READING

1. advent giveaway: Vind lækre sager fra The Oak M...

1. advent giveaway: Vind lækre sager fra The Oak Men

1. advent

– for my danish readers only –

I anledningen af at det er 1. søndag i advent her i weekenden, har jeg besluttet at kickstarte julen på SONOMA SEVEN. Jeg har allieret mig med de søde drenge fra The Oak Men., som har været så julesøde at sponsorere følgende gave til én af mine læsere: 1 x candle tray, 4 x magnetiske candle holders samt ét af hver af fire træ træer.

The Oak Men holder til i Brabrand nær Århus, hvor alle deres fine produkter nøje bliver lavet. Drengene specialiserer sig i træ og laver kun det de selv synes er cool. De laver alverdens sager som bl.a. skønne bakker, fede tavler, magneter, små juletræer, spøgelser i træ til visitkort og  meget mere. Jeg er helt vild med det de laver og har flere af deres sager på ønskelisten.

FOR AT DELTAGE I KONKURRENCEN om denne fine adventsgave skal du blot kommentere dette indlæg med hvad du allerbedst kan lide ved julen.

Mere skal der ikke til. Jeg finder en vinder søndag d. 30 november aka 1. søndag i advent. Vinderen bliver offentliggjort her i dette blogindlæg og på min facebookside – så husk at holde øje! Pøj pøj til jer alle!

✭ Jeg har trukket lod og vinderen blev kommentar nr. 19, skrevet af Camilla med kommentaren: “Hele december måned er en helt speciel måned hvis du spørger mig – udsmykningen og stemningen i gaderne, julemusikken der spillet i radioen, julegaverne man skal ud og købe, og ellers bare hyggen og samværet med venner og familien og selvfølgelig den gode undskyldning for at spise chokolade hver dag – jep, chokoladejulekalenderen er købt og venter bare på at kalenderen siger d. 1. december.”


RELATED POST

 1. Camilla Thisted- Widtfeldt

  29 november

  Efter jeg mødte min mand som ligeledes havde to børn i forvejen så er julen for os både godt og ‘skidt’. Juleaften er vi som regel sammen med min familie, stor samlet familie, mødes om eftermiddagen for at se Disneys juleshow sammen ,store som små, gamle som unge!☺️ grunden til jeg har skrevet og nævnt ‘skidt’ er for mig fysisk krævende da jeg dagligt lever med kroniske smerter. Min mand er så heldig at have fødselsdag den 25-12 og min bonussøn den 27-12. Så i mange år har vi holdt fødselsdag og ikke så meget deltaget i julefrokoster. Ikke det at sidde og spise dagen lang, at bruge 1,2,3 juledag med venner og familie savnet vi lidt, samtidig med at jeg bruger en dag el to på at restituere min krop . Så i år har vi aftalt at fødselsdagene bliver holdt i januar også deltager vi i en julefrokost også skal der hygges de andre dage, være sammen og nyde familien. Jeg ELSKER julen og især efter man er blevet forældre og stiftet familie, så har julen for mig fået en helt anden og mere betydningsfuld højtid <3

 2. Katrine Axelsen

  29 november

  Det jeg bedst kan lide ved julen er alle de mange “julehygge” arrangementer, hvor man udover at bruge tid sammen med sine venner og familie også har carte blanche til at kaste sig over alle de gode julelækkerier 🙂

 3. Malene

  29 november

  Jeg tror det er hyggen og traditionerne. Vi kommer hinanden nærmere i december.

 4. Kristina

  29 november

  Julen er den tid på året hvor man mødes med alle ens bekendte og med familien og hygger! Generelt er det nok hyggen, som jeg elsker højest ved julen og så omsorgen – det er en helt særlig tid hvor man glæder andre mennesker med julekort, kalendergaver og julegaver 🙂

 5. Mille

  29 november

  Samværet med familien – helt klart <3

 6. Gudrun

  29 november

  What is there not to like! Jeg elsker ALT ved julen 🙂

 7. Rikke

  29 november

  Julen vil altid have en særlig stemning over sig! Hver dag i december bringer nye små glæder med sig. Et smukt dekoreret København, en lille nisse på vej til børnehave, duften af kanel og gran. Det er også tiden, hvor jeg er intensivt sammen med min familie, som jeg desværre ikke ser særlig tit pga. geografisk afstand. Julen er bare specielt – hvert år! Kh Rikke

 8. Marianne thing

  29 november

  Hyggelige dage med familien med masser af tid til hygge, spil og portvinsdrikkeri! Og min kærestes fødselsdag på Lucia dag den 13. december!

 9. Charlotte

  29 november

  Pynten og kagerne 🙂

 10. Thea

  29 november

  Når lysene på juletræet bliver tændt juleaften. Lige der er stemningen helt speciel, synes jeg – hyggelig og højtidelig på én gang.

 11. Line

  30 november

  julen er lig med kærlighed, så min ynglings ting i julen, er de smil og hilsner, du får af fremmede, du ikke kender. Folk du går fordi, og smiler fordi de har overskud til det. Det er hvad jeg elsker ved julen. Store hjerter.

 12. linda

  30 november

  Sikke en fin-fin præmie! Jeg er fan af de aarhusianske træmænd, og jeg har længe cravet deres pænhedssager. Julen er en særlig tid proppet med levende lys, indehygge under uldtæppet, dufte af kanel & vanilje, en undskyldning for risengrød på madplanen, små overraskelser og hjertevarme komsammener!

 13. Joy

  30 november

  Jeg er vild med julepynten, maden og julefrokosterne! Der sker så meget hele måneden og så nyder jeg at slappe af med familien fra 23 dec og frem til nytårsaften.

 14. marie-louise posgaard larsen

  30 november

  Jeg elsker faktisk det hele ved julen, men nok mest af alt de brændte mandler, og karen wolfs vaniliekranse. 😉

 15. Katrine

  30 november

  Skøn præmie! Jeg elsker den dejlige tid med familie, al hyggen, julelysene, roen og festerne. Jeg elsker julen og ønsker altid at den varer lidt længere.

 16. Marie

  30 november

  Uh, kan jeg lige nå det?Jeg kan bedst lide, at der masser af tid sammen med familien.

SKRIV EN KOMMENTAR

INSTAGRAM
@sonoma_seven
%d bloggers like this: