Inspiration
comments 30

GIVE AWAY – 3. advent: Vind designlampe fra Colors by Copenhagen

 photo IMG_4604_zps2ef03b54.jpg

Så nåede vi til den tredje advents give away, sikke tiden flyver afsted. Under to uger til jul. Min kæreste og jeg har netop færdiggjort alle julegaver, juhu! Vi brugte hele fredagen idag på at hygge rundt i regnen med en kæmpe paraply og shoppe ting til dem vi holder af. Vi afsluttede dagen med lækker frokost på Huksfluks. Mums! Deres løgsuppe kan anbefales.

Nå, men tilbage til den 3. GIVE AWAY! Denne gang har jeg teamet på med de søde piger fra Klix Kommunikation, og én læser kan vinde denne smukke ‘Defacto’ lampe fra Colors by Copenhagen til en værdi af 999,-  Jeg viste jer den i dette indlæg. Farvekombinationen man kan vinde er sort med kobbertop. Pæn ik! 🙂

For at deltage i konkurrencen skal du:

✭ Like min facebookside her.

✭  Fortæl mig i kommentarfeltet, hvad dit største juleønske er. Husk at skrive jeres email, det er kun mig der kan se den.

Jeg finder en vinder søndag d. 14 december. Vinderen bliver offentliggjort her i dette blogindlæg og på min facebookside – så husk at holde øje! Pøj pøj.

✭ Konkurrencen er slut, og jeg har trukket lod.  Vinderen blev  nr. 4, Lisa Benn Sørensen. Stort tillykke og tak for jeres deltagelse. Vinderen har fået besked.

_

For my danish readers only

30 Comments

  1. Mit største julegaveønske er en ny, dobbelt topmadras til vores seng. Lige nu har vi 2 enkelte, og det er ikke optimalt, hvis man er en puttegris som mig. 😉

  2. sabrina says

    Mit største juleønske i år er, at forsikringsselskabet finder ud af, hvem der skal dække det råd, som vi har fundet i strøerne under vores stuegulv, så vi endelig kan begynde at komme på plads i vores nye fine hus efter snart et år (og at nogle vil give vores små kattekillinger det bedste fremtidige hjem 🙂 ). Glædelig jul!

  3. Marie says

    Uh måske jeg lige kan nå det endnu… Mit største ønske til jul er et ‘Mega Dot’ sengetæppe fra Hay 😀

  4. Marie says

    Mit største ønske er egentlig at få en dejlig aften med min søde familie – men en ny lampe til at hænge i vores nye gang ville nu heller ikke være dårligt 😉

SKRIV EN KOMMENTAR