Kids Room
comments 42

Babysengetøj i voksne klæder + en konkurrenceI dette indlæg snakkede jeg lidt om det lækreste babyhåndklæde. Nu er tiden kommet til at vise det smukke sengetøj, som vi også fik med. Det er nemlig det her mintfarvede GRID-sengetøj designet af Arne Jacobsen.

Barnebarnet af den verdenskendte arkitekt og designer Arne Jacobsen, Tobias Jacobsen, har nemlig fundet en skitse fra sin farfar frem fra gemmerne, som nu er blevet til sengetøjet GRID. Et smukt design, der minder om tulipaner. Arne Jacobsen er i forvejen en del af Georg Jensen Damask kollektionen med en kollektion i eget navn, som stammer fra en samling af skitser, han efterlod sig ved sin død.

Grunden til, at overskriften til indlægget her hedder “i voksne klæder” er fordi, at sengetøjet her oprindeligt er et voksen sengesæt, meeeen som nu også kan bestilles til børn. Georg Jensen Damask har igennem noget tid oplevet en stor efterspørgsel fra kunder, som har bedt om at få specialsyet deres favoritsengetøj i kollektionen til baby- & juniorstørrelser. Derfor er de begyndt at åbne op for bestillinger og syer nu alle sengetøj i kollektionen til familiens mindste. Det er dog ikke muligt at bestille online, men man kan bestille via tlf. 75 52 27 00 eller skrive på mail: gjd@damask.dk

OG NU TIL EN LILLE KONKURRENCE…

En af Jer har nemlig mulighed for at vinde et junior-sengesæt i denne grønne farve – altså magen til mit. Fint, ikke?

For at deltage skal du lægge en kommentar til dette indlæg, gerne med hvem du vil forære det fine sengetøj til – husk endelig at udfylde feltet med mailadressen korrekt.

Sidste frist for at deltage i konkurrencen er onsdag den 28. juni, hvorefter jeg trækker en vinder, der får direkte besked og offentliggøres her i indlægget + på bloggens facebookside. Så husk at holde øje!

TILLYKKE TIL ANNETTE! Jeg har sendt dig en mail.


— HUSK AT FØLGE MED PÅ —
Facebook | Instagram | Bloglovin

42 Comments

 1. Så fint! Jeg tror mit midterbarn skal have det, hvis jeg vinder, så der ligger er sæt klar til hende, når hun skal i juniordyne 🙂

 2. Sophie says

  Jeg vil gerne give det til min venindes lille dreng. Da han var blot nogle timer gammel, fik han et baby sæt fra damask med små tinsoldater af mig – det vil være så fint at kunne give dette sæt, nu hvor han er vokset ud af sin baby dyne.

 3. Henriette says

  Så smukt. Vil give det til min søn, der snart er klar til at bruge juniordyne.

 4. Mai P. says

  Det vil give det til min datter som nu er 1 mdr. gammel. Selvom hun er for lille til at værdsætte det smukke sengetøj så kan hendes mor sidde og beundre det mens den lille sover ?

 5. Hold op, hvor er det fint! Det skal min veninde, som er gravid med sit første, og meget meget meget ønskede barn, have. Jeg ved, hun vil sætte pris på lækre og pæne ting til babyen! Jeg krydser fingre for, at jeg kan glæde hende. God lørdag

 6. Sandie Lykke says

  Så fint. Det skal være til min kommende niece, der kommer til verden i august.?

 7. Gitte says

  Så fint – jeg vil bruge sengesættet til min datter, som lige om lidt fylder 1 år 🙂

 8. Louise says

  Hvor er det fint. Min dreng ville sikkert ligge rigtig godt i det ?

 9. Karen says

  Det er nemlig så fint, og jeg ved ikke selv noget bedre end at komme i seng til nyluftede dyner i nyvasket Georg Jensen-sengetøj. Så det skal min lille dreng da også have! Det lader i hvert fald til, at han også nyder komforten i vores seng, når han kan snige sig til det!

 10. Kristina K says

  Hvor er det fint! Jeg vil give det til min nevø.

 11. simone says

  Jeg vil forære det til min nevø som er 8 måneder og derfor skal have en junior dyne, derefter kan hans lille fætter, min søn på 3 måneder, arve det 🙂

 12. Julie Linde Kjeldsen says

  Jeg vil give det til min niece og guddatter Louise <3 hun bor I London, og jeg vil gerne goere hende saa Dansk som muligt 🙂

 13. Annika says

  Hvor fint ?
  Det ville jeg så gerne vinde til min lille dreng på 9 måneder. Vi har arvet noget sengetøj (ikke specielt pænt) så jeg kan ikke forsvare at gå ud og købe noget, men hvis nu jeg vandt… ?

 14. Johanna Tonnesen says

  Smukt sengetøj som jeg meget gerne vil give min dejlige lille Luna på 5 måneder 🙂

 15. Inge says

  Så utroligt fint – det vill jeg elske at putte min lille datter i. Jeg kan rigtig godt lide tanken om at pakke nogle ting ned fra hendes tidlige barndom – et sengesæt, favoritbamsen, fint hjemmestrikket tøj mm, og så give hende det den dag, hvor hun selv skal have sit første barn. Det kræver dog, at sagerne er af en vis kvalitet, men der er jeg helt sikker på at GJs sengesæt stadig ville holde.

 16. Annette says

  Wauw!!! Hvor heldig har man lov at være ? det vil jeg glæde mig rigtig meget til at give i gave!

SKRIV EN KOMMENTAR