaterede emner som skønhed, rejser, livet som mor og andre små hverdagseventyr.

 

Bloggens navn stammer fra min mormor og morfars gamle hus. Huset var min morfars barndomshjem, hvor også min mor og hendes søskende er vokset op. Jeg er kommet i huset siden jeg var barn, og helt frem til huset blev solgt i 2015 har det haft stor betydning for mig og min familie.

 

Huset hed ‘Sonoma’ og var nr. 7 på vejen, deraf bloggens navn. Sonoma er opkaldt efter Sonoma i Californien efter en rejse min morfar var på. Huset var et stort og spændende hus i tre plan, og det er her min passion for indretning, interiør og kreative påfund startede. Som barn legede jeg overalt i det gamle smukke hus. Jeg var altid ude og udforske hvert hjørne af huset, de forskellige møbler, historiske samlinger og ting at lege med.

 

Især min morfars kælder var et sjovt sted, det var også her han havde sit værksted. Det var fyldt med alle mulige maskiner, stensamlinger, kasser, møbler og mange andre spændende ting. Jeg har brugt så utroligt mange timer af min barndom i det hus, og det har helt sikkert været med til at skabe min store interesse for møbler, interiør, DIY projekter og kreativitet. Jeg fandt det derfor også naturligt at bruge det særlige navn til min blog.

 

BAG BLOGGEN

Jeg hedder Mille Emilie Vilmar, er 31 år gammel og bor i hjertet af København sammen med min mand Lasse og vores datter Frida (juni 2016). Jeg er uddannet multimediedesigner og har en baggrund inden for PR & kommunikation i møbel- & kommunikationsbranchen. Jeg driver egen virksomhed med udgangspunkt i bloggen her, som stylist, skribent og visuel storyteller.

 

Min mand og jeg er det man vil kalde en rigtig “gør-det-selv-par”, da vi elsker at skabe gode løsninger til vores hjem, selv. Vi står ofte i en situation, hvor vi ikke kan købe det vi vil have, og hvad gør man så? “Man gør det selv” Jeg tror faktisk, det er vores motto! Du kan se alle mine DIY-projekter i DIY kategorien.

 

Tak fordi du læser med.

Eksempler på video-content:

INSTAGRAM
@sonoma_seven